Treceți la conținutul principal

Rezumatul serialului PERLA NEAGRA un serial turcesc cu o poveste de dragoste care atrage. Informații actori.

Titlul in original este "SIYAH INCI" adica "BLACK PEARL" aka  "PERLA NEAGRA". Un serial produs in 2017 al carui rezumat il vom face mai departe.

Si veti vedea dragilor, cum de la generic acest serial va va aduce aminte de multiubitul serial cel care ne-a bucurat si suparat sufletele "KARA SEVDA" aka "DRAGOSTE INFINITA".

De ce va spun asta ? Melodia genericului la fel de frumoasa dar nu este doar asta. Imaginile ne duc cu gandul la o poveste ce are legatura cu apa, cu marea mai precis. Adica tema serialului KARA SEVDA aka DRAGOSTE INFINITA.

Vom vedea doi protagonisti la fel de frumosi dar nu peste KEMAL si NIHAN din "DRAGOSTE INFINITA". Vorbim de actorul principal din alt serial iubit de romani "PRIZONIERA DRAGOSTEI".

rezumatul episoadelor perla neagra

Nimeni altul desigur TOLGAHAN SAYISMAN. Iar EA este una din cele mai apreciate actrite ale tinerei gereratii. Delicata actrita HANDE ECEL.

Vom urmari o poveste de dragoste imposibila dintre KENAN aka TOLGA SAYISMAN si HAZAL aka HANDE ECEL. Totul  impregnat de  mare si vom vedea si de o legenda cea a PERLEI NEGRE.

Muzica poarta semnatura compozitorilor ISMAIL DICKMEN, MEHMET ANDICEN. BARIS ARYAY.

REGIA poarta semnatura lui EROL OZLEVI. De SCENARIU s-au ocupat DUYGU TANKAY si YEKTA TORUN.

PRODUCTIA ii apartine lui FARUK URGUT. Sa facem cunostinta cu ACTORII si PERSONAJELE.

DISTRIBUTIE serial  PERLA NEAGRA aka  SIYAH INCI

ACTORI  /   PERSONAJE

Actorului TOLGAHAN SAYISMAN ii revine rolul principal masculin cel al personajului numit KENAN
Actrita HANDE ECEL o va interpreta pe HAZAL personajul principal feminin
BERK HAKMAN este VURAL cel care face tot ce este posibil sa ii desparta pe HAZAL si KENAN
VURAL  este pionul principal intre cei doi indragostiti si restul lumii
YESIM BUBER este MELEK mama lui HAZAL si a surorii vitrege a lui HAZAL
NAZUMI KIRIK da viata personajului surorii lui HAZAL
NERIMAN UGUR este CANAN
BURAK ALTAY este AHMET
CAGLA DEMIR este ECE
IPEK BAGRIACIK, SELIM IHAKAN CELIKERSIK, BURAK CINEN, ERMAN EBREK, MEHMET FEIMsi MEHMET SIMA sunt ceilalti actori care joaca in serialul "PERLA NEAGRA".

PERLA NEAFRA este un serial romantic de dragoste  si trebuie sa stiti ca exista UN SINGUR SEZON a 20 de episoade.


Daca fiecare episod a durat 150 de minute la noi aceste douazeci de episoade vor fi mult mai multe. Evident ca ai nostri fac economie si precum o paine ea va fi "prelungita" sa tina mai mult timp.

Serialul PERLA NEAGRA" s-a difuzat pe STAR TV. Filmarile serialului au avut loc in CESME in apropriere de IZMIR un loc deosebit, iubit si apreciat de toate vedetele din TURCIA.

Despre biografiile actorilor principali HANDE ECEL si TOLGAHAN SAYISMAN am scris asadar va invit sa recititi sau dupa caz sa cititi.

Desi a debutat in 2014  HANDE ECEL a gasit rapid calea spre faima. Unde mai pui ca domnita este FASHION ICON in TURCIA iar viata ei este intens  urmarita de fani.

