Treceți la conținutul principal

DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER REZUMATUL episoadelor. INFORMAȚII ACTORI, PERSONAJE.

Vezi pe scurt rezumatul serialului Dragostea Plutește în aer, află care este finalul celor două sezoane și cine sunt actorii principali și ce personaje interpretează


Vom vedea o comedie romantica ce s-a bucurat de un succes comparabil cu al altui serial numit "ERKENCI KUS" aka "PASAREA MATINALA"serial apreciat de publicul roman.

COMEDIA ROMANTICA pe care o veti vedea "DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER" ii are ca protagonisti pe KEREM BURSIN fostul iubit al superbei actrite SERENAY SARIKAIA si actrita HANDE ERCEL ce se bucura de succes pe plan international.

Un serial care le-a adus o surpriza chiar protagonistilor principali KEREM BURSIN si HANDE ERCEL.

Cei doi vor intra in pielea personajelor SERKAN BOLAT un om de afaceri si arhitect proprietar al unei firme de arhitectura obsedat de munca plin de principii nu prea zambeste. Femeile si dragostea sunt subiecte care nu il intereseaza deloc.

Ea, personajul principal feminin este EDA YILDIZ o femeie frumoasa , inteligenta cu o fire boema iubitoare de flori si lux. Tine la tabieturile ei.

Il va cunoaste pe SERKAN si de cum il vede se naste o mare animozitate intre ei.

Practic desi nu se suporta unul pe altul cei doi SERKAN si EDA vor fi nevoiti sa intre in pielea unor logodnici ce se iubesc.

Cum se vor descurca cei doi vom vedea urmărind serialul.TITLUL ORIGINAL al serialului este "SEN CAL KAPIMI". In engleza titlul este "KNOCK AT MY DOOR".

TITLUL in romana este "DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER". " DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER" un titlu premonitoriu pentru cei doi frumosi actori.

MAI GASITI serialul cu titlul "BATE LA USA MEA" dar romanii au dat alt titlu "DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER".

Alt titlu este LOVE IS IN THE AIR.

Un serial produs in 2020-2021 de catre compania MF YAPIM. Serialul "DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER" are 2 SEZOANE.

dragostea pluteste in aer rezumat ultimul episod

Sa va aduc aminte ca succesul serialului a dus la vanzarea lui in mai mult de 85 de tari printre care : SPANIA, ITALIA, ROMANIA, AMERICA LATINA. La ALTIN KELEBEK ODULLERI 2020 serialul a obtinut PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNA COMEDIE ROMANTICA.

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN CUPLU pentru KEREM BURSIN si HANDE ERCEL. Si in MEXIC serialul a obtinut PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNA COMEDIE in 2021, CEL MAI BUN SERIAL la categoria NON HISPANIC.

Nu degeaba au castigat PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN CUPLU.Actorii au transformat povestea de dragoste de pe ecran intr-o DRAGOSTE REALA.

Nu au spus nimanui si-au ascuns relatia dar dupa terminarea primului sezon al serialului " DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER" aka " SEN CAL KAPIMI" KEREM BURSIN si HANDE ERCEL au plecat intr-o vacanta in MALDIVE insotiti de sora lui HANDE ERCEL.

La intoarcerea din vacanta sora lui HANDE ERCEL a pus fotografii cu cei doi iubiti pe pagina sa de FACEBOOK si fericiti KEREM si HANDE au recunoscut presei ca formeaza un cuplu.

HANDE e fericita spune ca KEREM este barbatul ideal si cei doi se sustin pe toate planurile. In showbizz-ul turcesc a aparut un NOU CUPLU DE INDRAGOSTITI format din HANDE ERCEL si KEREM BURSIN.

Ne va face placere sa urmarim jocul actoricesc al celor doi sa vedem si noi cum povestea din serial se transforma intr-una ADEVARATA.

