Păreri am folosit Alfaparf Milano Semi di Lino Brunette sampon nuantator neutralizarea subtonurilor de alama

Alfaparf Milano Semi di Lino Brunette sampon nuantator neutralizarea subtonurilor de alama face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Ingrijirea parului, Sampoane

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca este un produs de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse Alfaparf Milano Semi di Lino Brunette sampon nuantator neutralizarea subtonurilor de alama


Alfaparf Milano Semi di Lino Brunette sampon nuantator neutralizarea subtonurilor de alama 1000 ml informații și descriere

Șamponul nuanțator, Alfaparf Milano Semi di Lino Brunette, curăță eficient părul și este îmbogățit cu pigmenți albaștri, care combat tonurile de alamă inestetice și accentuează subtonul rece, în tendințe. 

Protejat față de radiațiile UV și de aerul poluat, părul tău își menține strălucirea de vis.

Caracteristici:

hrănește părul și, totodată, îl curăță temeinic
elimină subtonurile arămii inestetice
accentuează nuanțele brune ale părului
potrivit pentru brunete naturale, dar și pentru părul vopsit
lasă părul revitalizat și strălucind de sănătate
creează o spumă bogată și cremoasă

Cum se folosește Alfaparf Milano Semi di Lino Brunette sampon nuantator neutralizarea subtonurilor de alama


Se aplică o cantitate adecvată de produs pe întregul corp. Se întinde temeinic și uniform. După aplicare, se spală temeinic mâinile. Se vor urma instrucțiunile incluse. A se agita, înainte de utilizare.

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).