HANDE ECEL nu este doar actrita si fashion icon dar  si un NUME in social media. Si cum sa fie putin toate astea cand vorbim de cea care s-a situat pe podium, locul al doilea la MISS CIVILIZATION?

HANDE ECEL a primit PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN DEBUT si a avut sansa de a juca alaturi de nume mari de actori din TURCIA. Celor care au intrebat-o cum a fost experienta de a juca alaturi de faimosi si seducatori de la KIVANC TATLITUG, BURAK OZCIVIT  si altii raspunsul dat de actrita i-a lamurit pe cei care mai aveau dubii.

Si anume ca HANDE este o tanara inteligenta care spunea cu toata convingerea ca este absolut jignitor sa crezi ca  succesul tine doar de frumusetea fizica a unui om.

Delicatetea fizica a lui HANDE trasaturile angelice te-ar putea face sa crezi ca este o femeie care" pluseaza"  doar prin frumusete. HANDE este o persoana directa si principiala si nu se abate  de la acestea nici macar cand vine vorba de viata privata.

Intr-un singur an in 2015 a bifat doua povesti de dragoste. A fost cu BURAK SERDAR s-a despartit  si la scurt timp  s-a afisat la bratul altui actor ERKIN MURAT.

 REZUMATUL serialului PERLA NEAGRA

"ATAT TIMP CAT TRAIESC. TU VEI FI SINGURUL PE CARE IL VOI IUBI VREODATA.

DOAR TU. "

Este juramantul de dragoste facut de HANDE o tanara frumoasa care stie ca nimic nu o va desparti de al sau iubit KENAN.

HANDE  traieste alaturi de parintii si sora vitrega intr-o mica localitate situata  langa plaja. Principala ocupatie a oamenilor  este pescuitul si micile afaceri legate de mare.

Un trai modest si greu dar HANDE este o fata ambitioasa. Poarta un suflet durerea de a nu  fi trait  alaturi de parintii biologici. Tatal vitreg are la randul sau o fata.

HANDE evita sa interactiotioneze prea des cu sora sa EBRU Simte ca sora  vitrega o invidiaza si se va vedea ca HANDE a avut dreptate. Sub aparenta unor intentii bune  sora lui HANDE va face totul pentru a o desparte de frumosul iubit KENAN.

Ce sa vezi ? Sora lui HAZAL il iubea si ea in taina pe KENAN. E greu sa iti imaginezi cum ruda ta de sange iti face rau si asta va va indigna dar ganditi-va ca asta se intampla si in realitate.

Tatal vitreg evident ca face diferenta intre fata lui si fata vitrega aka HAZAL. Isi impune vointa si nu vrea cu niciun chip sa il accepte pe baiatul de care HAZAL este indragostita.

HAZAL invata in ciuda faptului ca nu are bani sa dea la facultate  face cursuri de perfectionare munceste nu sta degeaba. Incearca sa imbine munca cu timpul liber.

Si ii este greu pentru ca HANDE are zilnic de facut o multime de lucruri casnice acasa. Dar  singura ei speranta intr-o viata mai buna vine din sentimentele pe care le are acelea de preaplina iubire.

HANDE il iubeste cu toata  inima pe KENAN baiatul frumos si dornic sa ii ofere zilnic "UNIVERSUL".

KENAN a incercat in felurite  moduri sa il induplece pe tatal iubitei sale ca este un barbat sincer care doreste  din suflet sa o faca fericita pe HAZAL. Ce are impotriva lui KENAN  " tata -socru" aka tatal vitreg al lui HAZAL?

El este un individ "primitiv" constient ca frumusetea lui HAZAL i-ar putea schimba  statutul financiar. El viseaza la o viata indestulata sa nu mai aiba grija zilei de maine.

De parca si face ceva el doar ticluieste planuri. DA! exista si astfel de tati. DIN PACATE!

Prima scena din serial. Vedem un interior modest. Dar  straluceste ceva! Si pe fata frumoasei HAZAL se vede bucuria pura. O rochie de mireasa care o astepta pe tanara HAZAL.

HAZAL se invarte in jurul rochiei  neputand sa isi stapaneasca emotiile. Vine si mama si propune ca rochia sa fie imbunatatita si cu ceva pietre da, va arata spectaculos.

HANDE simte ca viata ei se va schimba de indata ce va deveni sotia lui KENAN. Si are niste emotii care pur si simplu o coplesesc. HANDE se pregateste sa isi intalneasca iubitul si  nu mai are rabdare pana la intalnirea cu KENAN.

Tatal se invarte pe langa casa asteptand ca sotia sa sa ii pregateasca scoicile pe care urma sa le livreze micilor restaurante din oras.

El isi exprima nemultumirea ca HANDE se duce la intalnire cu KENAN spunaind ca nu e potrivit pentru o fata sa mearga la intalnire inainte de a fi ceruta de nevasta.

Chipurile ii pasa de ce va spune lumea ca el va intra in gura lumii. Mama incearca sa fie impaciuitoare spunandu-i sotului ca HANDE si KENAN se iubesc si nu e frumos ca ei parintii sa se opuna dragostei tinerilor.

HAZAL sta ca pe ace.Urmareste discutia dintre parintii ei si aude clar ca tatal nu vrea sub niciun chip sa fie de acord cu relatia ei.

Parintii se cearta tatal spune ca mereu s-a purtat la fel atat cu HANDE cat si cu fata sa. EBRU sora vitrega e multumita ca tatal sau nu e de acord cu relatia dintre HAZAL si KENAN.

Asta nu o impiedica sa merga la HAZAL si  sa ii spuna ca ea o va sustine si va pune un cuvant bun ca tatal sa fie de acord ca KENAN sa vina acasa si sa o ceara de nevasta.

Se muta  cadrul. Ne aflam pe chei unde oamenii muncesc de zor. O masina scumpa apare si lumea se opreste din treburi. Din masina coboara un tanar ferchezuit ce nu isi are locul in peisaj.

El este VURAL un tanar bogat si atragator intr-un fel. Pe fata poarta o durere ce poate fi  descifrata in privirea "dusa ". VURAL este baiatul unei familii de bogatasi ce tocmai avea sa se mute in orasul de pe plaja.

VURAL are o sora simpatica SIRINE. Aceasta studiaza in ANGLIA este studenta in ultimul an la FACULTATEA DE MEDICINA.

Fata urma sa ajunga in orasel pentru a-i face o surpriza lui VURAL care urma sa isi sarbatoreasca ziua de nastere.

Bogatii lui parinti  au facut  tot ce au putut pentru a-l scoate pe VURAL din starea de  inertie. A urmat tratamente a fost internat. DE CE ?

VURAL este in depresie adanca de trei ani de cand i-a murit preaiubita frumoasa sotie. Nici banii ,nici prietenii nu ii sunt de ajutor. Abia se poate concentra pe treburile firmei pe care e musai sa le aiba sub control.

Fratele lui VURAL casatorit cu o femeie care ii seamana la rautate pandesc din umbra. Ei isi doresc sa il dea la o parte din firma pe VURAL. Lor le convine faptul ca VURAL nu pare a da semne  ca isi va reveni din depresie.

Asa frate ... HAZAL pleaca de acasa sa il intalneasca pe KENAN. E ca o  floare.  Tinereta si frumusetea o fac sa straluceasca. E imbracata cu o rochie rosie care ne arata cat este de indragostita.

Si cum mergea HAZAL pe drum  VURAL  din masina lui scumpa o vede si e ca trasnit. HAZAL seamana aproape la perfectiune cu regretata lui sotie NAZ. Ce sa fie asta ?

VURAL  nu stie ce sa creada. O priveste inmarmurit pe HAZAL si nu stie  daca e vis sau realitate. Asta pentru ca lui i se intampla des sa  confunde realitatea cu visul.

Tot ce il alina mai mult  ca toate medicamentele erau momentele in care privea tabloul sotiei sale. Mama lui VURAL  isi pune toate sperantele in petrecerea surpriza pe care o pregateste pentru fiul sau.

Fratele lui VURAL  e pragmatic si e aproape convins ca VURAL nu va veni la petrecere. Tot privind-o pe HAZAL  lui VURAL i se face rau. Opreste masina si incepe sa planga de dorul lui NAZ.

HAZAL ajunge in port si se indreapta spre locul de intalnire si ramane surprinsa ca KENAN nu era acolo. Fata intreaba pe unul din colegii lui KENAN unde poate fi daca cineva l-a vazut.

Un alt coleg ii propune lui HAZAL sa o ia cu masina si sa il astepte pe KENAN caci sigur el e plecat si nu va mai ajunge la intalnire.

Unde era KENAN? KENAN doreste cu ardoare sa gaseasca PERLA el este convins in existenta legendei ce povestea de o PERLA NEAGRA care se gaseste in mare.

Isi doreste ca dar de nunta pentru frumoasa HAZAL aceasta PERLA. Ca cel mai potrivit dar de nunta. Prietenul lui KENAN se teme pentru siguranta lui KENAN si crede ca acesta e incapatinat si mereu isi pune viata in pericol.

Fiecare zi ii da o speranta lui KENAN ca alta zi il va ajuta sa gaseasca in adancuri PERLA.

KAZAL merge la tarm si e ingrijorata ca iubitul nu mai apare.  Si tot ii telefoneaza. In sfarsit apare KENAN cu barca si HAZAL rasufla usurata.

finalul serialului perla neagra rezumat pe scurt

Fata il cearta ca s-a ingrijorat. Stie de obsesia lui KENAN de a gasi acea PERLA. Vazand-o asa ingrijorata KENAN ii promite ca  nu  se va mai  pune in situatii periculoase.

Si ca sa o imbuneze ii spune ca i-a pregatit o surpriza. KENAN si HAZAL pleaca la o plimbare pe mare.

Pregatirile sunt in toi pentru petreerea lui VURAL. Toata lumea nu mai pridideste cu pregatirile si in randul angajatilor se simte un pic de tensiune toti vor sa nu dea gres.

Cine credeti ca se numara printre angajatii care iau parte la organizarea petrecerii pentu bogatasul VURAL? Evident EBRU sora cea rea si desigur HAZAL.

HAZAL munceste la hotelul restaurant ce ii apartine bogatasului VURAL dar fata nu are habar  ce ii pregateste soarta. Pentru ca este o petrecere VIP si anagajatii sunt selectionati pe sparanceana.

EBRU  e surprinsa ca nu este selectionata sa ia parte la petrecere. II este ciuda dar incearca sa nu o arate desi este greu sa nu i se vada rautatea pe fata.

HAZAL insa face parte din personalul angajat pentru petrecerea bogatasului VURAL. Fratele lui VURAL cel care vrea sa il goneasca pe VURAL de la fraiele firmei si sa ii ia locul este un impatimit al jocurilor de noroc.

E preocuparea lui favorita de a petrece cu fete, bautura si jocuri de noroc. HAZAL si KENAN se despart cu greu dar fata trebuie sa ajunga la job.

Acasa la VURAL mama il cearta pe fiul sau ca vrea sa dea cu piciorul la anii de tratamente si ca nu inceteaza sa se gandeasca la NAZ. VURAL e pierdut in ganduri si priveste tabloul cu NAZ.

VURAL ii spune maica-sii ca nu poate trai fara NAZ. Nu trece o noapte fara sa o viseze. HAZAL alearga la job si parca pluteste printre nori.

KENAN i-a pregatit cea mai frumoasa surpriza. O masa asezata in mijlocul naturii dar cea mai mare surpriza a fost cererea in casatorie.

KENAN ii face declaratii de dragoste fierbinti si i spune ca a vrut sa o ceara de sotie din prima clipa in care a vazut-o si ca tot ce isi doreste este o viata alaturi de ea.

 VURAL ii spune mamei ca a visat ca NAZ traieste si chiar a vazut-o el se referea la HAZAL. Mama ingrijorata ii spune sa inceteze ca este doar un vis.

Si daca e vis spune VURAL e cel mai frumos vis din care nu vrea sa se mai trezeasca.

 HAZAL si KENAN sunt fericiti ca s-au logodit si evident urmeaza ca KENAN sa respecte datina si sa vina sa o ceara de la parinti. Si urmeaza sa stabileasca data nuntii.

 Acasa mama MELEK emotionata pregateste o masa speciala asa cum cere datina cand vine baiatul sa ceara fata de la parinti. Tatal bodogane si spune ca el nu ii va da fata de nevasta lui KENAN.

 Dar ce sa aiba impotriva lui KENAN tatal lui HAZAL? Ei bine el spune ca KENAN este motivul pentru care ei duc un trai modest si ca sunt saraci .

Si asta pentru ca candva avusese loc un moment  care generase aceasta suparare intre familia fetei si cea a lui KENAN. O crima oare ?

Disperata vazand cum se cearta parintii si dorind sa nu il puna intr-o situatie jenanta pe KENAN vrea sa ii telefoneze. EBRU isi sfatuieste sora sa mai astepte pentru ca  ea il va indupleca pe tatal lor sa fie de acord cu cererea in casatorie.

EBRU isi sfatuieste tatal sa fie viclean si sa il pacaleasca pe KENAN. Sa vina sa o ceara pe HAZAL si el sa il refuze pe KENAN si uite asa  KENAN nu va mai avea curajul sa vina.

Vine KENAN cu fratele sau cel care suferea de o  vreme avand un picior bolnav. Asta din  trecut ceea ce i-a marcat viata .HAZAL e coplesita si  cand sa vina raspunsul tatal lui HAZAL  spune clar raspicat NU.

Stupoare si KENAN nu stie cum sa reactioneze sa se razboiasca sau sa isi ia iubita si sa plece. Cea care vine in ajutor este mama lui HAZAL care trece peste vointa sotului si ii spune lui KENAN ca este de acord cu  dragostea lor si  au binecuvantarea ei.

Tatal se simte umilit si  uluit cum de a indraznit sotia sa sa faca asa ceva. Ne mutam la scena in care VURAL ii marturiseste mamei sale ca este un criminal si din cauza sa a murit NAZ.

De ce sa o fi omorat pe  femeia visurilor sale ? Simplu si de necrezut pentru a nu fi parasit. VURAL spune ca NAZ a murit in bratele sale. Fratele lui KENAN  cel cu  handicap la picior discuta cu tatal lui HAZAL.

Ies scantei si asta nu o linistete deloc pe HAZAL. In fine KENAN si HAZAL se pregatesc sa stabileasca datat nuntii. EBRU de ciuda ca HAZAL se va marita ii distruge frumoasa rochie de mireasa.

Indragostititii isi fac noi juraminte de dragoste  si simti si tu asta telespectatorule cat de bine si-au intrat in rol personajele principale.

KENAN o surprinde pe HAZAL atunci cand ii va darui  un colier cu PERLA acea PERLA NEAGRA dovada suprema a dragostei ce i-o poarta.

Incepe petrecerea lui VURAL si HAZAL se grabeste sa ajunga la job. Toti colegii ei stiau ca vor da nas in sfarsit cu DIRECTORUL si PATRONUL hotelulului-restaurant.

HAZAL si colegele sale  fac ultimele pregatiri. HAZAL se gandeste ca ea si KENAN au stabilit nunta in zece zile si cand oare va avea timp sa termine pregatirile.

Mama ca mama  a cheltuit toate economiile pentru a contribui la pregatirea nuntii fetei sale HAZAL. Tatal lui HAZAL ia foc cand aude cum sotia a cheltuit banii si promite ca  sotia va trebui sa ii dea socoteala.

Vine sau nu vine VURAL la propria petrecere? Intre timp cei doi indragostiti isi cauta casa. Gasesc o casa micuta care are nevoie de renovari dar HAZAL e fericita.

KENAN o lasa pe  HAZAL la job si  vede uimit ca o masina aproape ca ii taie fata. Se uita uimit. Era chiar VURAL care venea la petrecere.

Se cere sampania si HAZAL se ofera sa ii duca ea sampania. Momentul e plin de emotie. VURAL e pe cale sa isi piarda rasuflarea cand o vede pe HAZAL intruchiparea perfecta a sotiei decedate NAZ.

Si familia lui VURAL e uimita cand da cu ochii de HAZAL. Toti susotesc dar VURAL tremura de emotie si acum e convins ca nu a visat chiar a vazut-o pe HAZAL in port.

Dandu-si seama de starea prin care trece fiul sau  mama il ia deoparte pe VURAL si ii explica ca aceasta fata nu  e  NAZ si ar face bine sa stea deoparte de ea.

VURAL o cauta din priviri si prinde viata acum chiar simte ca viata sa poate lua  o alta intorsatura.

Ce sa vezi  HAZAL se impiedica de mama lui VURAL care incerca sa il faca pe baiatul ei sa isi revina. Rezultatul? HAZAL varsa tava cu paharele de sampanie si e uluita de gafa nu stie cum sa reactioneze.

De nervi mama lui VURAL ii porunceste sa plece. Dar vine si momentul tortului. Vine HAZAL si VURAL nu mai are ochi pentru nimeni din incapere.

Mama lui VURAL ii porunceste lui HAZAL sa plece la bucatarie sa nu isi mai faca aparitia pana la sfarsitul petrecerii.

EBRU continua cu rautatile si se duce la KENAN la casa pe care  el o luase inchiriase pentru el si HAZAL.

EBRU il surprinde pe KENAN cand minte si ii spune ca HAZAL nu a fost incantata de casa inchiriata si ar fi vrut una mai mare.

Ba chiar ii spune lui KENAN ca s-ar potrivi mai bine cu ea cu EBRU decat cu HAZAL. KENAN e uluit si o pune la punct pe EBRU nevenindu-i sa creada de cat tupeu da dovada EBRU.

Fretele schiop al lui KENAN o invita pe EBRU la o petrecere la un concert si aceasta il raneste refuzandu-l. Apare si KENAN care discuta cu fratele sau si incearca sa il imbuneze.

Dar acesta e suparat pe soarta care i-a luat piciorul si ii limiteaza  tot in viata  de la alegerea unui job pana la  viata sentimentala . KENAN crede ca fratelui sau ii vine greu sa se obisnuiasca cu ideea ca el se va insura si va ramane singur.

De aceea il asigura ca  relatia lor frateasca nu va suferi ba chiar vor locui atat de aproape unul de altul.

La petrecerea lui VURAL lumea incepe sa plece. VURAL nu vrea sa plece si ii spune raspicat mamei sale ca vrea sa mai ramana.

El aranjase ca toata lumea sa plece ca el sa o poata conduce acasa pe HAZAL. Colegii lui HAZAL se ofera sa o astepte dar aceasta spune ca ii va telefona tatalui sa o duca acasa.

E tarziu si HAZAL se trezeste singura in drum. Bateria la telefon i se descarca. Apare VURAL care ii ofera solutia salvatoare. Neavand ce sa faca HAZAL se urca in masina lui VURAL. Pe drum e putin tensionata.

VURAL inceraca sa afle daca e singura si ce e cu familia ei. VURAL opreste masina in fata casei sub privirile uimite ale parintilor si  surorii lui HAZAL.

VURAL coboara si cand da cu ochii de el tatal lui HAZAL este uimit. Isi aduce aminte ca lucrase cu tatal lui VURAL in tinerete. Pe loc il pofteste in casa sa ii ofere o cafea.

HAZAL e stanjenita si VURAL  pleaca nedorind sa o supere. Mort de ingrijorare apare si KENAN si cand il vede pe VURAL simte ca mintea ii clocoteste.

E gelos si se cearta cu HAZAL cum de a putut sa urce in masina sefului. Pleaca nervos si HAZAL plange si crede ca KENAN va rupe logodna.

A doua zi ia autobuzul si KENAN pleaca pe motoreta  sa o impace. Opreste autobuzul si o face sa coboare pe HAZAL.

Tinerii se saruta si isi promit sa nu se mai certe.  HAZAL e foc de suparata ca KENAN a putut crede ca ea ar putea flirta  cu un alt barbat.

Aproape ai crede ca totul merge in dirctia buna dar se intampla ceva drmatic pentru KENAN.

HAZAL is vede de job ajunge iar in preajma lui VURAL si  chiar se intampla ca frumoasa  sa ajunga pe yachtul lui VURAL.

VURAL e innebunit si aproape are o criza cand ii spune lui HAZAL ca nu mai vrea sa o piarda. VURAL o obliga sa se imbrace cu rochia de mireasa si ii spune ca se vor casatori.

VURAL ii explica ca daca nu seva supune asta ii va dauna lui KENAN. HAZAL se aruunca in valuri dar VURAL o implora sa nu il paraseasca.

Se complica lucrurile pentru KENAN care isi pierde o persona draga. Cine ajunge la spital si ii telefoneaza lui HAZAL?

Pusa intr-o situatie limita HAZAL  accepta pentru a-si proteja iubirea sa devina sotia lui VURAL. KENAN este distrus se simte tradat, injosit, parasit. E vulnerabil.

Cum va arata viata pentru cei indragostiti acum ca s-au despartit? KENAN va intelege in final gestul suprem de sacrificiu facut de iubita sa. Si va lupta sa o readuca langa el sa o smulga din bratele lui VURAL.

Vor trece prin multe obstacole si greutati. Asta ramane sa vedeti voi de-a lungul celor 20 de episoade.

Cum se va adapta HAZAL vietii alalturi de VURAL. Cum VURAL chiar a iubit-o sincer dar din pacate el a fost mereu un om bolnav.

Cine unelteste impotriva  celor doi indragostiti? Credeti ca se asterne uitarea in calea dragostei dintre KENAN si HAZAL? Va putea ea HAZAL sa uite  de KENAN cel caruia i-a jurat dragoste eterna?

Dar el KENAN se va obisnui sa traiasca fara femeia vietii lui? Apar personaje noi vom vedea cum apar si adevaratii parinti ai lui HAZAL.

Multa framantare de la episod la episod  si voi veti urmari aceasta lupta contra obstacole. Peisajele sunt superbe. Muzica frumoasa, actorii frumosi.

Sa zicem ca exista o chimie intre cei doi indragostiti de pe ecran. Nici pe departe nu veti trai adrenalina suprema pe care ati trait-o la finalul serialului KARA SEVDA aka DRAGOSTE INFINITA.

Pentru ca milioane de telespectatori au trait emotiile acela care ne-au indurerat sufletele la finalul neasteptat si nedrept al serialului DRAGOSTE INFINITA Regizorul serialului PERLA NEAGRA s-a indurat de telespectatori.

A pus multa  tensiune in ultimul eposod. Oare va muri HAZAL de mana lui VURAL innebunit de faptul ca HAZAL nu a putut niciodata sa ii raspunda dragostei lui?

Amenintari, pistoale indreptate asupra lui HAZAL. KENAN e innebunit. Oare va muri HAZAL?

FINALUL SERIALUI "PERLA NEAGRA" este unul DRAMATIC. Asa cum ne-am obisnit unul din eroi va sfarsi in spitalul de nebuni si ce se intampla in final cu cei doi protagonisti ai serialului?

TRIUMFA DRAGOSTEA? Hai rasuflati usurati.

PUBLICUL vrea mereu un happy end si de data asta regizorul se indura scenaristii se indura si  le dau voie indragostitilor  sa fie impreuna.