DISTRIBUTIE serial "DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER" - ACTORI si PERSONAJE

Actrita HANDE ERCEL va fi protagonista pe nume EDA YILDIZ
Actorul KEREM BURSIN este eroul masculin pe nume SERKAN BOLAT
EVRIM DOGAN este personajul AYLIN YILDIZ
ELCIN ATACAN- MELEK YUCEL
ALICAN AYTEKIN este SENLI CICEK
NESLIHAN YILDIZ-AYDAN BOLAT
MELISA DONGUL- CEREN BOSOZ
BIGE ONAL este SELIN
AHMET SOMERS- ALPTEKIN BOLAT
SINAN HELVENCI-BURAK
ANIL ILTER-ENGIN SEZGYN
BASAK GUMULCINELIOGLU-PIRIL BAYTEKIN
SARP BEZKURT-ERDEN SONGAY
CAGRI COTUNAK-FERIT SIMSEK
ILKYAZ ARSLAN-LEYLA HAKTIN
M. SITARE AKBAS-FIGEN YILDIRIM
SINAN ABAGRAK-KEMAL OZCAN
SINA OZER-KEREM

DESPRE SERIALUL DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER aka BATE LA USA MEA aka LOVE IS IN THE AIR aka SEN KAL KAPIMI

REZUMATUL sezonului 1 DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER

Serialul cu titlul original "SEN KAL YAPIMI" aka" KNOCK AT MY DOOR" aka in traducere din turca "BATE LA USA MEA" aka " DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER" are 2 sezoane si 52 de episoade.

Durata unui episod in TURCIA a fost de o ora si patruzeci si cinci de minute.

In ITALIA unde serialul s-a bucurat de un succes imens serialul are 156 de episoade intrucat durata unui episod este de 45 de minute.

In ITALIA dupa ce s-a incheiat in vara primul sezon in septembrie 2020 s-a si decis si realizarea celui de-al DOILEA SEZON.

Merita urmarit serialul si pentru filmarile care au avut loc in ISRAEL in ZEYTINBUMU cu peisaje minunate.

Compozitorul temei muzicale a serialului este AYTEKIN ATAS.

PRODUCATORUL EXECUTIV este ASENA BULBULOGLU

SCENARIUL este semnat de acelasi AYTEKIN ATAS episoadele de la 1-22 , episodul 24 si episoadele de la 40 la 52.

Au mai contribuit la scenariul urmatorii scenaristi : DENIZ GURLIK de la 40 la ep 52. MELEK SEVEN plus BURCU YILDIZ de la ep 40 la episodul 52

POVESTEA a fost scrisa de AYSE UNER KUTLU.

REGIA a fost rodul muncii comune al numitilor : ENDER MILLAR un episod, YUSUF PIRHASSAN un episod, ALDAN DONMEZ de la al doilea pana la episodul 52.

EDA YILDIZ este eroina principala a serialului "DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER".

EDA traieste cu durerea de a-si fi pierdut parintii morti intr-un accident de masina. Ramasa orfana ea este crescuta de catre matusa ei care detine o florarie. EDA locuieste cu matusa ei si o prietena pe nume MELEK.

EDA a fost crescuta cu dragoste de catre mausa ei care i-a insuflat dragostea pentru flori. Domnita cea frumoasa si inteligenta lucreaza in floraria matusii.

Stie ca doar prin educatie va razbi in viata. Isi pune toate sperantele in studiile de la facultate. Viseaza sa zboare in ITALIA acolo unde locuieste si prietenul ei CENK.

CENK si EDA traiesc o dragoste la distanta. EDA intra la facultate si chiar primeste o bursa de studii in strainatate.

Ceva se intampla si EDA ramane fara bursa. CINE ESTE VINOVAT de retragerea bursei fetei in care ea isi pusese toate sperantele de viitor?

VINOVAT de retragerea bursei promise este tanarul SERKAN BOLAT.

SERKAN detine o firma de arhitectura in care este partener cu domnita SELIN.

Firma a fost construita de tatii lui SERKAN si SELIN. SERKAN si SELIN au copilarit impreuna au terminat aceeasi facultate famillile lor erau prietene asa incat era firesc sa ajunga sa se iubeasca.

SELIN lucra ca PR al companiei de arhitectura iar SERKAN era directorul firmei. Cei doi mai aveau un asociat un prieten de-al lui SERKAN.

ATENTIE la jocul actritei BIGE ONAL care da viata personajului iubitei lui SERKAN.

De ce va spun asta ? Pentru ca actrita BIGE ONAL este IUBITA din viata reala a carismaticului STAR VEDETA ARAS BULUT IYNEMLI eroul YAMACH din serialul "CUKUR" aka "LEGEA FAMILIEI" cum a fost tradus la noi.

Vrem sa vedem cat de talentata este IUBITA din viata reala a lui ARAS BULUT IYNEMLI.

SERKAN este un om de afceri bogat dar este un tip rece, pragmatic obsedat de munca prea putin romantic cu SELIN.

