Ramona Olaru are iubit nou: Mircea Babagianu. Cine este, vârstă, soră, avere, iubite

Ramona Nicoleta Olaru (pe numele complet) și-a găsit un nou iubit după despărțirea de Cătălin Cazacu. Vezi cine este acesta, CV, biografie și cu ce avere, familie și iubite se mândrește.

Noul iubit al Ramonei Olaru este Mircea Babagianu (vârstă 25 de ani) fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița.

Conform biografiei mondene, Mircea Babagianu este fostul iubit al Elenei Economu, fiica afaceristului constănțean Tudorel Economu.

Mircea Babagianu conform wiki-ului personal un mic afacerist care trăiește într-un lux provocator. 

Mircea Babagianu biografia data nasterii varsta avere studii unde locuieste

Iubitul Ramonei Olaru, Mircea Babagianu  astudiat la Londra,  locuiește în Pipera, și se îmbracă numai cu haine de fițe. 

Tatăl lui Mircea Babagianu  este subprefectul din Ialomița, Gheorghe Babagianu. 

Sora lui, Oana Babagianu, a fost soția fotbalistului Hristu Chiacu, nepot al lui Gigi Becali, iar nașa copiilor ei este impresara Ana Maria Prodan.

După divorțul de Bogdan Olaru, Ramona Olaru credea că și-a găsit fericirea alături de Cuza de la Noaptea Târziu, însă povestea de iubirea dintre cei doi nu a durat prea mult.

A urmat apoi relația cu motococlistul Cătălin Cazacu, care s-a terminat după aproximativ un an de zile, timp în care s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori.

Ramona Olaru și Mircea Babagianu sunt împreună de o lună, iar din postările făcute de focoasa blondă pe rețele de socializare înțelegem că este destul de răsfățată.