Ei, HAPPY END cu HAZAL si KENAN care sa casatoresc avand in spate un decor natural  cu marea cea frumoasa care le-a purtat noroc.

HAZAL si KENAN se casatoresc in compania parintilor si a prietenilor. Zambetele lor ne dau si noua speranta.

Frumosii urca in masina care ii va purta in lunga calatorie a DRAGOSTEI. HAZAL arunca buchetul de mireasa.

HAPPY END si THE END. Un serial care pare inspirat intr-o mare mare masura dupa serialul KARA SEVDA aka DRAGOSTE INFINITA.

Cu schimbarea majora din final. Acestor îndrăgostiți ai acestei povesti li se permite sa isi traiasca DRAGOSTEA.

Aproape uimitor daca ne gandim ca am fost obsinuiti cu moartea unuia din cei indragostiti. PERLA NEAGRA legenda depre DRAGOSTEA nepieritoare le-a purtat noroc lui KENAN si HAZAL?

Veti vedea daca finalul acesta va va bucura. Cred ca va trece mult timp pana ce un regizor si scenaristi vor reusi sa aduca in fata publicului o poveste atat de tulburatoare precum cea din KARA SEVDA aka DRAGOSTE INFINITA.

Un final absurd care a produs emotii  sfasietoare si revolta in randul publicului serialului KARA SEVDA aka DRAGOSTE INFINITA.

Se apropie trecerea unui an de cand am trait emotiile finalului din DRAGOSTE INFINITA. BURAK OZCIVIT promitea publicului ca va incerca in limita timpului sa reinvie dragostea dintre KEMAL si NIHAN.

Si timpul a trecut si viata ne-a luat sub aripile grijilor noastre zilnice. Puteti sa intelegeti de ce HAZAL renunta la visele ei.?

Nu e normal sa il urasca pe cel care i-a furat viata si  visul de a fi impreuna cu dragostea vietii ei ?

Drama  traita de KENAN aceea de a se vedea inselat crede el de femeia vietii lui il va impinge sa  ajunga un om bogat. El crede ca KAZAL a ales alt barbat pentru bogatia lui.

Degeaba isi imagineaza VURAL ca HAZAL il va iubi precum a facut-o odinioara NAZ. VURAL joaca extraordinar dar cum vi se pare personajul lui VURAL in comparatie cu EMIR din DRAGOSTE INFINITA?

TOLGAHAN SAYISMAN se achita cu brio de rolul lui. Pentru a intra in piela personajului a luat cursuri de scufundari.

In ciuda faptului ca este un barbat atragator  nu poate aduce pe ecran  trairile unui personaj  ca KEMAL din DRAGOSTE INFINITA.

Si HAZAL si KENAN au jocurile lor in serial. Se compara dansul lui KENAN si HAZAL cu cel al lui KEMAL si NIHAN? Ma rog KENAN nu stie sa danseze si HAZAL il invata.

Va amintiti cand NIHAN se prinde in joc la nunta surorii lui KEMAL si cum o privea KEMAL amuzat si mandru de peronalitatea femeii iubite?

Acele emotii care ti le dau jocul  actoricesc chimia extraordinara a personajelor. Cred ca PERLA NEAGRA  acest serial a dorit sa aiba succesul serialului DRAGOSTE INFINITA.

Ramane sa urmariti aventura  povestea de dragoste dintre KENAN si HAZAL si la final sa va intrebati daca a meritat daca v-a facut sa plangeti daca ati rasuflat usurati  la sfarsitul serialului.

Daca va va placea serialul? Ramane de vazut. Asta depinde de fiecare. Veti fi vrajiti de povestea de dragoste dintre KENAN si HAZAL?

Cum vi se va parea personajul VURAL? Culmea este ca la final unii telespectatori au empatizat cu personajul VURAL.

Pentru noi romanii serialul PERLA NEAGRA. Daca veti urmari serialul veti intelege la final de ce NU A FOST NEVOIE sa se faca si al doilea sezon.
MAI POTI CITI