Treceți la conținutul principal

Pareri cele mai bune si ieftine restaurante din Constanta testate

Salutare, dragi cititori! Astăzi vreau să vă povestesc despre cele mai bune restaurante din orașul Constanța, unde puteți savura preparate delicioase și tradiționale. 

Nu știu voi, dar eu sunt un mare fan al bucătăriei dobrogene, care combină influențe turcești, grecești și bulgărești. Așa că am decis să încerc câteva dintre cele mai apreciate localuri din oraș și să vă împărtășesc impresiile mele.

Primul pe lista mea a fost restaurantul  Marea Neagră, situat pe faleza Cazinoului. 

Aici am comandat o porție generoasă de saramură de crap cu mămăliguță și mujdei de usturoi. Ce să vă spun, a fost o adevărată desfătare pentru papilele gustative! 

Crapul era proaspăt și fraged, saramura era aromată și picantă, iar mămăliguța era cremoasă și pufoasă. 

top restaurante ieftine constanta testate

Nu am putut rezista să nu mai cer o felie de plăcintă cu brânză și stafide la desert, care era de asemenea delicioasă. 

Prețurile au fost rezonabile, iar servirea a fost promptă și amabilă. Recomand cu căldură acest restaurant tuturor celor care vor să se bucure de o experiență culinară autentic dobrogeană.

Al doilea restaurant pe care l-am vizitat a fost La Pescad'or, situat în zona portului turistic. Aici am ales să încerc o specialitate de pește la grătar cu legume și sos de iaurt. 

Am fost plăcut surprins de calitatea și cantitatea porției, care era suficient de mare pentru două persoane. 

Peștele era frumos rumenit și suculent, legumele erau crocante și colorate, iar sosul de iaurt era răcoritor și aromat. 

Am încheiat masa cu o porție de clătite cu gem de afine și frișcă, care erau pufoase și dulci. 

Atmosfera restaurantului era plăcută și relaxantă, iar personalul era atent și zâmbitor. Recomand acest restaurant tuturor celor care vor să se răsfețe cu o mâncare sănătoasă și gustoasă.

Ultimul restaurant pe care l-am încercat a fost Ca La Mama Acasa, situat în centrul orașului. Aici am optat pentru o ciorbă de burtă cu smântână și ardei iute, urmată de o friptură de vită cu cartofi prăjiți și salată verde. 

Ciorba de burtă a fost excelentă, cremoasă și consistentă, iar friptura de vită a fost suculentă și aromată. Cartofii prăjiți erau crocanți și sărați, iar salata verde era proaspătă și hrănitoare. 

Nu am avut loc pentru desert, dar am băut o cafea aromată și un pahar de vin roșu sec. 

Restaurantul avea un decor rustic și primitor, iar muzica era veselă și antrenantă. Recomand acest restaurant tuturor celor care vor să se simtă ca acasă și să mănânce bine.

Acestea au fost cele trei restaurante pe care le-am testat în orașul Constanța. Sper că v-a plăcut articolul meu și că v-a stârnit apetitul. Dacă aveți alte sugestii de restaurante bune din oraș, nu ezitați să mi le scrieți în comentarii. Voi încerca să le vizitez cât mai curând posibil. Până atunci, poftă bună!

MAI POTI CITI