Intro zi SELIN il paraseste pe SERKAN si ca totul sa fie o adevarata drama pentru SERKAN, SELIN se si logodeste.

SERKAN vrea sa isi impace iubita sa o aduca inapoi in viata sa dar si sa se razbune.

SERKAN o intalneste pe EDA la o ceremonie de absolvire. Ii promite EDEI ca ii va oferi o bursa de studii in ITALIA.

Doar ca mai apoi SERKAN avea sa isi retraga promisiunea si sa ii anuleze bursa EDEI.

EDA viseaza sa isi finalizeze studiile in ITALIA si sa devina ARHITECT PEISAGIST. Dar visele sale se naruie din cauza lui SERKAN.

Motiv pentru care NU IL SUPORTA pe SERKAN. Nici SERKAN nu prea o avea la inima pe frumoasa EDA.

Ce se gandeste SERKAN ? Vrea sa isi aduca iubita inapoi cu ajutorul EDEI.

SERKAN ii face o propunere EDEI. Ii va suporta toate cheltuielile legate de masa, calatorie, studii cu o singura conditie. Ii va returna bursa EDEI daca EDA este de acord sa joace un rol timp de doua luni.

Nici mai mult nici mai putin SERKAN ii propune EDEI sa joace rolul logodnicei lui. EDA este socata si refuza sa accepte asa ceva.

Doar ca ceva se schimba neasteptat in viata EDEI care o face pe aceasta sa se razgandeasca si sa accepte propunerea lui SERKAN.

EDA este parasita de prietenul ei CENK care a dat-o uitarii gasindu-si alta iubita.

Nervoasa si suparata EDA isi va intra in rol. Va indrazni sa il sarute in fata tuturor pe temutul sef SERKAN BOLAT.

EDA i-a cerut lui SERKAN si un job la firma iar SERKAN imediat o angajeaza pe postul de asistenta personala la firma lui.

Oare care va fi reactia fostei iubite a lui SERKAN domnita SELIN va fi geloasa ca SERKAN si-a gasit si el o iubita ba mai mult o LOGODNICA.

Evident ca frumusetea si inteligenta EDEI nu sunt chiar pe placul tuturor mai ales al unor doamne din firma astfel ca EDA se va trezi cu" bete" in roata.

SERKAN si EDA lucreaza cot la cot sunt sef si angajata dar in restul timpului joaca rolul unor logodnici care se iubesc pasional.

SERKAN va da o petrecere de logodna la firma pentru a sarbatori fericitul eveniment.

SERKAN si EDA isi intra atat de bine in jocul de-a logodnicii fericiti incat la un moment dat nici ei nu mai stiu ce e joc ce e realitate.

Pentru ca REALITATEA dupa joc este ca cei doi au sfarsit prin a se indragosti unul de altul.

La sfarsitul primului sezon cei doi actori pleaca fericiti intr-o vacanta exotica iar la intoarcere KEREM BURSIN si HANDE ERCEL marturisesc fericiti ca se iubesc si formeaza un cuplu.

Serialul a avut atat de mare succes incat realizatorii decid continuarea povestii de dragoste cu un al DOLEA SEZON.

REZUMAT DRAGOSTEA  PLUTESTE IN AER SEZONUL al DOILEA


In cel de-al doilea sezon al serialului EDA si SERKAN traiesc fericiti sunt logoditi.

Pana cand apar negri nori pe cerul povestii lor de iubire. V-am spus ca SERKAN era obsedat de munca. Ei bine,orele prelungite petrecute la munca il obosesc pe SERKAN incat se imbolnaveste.

Iar diagnosticul primit de SERKAN este unul crunt acesta sufera de CANCER.

EDA este devastata si il ingrijeste cum stie mai bine ii este alaturi in tratamentul pe care SERKAN il incepe.

Boala isi pune amprenta asupra lui SERKAN barbatul se transforma incet incet intr-un barbat nelinistit plin de emotii negative si frici.

Un moment sensibil pentru toti cei care si-au pierdut un apropiat din cauza acestei boli. EMOTIILE PUBLICULUI SUNT GREU PUSE LA INCERCARE.

SERKAN nu mai este barbatul pe care il cunoscuse EDA. DEVINE OBSEDAT DE BOALA si respinge total ideea de a face pasul spre casatorie alaturi de EDA.

EDA sufera pentru ca isi doreste un copil dar SERKAN nu vrea sa auda de asta nici in ruptul capului.

