Păreri noul parfum Bvlgari Man Rain Essence 2023 pentru bărbați, original, lemnos cu note de mosc

Alberto Morillas, maestru parfumier și creator de parfumuri al colecției de bărbați Bvlgari, a creat o nouă compoziție olfactivă pentru casa de bijuterii: Bvlgari Man Rain Essence, un parfum lemnos-chihlimbar pentru bărbați.

Bvlgari Man Rain Essence este un parfum bărbătesc dedicat puterii irezistibile și creatoare a apei și, mai precis, puterii transformatoare și regeneratoare a ploii. 

Un parfum proaspăt lemnos-mosc care se întinde ca un crescendo olfactiv revigorant și plin de viață.

Autorul compoziției a fost parfumierul Alberto Morillas, care colaborează de mult timp cu casa de bijuterii. 

Timp de patru decenii, a creat nu numai parfumuri de succes comercial, ci și parfumuri de cult. 

Parfum original  Bvlgari Man Rain Essence 2023 pareri miros persistenta

Debutul său a fost apa de toaletă Must de Cartier , lansată în 1981. 

Odată cu dezvoltarea parfumurilor pentru numeroase mărci, Alberto Morillas dezvoltă și propria sa marcă Mizensir , producând inițial doar lumânări parfumate, dar ulterior extinzând gama la compoziții de parfum cu drepturi depline.

Istoria parfumeriei Bvlgari a început cu crearea Bvlgari Parfums în Elveția și lansarea Au The Vert în 1992 de către parfumierul Jean-Claude Ellena . 

Ulterior, Au The Vert va da naștere unei întregi colecții de parfumuri Eau Parfumee. 

Până în 2011, Bvlgari a fost deținut de membrii familiei Bulgari, dar în 2011, concernul francez LVMH a cumpărat-o pentru portofoliul său de mărci. 

Cu toate acestea, parfumurile și cosmeticele Bvlgari continuă să fie deținute și produse de compania elvețiană Bvlgari Parfums.