Schwarzkopf Professional Blondme Premium Lightener 9+ Bond Enforcing pudra decoloranta pareri forum reduceri la pret mic

Schwarzkopf Professional Blondme Premium Lightener 9+ Bond Enforcing pudra decoloranta cu agenti de ingrijire 450 g face parte din categoria Procosmetic Coafura-Frizerie

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Am observat ca multi care au folosit produsul, au fost foarte multumiti de acesta. Cu toate astea, sunt si cativa care sunt de parere ca alte produse au functionat mai bine. Asadar, cred ca depinde doar de tine.

pareri reale preturi reduse

Schwarzkopf Professional este unul din cei mai mari producatori de produse profesionale si vopsele pentru par. 

Schwarzkopf Professional face parte din grupul Henkel si este unul din liderii producatorilor de produse cosmetice pentru par. 

Produsele Schwarzkopf Professional se gasesc in cele mai renumite saloane de infrumusetare din lume si sunt folosite de cei mai renumiti hair stilisti din Romania. 

Schwarzkopf Professional prouduce produse profesionale pentru colorarea parului, tratarea parului, ingrijire si styling cum ar fi: vopsea de par, vopsea de par fara amoniac, sampone de par, tratamente de par, spray reparator cu uleiuri, spray fixativ si multe alte produse. 

BLONDME este singura marcă profesională care oferă o abordare holistică a nuanţelor de blond. 

Blondul are un milion de faţete, iar BLONDME înţelege cu adevărat de ce au nevoie clientele noastre, oferindu-le soluţii specifice pentru colorare, îngrijire şi întreţinere. 

Gama de produse pentru decolorare, vopsire şi îngrijire vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru a obţine nuanţe de blond care întorc privirile. 

Datorită tehnologiei inovatoare Keralumière Infusion, care combină keratina şi extractul de mătase, delicatul păr blond beneficiază de îngrijire intensivă şi strălucire multi-dimensională. 

Schwarzkopf Professional Blondme Premium Lightener 9+ Bond Enforcing pudra decoloranta cu agenti de ingrijire 450 g permite decolorarea parului pana la 9 tonuri + 

Beneficii: Prima pudra care permite decolorarea cu pana la maximum 9 tonuri pe parul natural sau vopsit. 

Ofera o neutralizare perfecta si protejeaza firul de par. Adecvata pentru tehnicile de decolorare.

Rezultatele excelente la amestecarea cu emulsia oxidanta Premium Care de 2%, 6% sau 9%. Gramaj: 450 G 

Tip de par: Potrivit pentru toate tipurile de par. 
noriel.ro