EDA devine trista si dezamagita , SERKAN la un moment dat se reintorce la munca si munceste zilnic si mai furibund ca si cand nu ar mai avea nimic de pierdut.

Incet SERKAN se distanteaza de EDA si ea de el. Si atunci EDA ia decizia de a pleca in ITALIA pentru finalizarea studiilor si pentru a vedea tara pe care si-a dorit sa o vada de cand era o copila ambitioasa.

Trec cativa ani de la plecarea EDEI in ITALIA. EDA si-a vazut de studii si a calaltorit. Acasa , SERKAN si-a impartit timpul intre casa si afaceri.

Soarta ii pune din nou la incercare pe cei doi logodnici care traisera la distanta unul de altul.

SERKAN si EDA se revad si viata le-a pregatit O SURPIZA.

SERKAN va afla ca este TATAL UNEI FETE. CUM VA REACTIONA ? Dar fata cum va reactiona cand va afla ca SERKAN este TATAL ei ?

Isi gasise intre timp EDA pe altcineva ? Cateva cuvinte despre personajele secundare care ii insotesc pe eroii nostri de-a lungul povestii.

PERSONAJE SECUNDARE

Personajul DENIZ SARAXHAN jucat de actorul SARP GUNKORAGLU este prieten cu SERKAN inca din scoala primara.

Cei doi au pastrat relatia de prietenie pana cand DENIZ se indeparteaza de SERKAN. Tot timpul a incercat sa il depaseasca pe SERKAN.

Si marea prietenie a lui DENIZ se transforma in URA. La inceput DENIZ a ajutat-o pe EDA sa joace rolul logodnicei dar cand lucrurile s-au complicat intre EDA si SERKAN , DENIZ si-a dat seama ca si el era indragostit de EDA si incepuse sa o iubeasca in taina.

Oare acesta era motivul pentru care DENIZ nu il mai putea suporta pe SERKAN faptul ca el DENIZ nu fusese niciodata la fel de bun ca si SERKAN.

Si acum si in plan sentimental DENIZ se vedea INVINS de SERKAN intrucat EDA il alesese pe SERKAN.

Personajul SEMIHA YIL este BUNICA pe partea paterna a EDEI. Aceasta nu doar ca nu si-a sprijinit NEPOATA dar mereu a privit cu ochi rai mariajul dintre fiul sau si mama EDEI.

PE EDA nu a ajutat-o cu nimic dupa moartea fiului sau. BUNICA EDEI era o FEMEIE FOARTE BOGATA.

DAR NU A MISCAT Un DEGET pentru EDA. Ba mai mult nici nu fusese de acord ca EDA sa se logodeasca cu SERKAN.

Un alt personaj este TAHIR. Actorul ALEXANDER ZUCCI da viata personajului HAKAN KONLAU.

BALACA KACAK este PR-ul firmei lui SERKAN dupa plecarea lui SELIN din firma.

ERSAN este asociatul in firma de arhitectura a lui SERKAN si SELIN. Acesta paraseste firma.

KAAN il uraste pe SERKAN un alt prieten care nu a mai suportat dominatia lui SERKAN. KAAN e prieten cu FIRAT.

Toate aceste personaaje secundare ii vor insoti de-a lungul povestii pe EDA si SERKAN.

CUM SE VA TERMINA ULTIMUL EPISOD al serialului " DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER"? ....  merita sa urmariti serialul pana la final pentru a va bucura

S-a dovedit un serial de succes a primit premii si ULTIMUL EPISOD al serialului care s-a difuzat in SPANIA a devenit VIRAL pe TWEETER el fiind urmarit de 7,9 milioane de oameni.

Cu un asa record acest serial "DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER" A DOBORAT RECORDUL la TWEET-uri avut de serialul GAME OF THRONE.

Publicul s-a indragodtit de eroi si in final povestea a avut un FINAL FERICIT in REALITATE din moment ce EDA si SERKAN au dus povestea lor de pe ecran in viata reala.

Un serial frumos care le-a purtat NOROC actorilor KEREM BURSIN si HANDE ERCEL.

Pentru ei acest serial va insemna DEBUTUL POVESTTILOR DE IUBIRE.

Cu actori frumoasi si profesionisti. Cu peisaje superbe si muzica buna.

Iar publicul va fi fericit sa urmareasca un serial in care personajele si-au dus povestea de dragoste in REALITATE. CHIAR FORMEAZA UN CUPLU FRUMOS!
MAI POTI CITI