Pareri am folosit Pulbere ecologica de Iarba Tapului 60gr springmarkt forum mod de folosire, preturi reduse plafar online

Am cautat pe internet mai multe pareri despre Pareri am folosit Pulbere ecologica de Iarba Tapului 60gr springmarkt a ne asigura ca nu suntem singurii la care a functionat. Am observat ca multi care au folosit produsul, au fost foarte multumiti de acesta.

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating.

Pentru noi, acesta a functionat cel mai bine si din acest motiv iti recomand sa il incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine.

pareri reale preturi reduse Pareri am folosit Pulbere ecologica de Iarba Tapului 60gr springmarkt


Iarba Caprei Agitate, Iarba Tapului, Horny Goat sau `Yin Yang Huo` este o planta din familia Berberidacee, originar din China, Coreea si Japonia.

Este foarte apreciat in medicina traditionala chinezeasca si este folosit de mii de ani.Principalul component activ al acestei plante este icariin, un ingredient foarte benefic, folosit in medicamentele pentru disfunctia erectila. 

In mai multe studii stiintifice a fost observat efectul icariinei in stimularea celulelor osteoblaste in tesutul osos, astfel este recomandat pentru reducerea pierderii osoase la femeile care sufera de menopauza si de osteoporoza.

- este un afrodisiac natural, puternic

- creste libidoul

- este un antiinflamator

- controleaza si mentine erectia

- estompeaza simptomele menopauzei 

- imbunatateste starea de spirit

- creste energia 

- NU are efecte secundare.

Mod de utilizare Pareri am folosit Pulbere ecologica de Iarba Tapului 60gr springmarkt 

Se administreaza 2gr inainte de a merge la culcare, pentru cura de intretinere,1 gr.de 3 ori pe zi, dizolvati intr-un pahar de apa, sau in sucuri proaspete.Contine: extract liofilizat obtinut din frunze de Horny Goat Weed (Epimedium Grandiflorum). Ingrediente: Pulbere de horny goat (Epimedium Grandiflorum) 60.00 gr ;
noriel.ro