Pareri preturi SomProduct WERNIGHT, Saltea Eco I cu arcuri individuale Pocket si Spuma Bio 7 Zone, cu Husa Detasabila Lavabila, Antialergica, H2/H3, 23 cm Grosime

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la SomProduct WERNIGHT, Saltea Eco I cu arcuri individuale Pocket si Spuma Bio 7 Zone, cu Husa Detasabila Lavabila, Antialergica, H2/H3, 23 cm Grosime de calitate si la pret redus.

Rating recenzii clienti - 4.31

Citeste mai multe pareri despre saltelele, pilotele si lenjeriile de pat direct pe siteul lor, pentru fiecare produs in parte.Te intereseaza reducerile? Vezi lista de preturi si catalogul SomProduct.

Motive pentru a comanda de pe Soproduct.ro: Gama variata si de calitate de produse. Livrare gratuita (vezi detalii). Termen de retur ridicat, 30 de zile. Oferte si reduceri periodice.

pareri reale preturi reduse

Tehnologie: Saltea pe Arcuri individuale, spuma HR si strat de cocosn

Grad de Fermitate: Medie spre tare (H2/H3) 

Husa Detasabila: DanGrosime: 23 cmn

Tratament Alergenic: Da

Reversibila: DanTopper inclus: Nu 

Descriere:

Designul avansat permite fiecarei unitati de arc sa reduca disonfortul creat de miscarile partenerului, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de un somn odihnitor. 

Acest gen de saltea compusa din arcuri impachetate individual, spuma poliuretanica si spuma HR, asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei si ofera o pozitie corecta a coloanei vertebrale.

Tehnologie produs:nSalteaua Eco I este formata din arcuri impachetate individual in saculeti textili in sistem 7 Zone, care permit un suport diferit al partilor corpului in functie de presiunea exercitata de acestea pe suprafata saltelei pentru a asigura o aliniere corecta si sanatoasa a vertebrelor coloanei. 

Stratul de spuma poliuretanica si spuma HR(high resilience) care va ofera o sustinere ideala in timpul noptii pastrand un nivel de confort optim pe toata durata somnului. 

Salteaua se poate utiliza pe ambele parti. umar de arcuri: 256/m2nInaltime arcuri: 6 cmnArcuri: Arcuri tip Pocket ambalate individual in saculeti textilnGrosime Spuma HR30120 Bio: 6,4 cm

Densitate Spuma HR30120 Bio: 30 DNSnGrosime Spuma Poliuretanica N3038 Bio: 6,4 cm

Densitate Spuma Poliuretanica N3038 Bio: 30 DNS

Grosime Cocos: 4 cm

Densitate Cocos: 1000 g/m3 

Husa de suprafata: 

Salteaua Eco I are o husa de acoperire compactata pe un suport textil de vata volumica antialergica, cu densitatea de 350g/m2. 

Husa saltelei este detasabila si se poate spala in masina.
noriel.ro