Secom Uro-Care, ajutor pentru problemele tractului urinar pareri forum cine a folosit, prospect, preturi reduse

Pareri despre Secom Uro-Care, ajutor pentru problemele tractului urinar, 30 capsule extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse SOLARAY SUA 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Secom Uro-Care, ajutor pentru problemele tractului urinar, 30 capsule este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs SOLARAY SUA un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Secom Uro-Care, ajutor pentru problemele tractului urinar, 30 capsule are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri


Formula avansata pe baza de Merisor, D-manoza si vitamina C, cu mecanism complex de actiune la nivelul tractului urinar pentru mentinerea sanatatii acestuia.

Beneficii Secom Uro-Care

reducerea manifestarilor urinare acute si cronice cu bacteria E.coli (de ex.
durere si arsura in timpul mictiunii, nevoia frecventa de a urina, miros urat al urinei, dureri de spate, incontinenta urinara, cantitate mica de urina eliminata, urina tulbure sau rosie, febra, frisoane, greata, varsaturi), reducerea recurentei tulburarilor de la nivelul vezicii urinare, uretrei, ureterelor, rinichilor prin impiedicarea bacteria E.coli sa aderare la celulele uroepiteliale si favorizarea eliminarii ei prin urina si mentinerea pH-ul urinar scazut, reducerea riscului si a manifestarilor digestive, vaginale si ale prostatei produse de tulpini patogene ale bacteriei E.Coli, reducerea placii bacteriene dentare si a problemelor gingivale.

Avantaje Secom Uro-Care

Uro-Care contine D-manoza (forma biologic activa a manozei) si Merisor Canadian, care prezinta multe beneficii.

Dintre acestea amintim

are o structura similara glucozei, dar este metabolizata foarte greu si nu creste glicemia (sigura pentru diabetici), substantele active din Merisor sunt inglobate intr-o fibra naturala pentru a le proteja de acidul gastric si a le prelungi actiunea si la nivelul colonului, are actiune de antiadeziune bacteriana demonstrata.

Ingrediente compoziție Secom Uro-Care

D-Mannose 1000 mg
Merisor-Canadian 400 mg (Afin American) (Vaccinium macrocarpon) (extract din fruct CranActin Cranberry AF )
Vitamina C 30 mg

Componente bioactive

Luteina , Catechine , Acizi Fenolici (benzoic, Hidroxicinamic, Sinapic, Cafeic, Ferulic) , Flavonoide (quercitina, Myricetin, Cianidina, Peonidin) , Antociani Si Proantociani , Zeaxantina , Acizi Organici (citric, Malic, Quinic) , Leptosin-6-glucozid , Saponozide Triterpenice (acid Ursolic)

Mod de administrare Secom Uro-Care

Cate 2 capsule Uro-Care/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Nu se recomanda copiilor mici si femeilor insarcinate sau care alpteaza.
noriel.ro