Păreri cine a folosit Set 6 oje semipermanente OneStep, Lila Rossa, 14-K3 - preț redus

Set 6 oje semipermanente OneStep, Lila Rossa, 14-K3 din categoria Oja semipermanenta Lila Rossa

Am analizat pe forumuri si internet mai multe pareri despre Set-ul de 6 oje semipermanente OneStep, Lila Rossa, 14-K3 si am observat ca multe din cele care au utilizat produsul au fost in general multumite de acesta.

Rezultatul se incadreaza intr-un interval acceptabil si afecteaza semnificativ rating-ul general acestui produs cosmetic ca la salon, original si de calitate.

Vezi daca produsul respectiv se afla in stoc si daca i s-a modificat pretul, in cat timp va fi livrat si care este politica de retur

pareri reale preturi reduse

Rating Calitate / Pret - 4.21

Set 6 oje semipermanente OneStep, Lila RossaSetul realizat din 6 oje semipermanente OneStep, indeplineste dorintele si nevoile oricarei femei, in materie de manichiura. 

Cu o varietate de culori si nuante, infrumuseteaza unghiile, aducandu-le un plus de eleganta. 

Ideale pentru aplicarea pe unghiile naturale, dar si pe cele tehnice.

Protejeaza si intareste unghia oferindu-i in acelasi timp un plus de eleganta.

Aici calitatea se imbina cu ultimele tendinte ale manichiurii, fiind cat mai aproape de perfectiune.

La Lila Rossa gasesti tot ce ai nevoie pentru o manichiura perfecta. Incepand cu lichide de pregatirea unghiei precum: primer (cu acid sau fara), nail prep, ultrabond, base coat sau top coat pana la cele mai vibrante si diverse culori de oja semipermanenta sau gel. 

Sa nu mai vorbim si de aromele deosebite floral-fructate ale clasicei acetone, removerului sau ale uleiurilor de cuticule ce sunt nelipsite unui nail-artist si nu numai.