Pareri Prestige Home Saltea BASIC ERGO PURPLE LINE, spuma poliuretanica, reversibila, hipoalergenica, ortopedica, Grosime 12 cm - 180x200 pret redus

Pareri forum cel mai bun Saltea BASIC ERGO PURPLE LINE, spuma poliuretanica, reversibila, hipoalergenica, ortopedica, Grosime 12 cm - 180x200

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Pareri Pro si Contra. Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

pareri reale preturi reduse

Salteaua BASIC ERGO PURPLE LINE Ortopedica este o saltea de 12 cm grosime, realizata dintr-usingur strat de spuma poliuretanica. 

Este o saltea care va asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale itimpul utilizarii putand fi folostita pe ambele parti, ceea ce va prelungi durata de viata a acesteia.

Aceasta saltea are fermitate medie-ridicata (4 di5), inaltimea de 12 cm (+/- 1 cm) Salteaua este proiectata pentru toate pozitiile de dormit si isi va mentine elasticitatea o perioada lunga de timp. 

Husa este realizata din material hipoalergenic certificat OEKO TEX.   

Grosime: 12 cm (+/- 1 cm) Fermitate : 4 din 5 

Compozitie Husa:  Stofa tip Jacquard 100% matlasat pe intreaga suprafata; vatelina sintetica 180 gr/mp   

Compozitie Interioara:     10 cm Spuma poliuretanica elastica Wellform HD 

Intructiuni de ingrijire: Evitati umezirea saltelei

Nu se recomanda curatarea umeda si uscarea cu fierul de calcat 

Este recomandat sa protejati salteaua cu o husa Se recomanda aerisirea zilnica a incaperii si expunerea saltelei la aer curat 

Este bine ca saltelele sa fie intoarse o data la trei luni pentru a asigura uzura uniforma, inversand zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare) 

Daca salteaua vine rulata, acordati 48 ore pentru o revenire completa la forma initiala. In maxim 10 zile salteaua trebuie desfacuta din folie  

Pentru un somde neuitat, va recomandam si achizitionarea unui topper.