Păreri produse Unicorn Naturals forum dacă merită să cumperi, preturi și promoții online

Media părerilor despre Unicorn Naturals produse naturale  bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de promotii si preturi avantajoase.

Satisfacția generală față de magazinul Unicorn-Naturals.ro bazată pe părerile clienților:

• Prețuri - 4,54 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,41 din 5
• Livrare - 4,39 din 5
• Calitatea Produselor - 4,55 din 5
• Serviciu clienți - 4,40 din 5
• Politica de returnare - 4,34 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

Interfața site-ului Unicorn-Naturals.ro este foarte prietenoasă, totul este bine distribuit pe categorii, astfel că puteți găsi cu ușurință ce vă interesează. 

Prețurile sunt destul de accesibile, livrarea promptă, iar personalul din spatele site-ului foarte comunicativ și săritor. Se oferă transport gratuit la comenzi de peste 190 lei.

Unicorn Naturals pareri forum produse naturale de calitate si ieftine

VERIFICA AICI PREȚURI & REDUCERI

Unicorn Naturals este direct importator in Romania al urmatoarelor 15 branduri.

Annabel Karmel - mancare organica si hranitoare pentru copii: piureuri de fructe si legume, iaurturi de fructe, paste si biscuiti.

Auga - alimente organice de calitate superioara, supe si legume BIO.

Bear - brandul numarul 1 in Marea Britanie de snack-uri din 100% fructe pentru copii, produse din fructe proaspete deshidratate coapte usor la temperaturi joase in scopul pastrarii nutrientilor si a gustului natural (100% naturale, fara zahar adaugat, fara sulfiti, fara aditivi).

Fuit Bowl -  snack-uri sanatoase din fructe pentru copii.

Katie's Food - delicioase chips-uri de banane, 100% naturale, fara gluten.

Lizi's  - granola premium (amestec bogat diferite tipuri de nuci, seminte si fulgi de ovaz; fara zahar adaugat, bogata in fibre).

Maya Gold - ulei de cocos extravirgin 100% natural, nerafinat.

Meridian -  gama variata de unturi din nuci (unt de arahide, migdale, alune, caju), 100% nuci, fara zahar, fara ulei de palmier.

Mr. Organic - delicioase sosuri de rosii produse in propria fabrica din Italia.

Nairn's - produse sanatoase din ovaz integral cultivat in Scotia. Include o gama variata de produse fara gluten.

Naked - batoane raw vegane din fructe si nuci (100% ingrediente naturale, fara gluten, fara zahar sau siropuri adaugate);

Quin Bite - batoane proteice si raw vegane din 100% ingrediente organice.

Rigoni di Asiago -  gemuri organice fara zahar si crème tartinabile de alune bio delicioase.

Rude Health - bauturi vegetale din apa de izvor (organice, fara lactoza, fara zahar adaugat, fara aditivi) si cereale bio din ingrediente 100% naturale.

Super Nature - gustari bio cu ciocolata preparate doar din 4 ingrediente (fara lactoza, fara gluten, vegane).

Trek - batoane proteice vegane (9 g proteina), fabricate din ingrediente naturale (100% ingrediente naturale, fara siropuri adaugate, fara gluten, fara grasimi hidrogenate, fara OMG).

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro