Păreri Set 2 jucării de plus, Play By Play, Spongebob 16 cm si Patrick 23 cm Norile, reduceri de preț

Set 2 jucarii de plus, Play By Play, Spongebob 16 cm si Patrick 23 cm Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Poti sa verifici daca produsul respectiv se gaseste in stoc, daca nu i s-a modificat pretul intre timp, cand il poti primi si in ce conditii il poti da la retur. Veti descoperi intotdeauna cel mai bun pret la toate jocurile si jucariile Noriel.

Jucariile si jocurile Noriel cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula. Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

pareri reale preturi reduse

Jucarii plus Play By Play SpongeBob este un burete de mare copilaros, excentric si foarte vesel si locuieste intr-un ananas pe strada Conch, la numarul 124, impreuna cu animalele sale de companie, melcul Gary si scoica Shelley, din orasul subacvatic Bikini Bottom. 

El este un bucatar deosebit de priceput, insa nu are foarte multe cunostinte generale si ii supara constant pe cei din jurul lui.

Patrick Star este cel mai bun prieten al lui SpongeBob si, totodata, unul dintre vecinii lui. 

Patrick este o stea de mare naiva si supraponderala, din cauza placerii deosebite de a manca multa inghetata si a lipsei de miscare.

Jucarie confectionata din plus moale.Dimensiuni produs in ambalaj: 20 x 20 x 25 cm

Inaltime SpongeBob: 16 cm asezat, 22 cm in picioare

Inaltime Patrick Star: 23 cm

Greutate produs: 200 g

Varsta recomandata: 0 luni +

Mic ghid de cumparaturi online cu beneficii multiple si fara probleme

- Pret si calitate. Raportul calitate-pret este cel mai important aspect in vederea achizitionarii unui produs.

- Numele pe care il are producatorul este foarte important, pentru ca poate spune multe despre recomandarile si renumele cu care vine la pachet jucaria pentru copii.

- Comentariile si opiniile sunt mereu verificate. Puneri accent pe comentariile ce au afisat termenul - Achizitie verificata- . Aceste comentarii sunt postate de catre clienti cu o achizitie verificata.

- Garantie. Verificati ca termenul de garantie sa fie afi?at pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garantie sa fie de minim 24 luni.