Cosmopharm Premium Cordyceps 300 mg pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Cosmopharm Premium Cordyceps 300 mg, 60 capsule si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect Cosmopharm Premium Cordyceps 300 mg, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse


Ce este si pentru ce se foloseste Cosmopharm Premium Cordyceps 300 mg   conform informatiilor si descrierii din prospect


Proprietati terapeutice date de continutul ridicat de beta-caroten, Vitamina E, Vitamina C, seleniu, aminoacizi si numerosi fermenti.

Atenueaza manifestarile neplacute produse de agentii alergenici, chimio si radioterapie. Tonifica sistemul cardiovascular. 

Scade colesterolul si glicemia. 

Creste longevitatea, tonusul, vitalitatea si energia intregului organism.

Cordyceps este eficient in ameliorarea simptomaticii aferente bolilor ce afecteaza caile respiratorii, in special cele cronice;

Adjuvant eficient in ameliorarea starilor gripale, tusei, reducerea secretiilor si a transpiratiilor nocturne.

Mod de administrare Cosmopharm Premium Cordyceps 300 mg


Adulti: 1-2 capsule, dupa masa.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.


Trimiteți un comentariu