Treceți la conținutul principal

Ce înseamnă când visezi BIJUTERII de aur și argint. Tălmăcirea viselor de noapte cu DIAMANTE.

Vezi ce inseamna cand gasesti aur in vis sau bijuterii furate ➢ ce înseamnă când visezi bijuterii din aur cu pietre ➢ ce înseamnă când visezi bijuterii sau lantisor de argint

Visul în care ai primit cadou bijuterii indică faptul că te străduiești prea mult să atragi atenția asupra ta.

Dacă ai avut un astfel de vis de vineri până sâmbătă, atunci în această etapă a vieții tale ești mai înclinat să te bucuri de viața personală decât să te încurci cu problemele care apar. 

Dacă cumpărați bijuterii într-un vis de duminică până luni poate prevesti un incident nefericit planificat de prietenii tăi falși.

Dacă de miercuri până joi sau de sâmbătă până duminică în vis ai dat bijuterii unei femei, înseamnă că în viitorul apropiat vei avea o luptă deschisă împotriva bârfei.

ce înseamnă cand visezi ca furi bijuterii din aur in vis

Dacă ai visat că iubitul tău ți-a dat bijuterii de aur și / sau argint, atunci în viața reală nu ar trebui să ai încredere orbește în el

Pentru o tânără, un vis în care cumpără bijuterii înseamnă că soțul ei va fi un bărbat lacom.

În general, se crede că diamantele în vis semnifică noroc. Dacă ai visat că ai diamante, atunci ți se garantează respectul și patronajul în înalta societate. 

Pentru o tânără, un vis în care iubitul ei îi dă diamante înseamnă că este destinată unei căsnicii de succes, de care toată lumea va fi fericită. 

Cu toate acestea, dacă într-un vis ai pierdut diamante și nu le poți găsi în niciun fel, atunci acesta este un vis nefericit care prezice rușine, nevoii și nenorocire. 

Dacă o femeie este preocupată de afaceri, atunci un vis cu diamante îi promite prosperitate și cadouri scumpe. 

Un astfel de vis promite unui jucător un câștig neobișnuit de mare. 

Dacă într-un vis știi că diamantele au fost luate de la o persoană decedată, atunci visul indică faptul că înșelăciunea ta va deveni publică.

Dacă într-un vis cumpărați diamante, atunci un astfel de vis oferă o promovare, o recunoaștere a managementului.

La fel ca în realitate, un diamant fals într-un vis nu înseamnă nimic bun. A vedea un diamant fals într-un vis înseamnă un vis în realitate.

Visarea la bijuterii cu diamante este un semn nefavorabil. Poate că vei fi profund jignit de cineva , vei pierde o persoană dragă sau vei pierde un lucru care îți este foarte drag.

Doar un vis că ai găsit un diamant mare promite un noroc rar, o întâlnire cu o persoană drăguță.

Purtarea de bijuterii cu diamante în vis poate semnifica o deteriorare bruscă a sănătății.
MAI POTI CITI