Platina coloidala Ultra 10ppm | Pure Alchemy pareri, am folosit, preturi mici online

Platina coloidala Ultra 10ppm | Pure Alchemy Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Platinum Ultra este un supliment mineral, in totalitate natural, sub forma unei suspensii coloidale din particule ultrafine de platina, in apa ultrapura.

Platina coloidala nu interactioneaza cu nici un remediu cunoscut, cu alte suplimente sau minerale (spre a le micsora eficienta). Particulele de platina se elimina cu usurinta din organism, in circa 72 ore (in cazul utilizarii unor cantitati firesti).

Se considera ca platina ajuta regenerarea sanatoasa a tesuturilor, si in special a celulelor nervoase si a conexiunilor acestora. Totodata, desi mecanismele prin care se petrece aceasta sunt necunscute, se

pare ca platina realizeaza accelerarea transmisiei sinaptice, ceea ce duce la o mai buna functionare a creierului.

Caracteristici si beneficii

- supliment natural, sub forma de platina coloidala - componenta ionica zero, fiind cu adevarat platina coloidala, si nu compusi clorurati de platina - produsa pe cale electrica, si nu din compusi - concentratie nominala, 10ppm - fara gust - fara culoare. In anumite conditii, se poate sesiza nuanta usor gri, dar de obicei doar in vase de volume ridicate

Mod de utilizare recomandat

- accentueaza capacitatea de focalizare si concentrare mentala - imbunatateste luciditatea si acuitatea mentala - ajuta la regenerarea sanatoasa, armonioasa, a tesututlui cardiac, a timusului, precum si a intregulu isistem endocrin - ajuta la sporirea creativitatii - ajuta la imbunatatirea memoriei. - utilizarea pe termen indelungat ajuta la sporirea capacitatii de inducere a viselor lucide - suporta repararea ADNului - afrodisiac, atat masculin, cat si feminin

Efecte adverse, contraindicatii Platina coloidala Ultra 10ppm 

Desi nu se cunosc efecte adverse sau contraindicatii, este bine a se corela utilizarea acestui produs cu informatiile privind utilizarea homeopatica. Uzual, se utilizeaza in combinatie cu aurul sau argintul, pentru contracarearea unor asemenea eventuale (rare) contraindicatii. 

Nu interactioneaza cu medicamentele naturiste sau alopate. Atentie! In cazul in care, in mod exceptional, sunteti alergic la platina, nu ar trebui sa utilizati acest produs.

Pastrare 

Nu necesita refrigerare. Dupa deschidere, se va pastra ferita de lumina directa a soarelui, acoperita cu capacul original. 

Nu este sensibila la radiatiile electromagnetice uzuale: GSM, TV, calculator, aparatura audio. 

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia in functie de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nunate de galbui, nuante de rozaliu, rosiatic, galben, gri sau brun, asta si in functie de concentratie. 

Daca produsul s-a depus in mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita usor pentru a-l reface temporar, si utiliza ca atare. 

Utilizare Doza uzuala, pentru un adult, este de 1-3 lingurite zilnic. 

Totusi, cantitati mai ridicate, de 1-3 linguri zilnic, nu sunt rare, mai ales printre utilizatorii interesati de efectele nootropice ale aurului, platinei si argintului. Se poate utiliza cu succes, in mod sinergic, cu aurul si argintul coloidal. 

De preferinta, nu se va bea direct din flacon. Utilizarea capacului flaconului sau o lingura (din orice material) este mult mai indicata. 480ml
noriel.ro