Interpretarea viselor despre pisci mari sau mici, gri sau galbene, in casa sau in brate

Multe pisici in vis semnificație, ce înseamnă când visezi pui de pisica mici, ce inseamna când visezi pisici in casa, ce înseamnă cand visezi pisica alba sau gri, interpretare vise pisica in brate, ce înseamnă cand visezi pisica galbena sau roscata, vis pisica prietenoasa

Interpretarea viselor despre pisci conform cărții de vis a lui Vanga este asociată cu așteptarea unor probleme. 

Să spunem, dacă o femeie vede un pisoi alb și pufos, aproape sigur că va cădea în capcană. Puteți găsi o cale de ieșire - trebuie să tratați situația cu toată calmul și să analizați cu atenție situația.

Ai văzut mulți pisoi? Merită să fii atent - conform cărții de vis, pisci în număr mare inseamna ca problemele te vor bântui literalmente. 

Interpretarea viselor despre pisci ce inseamna in cartea de vise

De ce viseaz pisoii murdari și slăbiți? Din păcate, trebuie să te gândești dacă vor să te înșele. Conform cărții de vis a lui Vanga, distrugerea unui pisoi într-un vis înseamnă a face față problemelor în realitate.

Potrivit lui Miller, interpretarea viselor despre pisoi este următoarea: animalele trebuie alungate în vis sau alungate din prag, apoi problemele vor dispărea. 

Dar dacă pisoiul nu este inferior, ar trebui să știi că inamicul este în fața ta. Nu un pisoi, ci o persoană în realitate își dorește răul. Reputația va avea de suferit, iar acest lucru este rău, vor răspândi bârfe.

Interpretarea viselor despre pisci de către Nostradamus este diferită

Deci, aspectul unui pisoi într-o casă reprezinta confort și armonie în familie. Dar este posibil ca forțele malefice să pândească în apropiere. Te vei întâlni cu un om înțelept. 

Și dacă aveți un vis profetic in care pisoii au fost aduși la palat într-un coș mare - așteptați un conducător puternic și înțelept pentru următorii 10 ani.

Ce semnificatie are visul unui pisci potrivit dicționarului de vise a lui Loff? O dorință ascunsă cu grijă pentru ocult, vrăjitorie, magie. 

Să ne amintim: din timpuri imemoriale, piscii erau înzestrați cu abilități magice, erau considerați creaturi cu o intuiție extraordinară. Folosește al șaselea simț și tu, văzând un pisoi într-un vis.
noriel.ro