Pareri am folosit Kit Epilare Profesional Soft Pink + CADOU Rezerva Ceara aplicator ingust forumuri cosmetice bune si ieftine cu pret redus

Produsul Kit Epilare Profesional Soft Pink + CADOU Rezerva Ceara aplicator ingust face parte din categoria Epilare > Kit Epilare Ceara

Produsul este unul dintre cele mai apreciate de clienți, care au lăsat numeroase pareri si comentarii pozitive.Poti citi aceste testimoniale pentru a te convinge de calitatea si eficienta lui.

Desigur, nu exista un produs perfect pentru toata lumea. De aceea, iti recomandam sa compari produsul cu alte opțiuni disponibile pe piata, pentru a vedea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Unele persoane au declarat ca au găsit alte produse care au funcționat mai bine pentru ele, dar majoritatea au fost mulțumite de rezultatele obtinute cu acest produs.


pareri reale preturi reduse


Ce este si pentru ce se folosește Kitul Epilare Profesional Soft Pink


Kit epilare profesional Soft Pink contine toate produsele necesare pentru o ședința de epilare rapida si eficienta. Kit-ul este potrivit pentru uzul in saloanele profesionale, dar si pentru epilarea acasă. 

Ceara de unica folosinta este ușor de folosit, aceasta venind intr-un recipient cu aplicator. Astfel, produsul va fi întins uniform pe piele. 

Ceara cu textura extra-fina lasa pielea catifelata. Mai mult decat atat, ceara epilatoare stimulează regenerarea pielii dupa epilare. 

Kit epilare profesional Soft Pink conține următoarele produse: 

- 1 x Incalzitor Ceara Profesional SensoPRO Milano , 40 W, culoarea Roz, ce dispune de cablu alimentare 250 V

- nuanța in funcție de stocul disponibil 

- 1 x Rezerva Ceara Naturala cu Miere de Albine SensoPRO Milano , pentru orice tip de piele, 100 ml 

- 2 x Rezerve Ceara Naturala cu Aloe Vera SensoPRO Milano , pentru piele sensibila, 100 ml 

- 3 x Rezerve Ceara Naturala cu Titanio Rosa SensoPRO Milano , recomandata tuturor tipurilor de piele, cu precadere zonelor cu radacini groase si fir de par scurt , 100 ml Rezerve Ceara- nuantele sunt in functie de stocul disponibil! 

- 1 x Set Benzi de epilat SensoPRO Milano, 50 buc. 

CADOU: 1 x Rezerva Ceara Naturala cu Miere de Albine SensoPRO, pentru piele sensibila.