Purificator de aer Smart Levoit Core 400S Wi-Fi pareri, preturi, reduceri si oferte ieftine online

Purificator de aer Smart Levoit Core 400S Wi-Fi, Filtru 3 in 1 True HEPA H13, Carbon Activ, Senzor Calitate Aer, Mod Auto, Compatibil cu Alexa/Google Home, Panou Comanda Touch Screen, Control Remote (Alb) din categoria Purificatoare de aer LEVOIT cu preturi mici, reduse. Vezi ofertele evoMAG!

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi. Poti citi comentariile de pe pagina produsului. Atentie: toate produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va indoiti.

Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul Achizitie verificata. Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerile clientilor care au achizitionat deja aceste produse.

pareri reale preturi reduse

Circulatie eficienta a aerului   Tehnologia VortexAir 3.0 creste circulatia aerului si ofera o rata de livrare a aerului curat imbunatatita, schimband aerul intr-o camera de 37 mp de 5 ori pe ora. 

Cu o admisie de aer la 360​​°, acest purificator este un tratament pentru aerul din camera.     

Filtrare in 3 etape   

Neutralizeaza mirosurile, capteaza alergenii si prinde cel putin 99,97% din particulele aeriene cu dimensiunea de 0,3 microni. 

Filtrul 3 in 1 este format dintr-un prefiltru, un filtru True H13 HEPA imbunatatit cu tehnologia HEPASmart si un filtru de carbon activ de inalta eficienta cu Formula ARC.     

Tehnologie QuietKEAP   Tampoanele din cauciuc absorb sunetele produse de vibratiile ventilatorului, oferindu-ti niveluri de zgomot de pana la 24 dB si un mediu de somn relaxant in fiecare noapte.  Economiseste energie   

Functionand la doar 38W in viteza maxima a ventilatorului, acest purificator de aer este ideal pentru cei care doresc sa reduca consumul de energie electrica, beneficiind in acelasi timp de un aer deosebit de curat.    

Tehnologie AirSight Plus   

Senzorul laser scaneaza aerul inconjurator pentru detectarea particulelor din aer, ajutand modul Auto sa functioneze foarte precis. Poti vedea inclusiv cantitatea de particule aeriene detectate pe afisajul PM2.5. 

Control inteligent   Controleaza setarile purificatorului de aer cu telefonul in timp ce poti primi notificari prin intermediul aplicatiei VeSync. Bucura-te de controlul prin voce atunci cand conectezi Core 400S la asistenti vocali, cum ar fi Alexa sau Google Assistant.  
noriel.ro