Zinc coloidal Young Zinc 25ppm Pure Alchemy pareri, am folosit, preturi mici online

Zinc coloidal Young Zinc 25ppm | Pure Alchemy - din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Young Zinc este o suspensie coloidala de zinc ultrapur, produsa cu apa structurata de puritate maxima (conductivitate mai mica de 0,1 microsiemens/cm), si zinc purificat electrolitic pana la 99,9998% (0,999998).

Young Zinc este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de zinc.

In mod inerent (datorita reactivitatii sale), biodisponibilitatea este extrem de ridicata, zincul intrand foarte usor in combinatie cu moleculele biologice (cand este necesar).

Gustul Young Zinc este neutru, practic lipsind, chiar si pentru persoanele foarte sensibile.

In cazul zincului, nu este esentiala suprafata activa a particulelor (el fiind transformat si asimilat cvasi-imediat), ci puritatea sa in apa. Acesta este si motivul pentru care zincul utilizat are o puritate extrema (99,9998%), in caz contrar existand riscul impurificarii cu plumb.

Nu in ultimul rand, structurarea polimodala a apei (fizica si energetica), multiplica eficienta acestui sortiment de zinc coloidal cu un factor cuprins intre 5 si 10 (fata de un coloid la care nu este aplicata nici o structurare). 

Structurarea fizica se realizeaza prin miscari de tip vortex, iar cea energetica este realizata prin campuri electromagnetice pe frecvente biologic active, binefacatoare.

Mod de administrare Zinc coloidal Young Zinc 25ppm Pure Alchemy

Doza de intretinere este de circa 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. Desi doza nu asigura un necesar zilnic de zinc, ea ofera posibilitatea constientizarii gradate a modificarii starii generale (in sensul unui efect tonic). 

Totusi, in cazul zincului, dozele prentru copii sunt in mod necesar mai reduse: 1 lingurita, de 1-3 ori zilnic.

Recomandam insa produsul mai ales adultilor, datorita unei intelegeri mai bune a necesitatii proceselor de constientizare, firesti in cazul utilizarii unui astfel de remediu. Cu toate acestea, el isi va face efectul intr-o masura foarte mare, chiar si prin simpla mentinere sublinguala, asadar si in cazul copiilor.

BENEFICII:

 - antioxidant 
- ajuta la mentinerea sanatatii pielii 
- suporta regenerarea armonioasa a cartilagiilor 
-imbunatateste metabolismul celular 
- tonic al sistemului reproducator 
- imunomodulator  

Siguranta si depozitare. 

Produsul nu interactioneaza cu nici o medicatie cunoscuta. Pastrarea se realizeaza, de preferinta, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. 

Totusi, produsul nu este sensibil la radiatii electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorita structurarii cu totul speciale a apei utilizate. 

Nu cauzeaza dependenta. Contine doar zinc pur si apa ultrapura. Nu necesita refrigerare dupa deschidere. 

Pe cat posibil, nu se va consuma produsul direct din sticla, datorita potentialei contaminari cu saliva, care poate compromite microbiologic produsul. 

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia in functie de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nunate de galbui, nuante de rozaliu, rosiatic, galben, gri sau brun, asta si in functie de concentratie. Daca produsul s-a depus in mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita usor pentru a-l reface temporar, si utiliza ca atare. 

Alergii Zincul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. De altfel, nici nu putem trai fara acest mineral. Ca de obicei insa, se poate testa o eventuala existenta a unei alergii la produs, pe o portiune restransa (intr-o zona) sensibila a pielii.

Herxheimer In cazul Zincului coloidal, este extrem de improbabil ca o asemenea reactie sa apara, in ciuda efectului antibacterian, datorita concentratiei totusi reduse in acest remediu.
noriel.ro