Păreri Joc interactiv Noriel - Cine stie, castiga! Junior prețuri reduse și oferte online

Joc interactiv Noriel - Cine stie, castiga! Junior Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Poti sa verifici daca produsul respectiv se gaseste in stoc, daca nu i s-a modificat pretul intre timp, cand il poti primi si in ce conditii il poti da la retur. Veti descoperi intotdeauna cel mai bun pret la toate jocurile si jucariile Noriel.

Jucariile si jocurile Noriel cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula. Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

pareri reale preturi reduse

Jocuri interactive Noriel Games Noriel - Joc Cine stie, castiga! Junior este jocul clasic de cultura si inteligenta, in care adevarata miza este distractia! 

Invata si amuza-te copios cu cel mai spectaculos joc educativ! 

Jocul este special conceput pentru a dezvolta aptitudinile de asociere a obiectelor, culorilor si formelor, precum si familiarizarea copiilor cu primele notiuni de matematica (multimi, functii etc.). Cine castiga? 

Cine stie cele mai multe lucruri, bineinteles. Partea buna? Inveti si devii din ce in ce mai bun, un adevarat campion al cunostintelor! 

Caracteristici: obiectivul jocului este asocierea corecta a imaginilor de pe plasa in functie de algoritmul de corespondenta. 

Daca asocierea este facuta in mod corect, unitatea va semnaliza prin efecte sonore. 

Raspunsurile gresite nu sunt semnalizate 

Functioneaza cu 2 baterii alcaline de tip AA 

Timp de joc: 25 minute

Numar de jucatori: 1-2 

Setul contine: 12 planse cu 168 de intrebari - test 1 aparat electronic pentru validarea rezultatelor instructiuni 

Dimensiuni cutie: 33 x 22 x5 cm

Varsta recomandata: 3 ani +

Mic ghid de cumparaturi online cu beneficii multiple si fara probleme

- Pret si calitate. Raportul calitate-pret este cel mai important aspect in vederea achizitionarii unui produs.

- Numele pe care il are producatorul este foarte important, pentru ca poate spune multe despre recomandarile si renumele cu care vine la pachet jucaria pentru copii.

- Comentariile si opiniile sunt mereu verificate. Puneri accent pe comentariile ce au afisat termenul - Achizitie verificata- . Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

- Garantie. Verificati ca termenul de garantie sa fie afi?at pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garantie sa fie de minim 24 luni.