ZITAMINE păreri bune pe forumuri. Vitamine și suplimente pentru tine cu livrare gratuită și prețuri bune.

Media părerilor despre Zitamine bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor.

Satisfacția generală față de magazinul Zitamine.ro bazată pe părerile clienților:

• Prețuri - 4,54 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,39 din 5
• Livrare - 4,45 din 5
• Calitatea Produselor - 4,54 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului Zitamine.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă și gratuită, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. 

Zitamine pareri forumuri vitamine si suplimente bune cu livrare gratis

VERIFICA AICI OFERTA & PREȚURI

Cum funcționează Zitamine:


- Completezi chestionarul (sau alegi tu produsele sau pachetele din magazin)

- Dacă ai completat chestionarul, primești o recomandare personalizată, însă tu alegi ce cumperi

- Poți face un abonament, dacă vrei un plan pe mai multe luni, sau poți face o singură achiziție dacă vrei să testezi serviciul

- Primești produsele cu livrare gratuită la tine acasa, ambalate in doze zilnice.

În acest moment au pe stoc 25 de vitamine, minerale și suplimente. Le-au ales pe cele pentru care există cele mai multe studii care dovedesc eficacitatea și au cea mai bună bioabsorbție (să nu le iei degeaba).

Produsele vândute de Zitamine provin de la producători români. Majoritatea sunt de la Zenyth, iar restul de la DVR Pharm din Brașov și de la Alevia.

Chestionarul a fost dezvoltat împreună cu o echipă de specialiști și are în spate un algoritm care, pe baza răspunsurilor, creează un profil și o recomandare personalizată în funcție de nevoile fiecăruia.

Primești produsele la tine acasă - livrarea este gratuită oriunde în România, indiferent de valoarea comenzii.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro