Pareri Prestige Home Lustra tip pendul BERCESTE 182S1, Negru, 3xE27/100W pret redus

Pareri forum cea mai buna Lustra tip pendul BERCESTE 182S1, Negru, 3xE27/100W

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Pareri Pro si Contra. Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

pareri reale preturi reduse

Lustra BERCESTE dimaterial metal confera o lumina difuza si decorativa.  Are un aspect modern care se potriveste oriunde.

Caracteristici: 

Material: Metal 
Inaltime reglabila 
Fasung: 3x E27, max 100W 

Dimensiuni: 

Dimensiuni: 72 x 72 cm 
Inaltime: 109 cm 
Diametru abajur: 22 cm 
Inaltime abajur: 13 cm 

Continutul expedierii: Produsul contine 1 colet 62 x 25 x 25 cm / 2.88 kg 

Becul nu este inclus

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.