L-Glutamina 1000mg, 50 tablete, GNC pareri forum, reduceri farmacie la pret mic

Pareri reale de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max L-Glutamina 1000mg, 50 tablete, GNC


Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftina online decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

pareri reale preturi reduse

Ce este L-Glutamina 1000mg si la ce este buna

L- Glutamina este unul din cei mai abundenti aminoacizi din muschi, fiind utilizat in mod special de catre musculatura scheletica. 

Activitatea intensa poate mari eliberarea glutaminei din musculatura, cauzand epuizarea depozitelor de glutamina din muschi. Suplimentele cu L-Glutamina pot ajuta organismul sa mentina nivelurile optime din acest aminoacid.

Beneficii:

Sprijina functia musculara si raspunsul sistemului imunitar;

Implicata in sinteza proteinelor;

Ajuta la normalizarea nivelurilor de L-Glutamina;

Joaca un rol esential in balanta azotului din organism;

Ajuta la mentinerea functiei intestinale corespunzatoare.

Alte ingrediente: fosfat dicalcic, povidona, croscarmeloza de sodiu, celuloza, siliciu, acid stearic, silicat de calciu, stearat de magneziu, selac, triacetina, monogliceride acetilate, acid oleic, polietilen glicol.

KO – Produs certificat Kosher Vegetarian.

Mod de administrare L-Glutamina 1000mg, 50 tablete, GNC

Ca supliment alimentar, administrati 1 tableta o data sau de doua ori pe zi, cu o ora inainte de mese sau pe stomacul gol.

Avertizari si contraindicatii L-Glutamina 1000mg, 50 tablete, GNC

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A nu se depasi doza recomandata zilnic.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii.

De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante. Alege din mii de produse la pret micsorat. Descopera oferta la reduceri promotionale.

Vezi oferta cu discount si livrare gratuita in farmacie. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi. Verifica chiar acum promotia si reducerile chilipir. Compara aici ofertele la produsele similare.