Secom Jarro-dophilus EPS, probiotice digestie sanatoasa pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Secom Jarro-dophilus EPS, probiotice, 60 capsule, digestie sanatoasa extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse JARROW FORMULAS SUA 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Secom Jarro-dophilus EPS, probiotice, 60 capsule, digestie sanatoasa este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs JARROW FORMULAS SUA un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Secom Jarro-dophilus EPS, probiotice, 60 capsule, digestie sanatoasa are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri


Secom Jarro-dophilus contine 5 miliarde de bacterii benefice (probiotice), ce sustin repopularea florei microbiene.

Contine 8 tulpini patentate, 4 Lactobacillus, 2 Bifidobacterium, 1 Lactococcus si 1 Pediococcus, pentru actiune sinergica si specifica asupra mai multor Tipuri de factori perturbatori.

Sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/ vegane, Capsule protejate enteric, rezistente la aciditatea gastrica.

Poate ajunge pana la 60 de zile de administrare

Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, ce ofera suport organismului in fata actiunii diversilor factori perturbatori.

.Denumirea comuna a acestora provine din limba greaca si inseamna pentru viata (pro=pentru, bios= viata).

Acestea actioneaza la nivelul cavitatii bucale, tubului digestiv, cailor respiratorii si la nivelul sistemului genito-urinar.

Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsa de Morinaga Milk Industry Co.

Tokyo, Japonia, iar celelalte sapte tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc., companii de renume in industria probioticelor, care furnizeaza produse patentate, cercetate stiintific.

Beneficiile si siguranta administrarii celor 8 tulpini selectate au fost evidentiate prin studii clinice in vitro si in vivo.

Prin actiunea sinergica a acestor 8 tulpini cu spectre diferite se sustine eficienta crescuta a produselor.

Jarro-Dophilus EPS, 60 capsule, SECOM este rezultatul multor ani de cercetare si studii de specialitate in mentinerea sanatatii organismului.

Gama de probiotice SECOM Jarro-Dophilus EPS contine 5 miliarde de bacterii benefice, din 8 tulpini probiotice patentate cu rol de echilibrare a florei intestinale.

Cum actioneaza capsulele SECOM Jarro-Dophilus EPS Jarro-Dophilus EPS, 60 capsule, SECOM se prezinta sub forma unor capsule vegetale, rezistente la acidul gastric, care pot fi administrate si in dietele vegane.

Jarro-Dophilus prospect indica faptul ca probioticele de la SECOM actioneaza si impotriva manifestarilor digestive precum colici, balonare, flatulenta si halena de origine digestiva.

Modul de administrare a probioticelor Jarro-Dophilus EPS, 60 capsule, SECOM este o capsula de cel mult 4 ori pe zi, preferabil pe stomacul gol.

Beneficii Secom Jarro-dophilus EPS

Rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitatea de a coloniza intestinul prin aderarea la celulele epiteliale intestinale si prin sustinerea sintezei de polizaharide.

Poate fi administrat in asociere cu tratamentul alopat cu antibiotice.

Actiune antagonista asupra factorilor perturbatori.

Favorizeaza inhibitia competitiva a celorlalti nutrienti si receptori de pe mucoasa intestinala.

Sustine scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic etc.)

Ofera suport in producerea de peroxid de hidrogen (H2O2) (peroxidul de hidrogen reduce aderarea factorilor perturbatopri la nivelul peretelui intestinal) si compusi naturali (bacteriocine) cu actiune asupra factorilor perturbatori

Echilibrarea si sustinerea florei microbiene intestinale in fata diversilor factori perturbatori si in timpul administrarii unor tratamente alopate care pot produce modificari la nivelul acesteia (ex.antibiotice)

Echilibrarea modificarilor de tranzit cauzate de diversi factori perturbatori prin sustinerea limitarii actiunii acestora (manifestari digestive precum colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva) si sustinerea repopularii florei intestinale

Mentinerea functiei si a integritatii barierei intestinale prin suport in limitarea cresterii sau aderarii factorilor perturbatori la nivel epitelial si prin sustinerea producerii unor compusi cu caracter antimicrobian.

Echilibrarea imunitatii specifice si nespecifice.

Sustinerea sintezei citokinelor protectoare si echilibrarea nivelului citokinelor proinflamatorii

Echilibrarea nivelului de endotoxine (factori favorizanti pentru aparitia reactiilor imune)Favorizarea secretiei imunoglobulinei A (IgA).

Mentinerea sintezei vitaminelor din complexul B si a vitaminei K.

Sustinerea digestiei lactozei si echilibrarea manifestarilor asociate digestiei incomplete a acesteia (in timpul fermentarii, mai multe bacterii nepatogene, incluzand numeroase tulpini de Lactobacillus, produc lactaza, enzima ce hidrolizeaza lactoza si o descompune in glucoza si galactoza).

Ingrediente Secom Jarro-dophilus EPS

Amestec patentat de 8 tulpini de bacterii benefice
Lactobacillus rhamnosus R0011
Pediococcus acidilactici R1001
Bifidobacterium longum BB536(Morinaga)
Bifidobacterium breve R0070
Lactobacillus helveticusR0052
Lactobacillus casei R0215
Lactobacillus plantarum R1012Lactococcus lactis subsp.
Lactis R1058

Mod de administrare Secom Jarro-dophilus EPS

Cate 1 capsula de 1-4 ori/zi cu apa sau suc natural, preferabil pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Capsulele rezista la temperatura de 18-22 C.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice.

Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.
noriel.ro