Treceți la conținutul principal

Lakme Collage vopsea de par permanenta saten deschis auriu 5/30 60 ml pareri forum reduceri la pret mic

Lakme Collage vopsea de par permanenta saten deschis auriu 5/30 60 ml face parte din categoria Procosmetic Coafura-Frizerie

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Am observat ca multi care au folosit produsul Lakme Collage vopsea de par permanenta saten deschis auriu 5/30 60 m, au fost foarte multumiti de acesta. Cu toate astea, sunt si cativa care sunt de parere ca alte produse au functionat mai bine. Asadar, cred ca depinde doar de tine.

pareri reale preturi reduse

In anul 1996 apare un prim instantaneu Lakme care marcheaza inceputul istoriei brandului. O echipa de profesionisti cu un singur scop comun: realizarea unui proiect ambitios, o contributie semnificativa si o viziune noua asupra dezvoltarii si evolutiei produselor pentru ingrijire si frumusete. 

Lakme Collage vopsea de par permanenta saten deschis auriu 5/30 60 ml este creata de profesionisti pentru saloanele de infrumusetare dar si pentru uz personal. 

Lakme Collage vopsea de par permanenta saten deschis auriu 5/30 60 ml asigura acoperirea perfecta a firelor albe si a nuantei de baza. 

Beneficii: Ca ingredient activ, proteina din soia are efect de protectie asupra fibrei capilare. 

Ajuta la refacerea cuticulei si asigura un proces de colorare uniform, perfect, de la radacina pana la varfuri. 

Continut redus de amoniac ce respecta echilibrul si sanatatea firului de par lasandu-l moale si sanatos. Complexul de proteine din soia ofera o baza protectoare ce hidrateaza si intareste firul de par. 

Asigura parului protectie impotriva actiunii nocive a radiatiilor solare. 

Nu contine PPD. 

Mod de utilizare: 

Se amesteca in proportie de 1:1.5 cu oxidantul Lakme corespunzator, iar timpul de actiune este de 30 minute. 

60 ml de crema + 90 ml de oxidant 

Cantitate: 60 ml
MAI POTI CITI