5 SEMNE că partenerul tău vrea să vă Despărțiți sau să Divorțați

Iată cele mai importante 5 semene că relația voastră se apropie de sfârșit, și partenerul tău vrea să vă despărțiți / să divorțați

1. CRITICA PRIETENILOR ȘI FAMILIEI TALE

Partenerul face parte din familia ta, dar s-ar putea să nu fie la fel de binevoitor ca ei. 

Încearcă să înțelegi că comentariile adresate cuiva din familia ta, oricine ar fi acesta, sunt, într-o oarecare măsură, comentarii adresate ție. Acesta este un comportament inacceptabil.

Ieșire

Spune-o imediat. Nu începe singură și nu-ți lăsa partenerul să discute despre prietenii și familia, pentru că așa vă depășește granițele personale.

cinci semne prin care partenerul iti arata ca vrea sa va despartiti

Pentru ca până la urmă să nu se dovedească că există el - idealul, și mai sunt și alții - familia ta, inclusiv tu.

2. TIMP DE PROASTĂ CALITATE PETRECUT ÎMPREUNĂ

Înseamnă să fii în aceeași cameră, dar să taci și să nu faceți nimic împreună. 

Acest timp nu contează chiar dacă stați unul lângă altul după muncă și discutați cu prietenii pe rețelele de socializare.

Ieșire

Vino cu ceva care să-l determine pe partenerul tău să-și lase laptopul jos și să ți se alăture.

3. PLANURI DIFERITE PENTRU WEEKEND SAU DUPĂ MUNCĂ

Să întâlnești prieteni și să ai hobby-uri este o necesitate pentru toată lumea, dar nu ar trebui să-ți ocupe toate orele libere. 

Începeți să petreceți prea mult timp separat , să faceți lucruri care vă interesează și sunteți deja la jumătatea drumului către o viață separată

Ieșire

Începeți un hobby comun: plimbare seara, sport sau cursuri de dans în parc.

4. LIPSA DE INTERES PENTRU RELAȚII INTIME

Intriga a dispărut, dispoziția a dispărut - și se pare că acest lucru se potrivește destul de bine partenerului. Acest lucru se întâmplă din mai multe motive.

La începutul relației, ați fost atât de capturați unul de celălalt încât ați petrecut fiecare secundă de viață împreună în oricare dintre manifestările ei. O astfel de deschidere are un dezavantaj: obișnuință, rutină și, ca urmare, pierderea interesului.

Intimitatea fizică este, de asemenea, evitată atunci când sentimentele sunt rănite. Franchețea și naivitatea completă nu sunt cel mai bun început pentru o relație lungă.

Ieșire

Tratează-ți partenerul în primul rând ca pe un soț, nu ca pe un prieten.

5. INDIFERENȚĂ FAȚĂ DE SENTIMENTELE CELUILALT

Dacă conversațiile tale de la micul dejun par ca o întâlnire în departamentul de logistică, trebuie făcut ceva în privința asta, altfel te vei transforma în parteneri de afaceri. — Îl vei suna pe instalator? - "Da, draga. Și iei copiii și comanzi cina.” 

Mai ești și tu, gândurile, experiențele și impresiile tale din fiecare zi. A fost important când ai început să te întâlnești și nu este mai puțin important acum.

Ieșire

La urma urmei, dacă un partener ignoră viața ta, asta nu înseamnă că ar trebui să dai un răspuns simetric. Nu renunța fără luptă! Întreabă-l cum a decurs ziua, ce a fost la lucru astăzi - fă un pas înainte. Dacă a fost doar o rutină care nu a lăsat timp de vorbit, cu timpul vă veți reveni la interesul anterior unul pentru celălalt.