Treceți la conținutul principal

Pareri cine a folosit Lily Lolo BB Cream crema BB cu efect de iluminare, oferta cu cel mai bun pret

Lily Lolo BB Cream crema BB cu efect de iluminare face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Machiaj, crema tonifianta

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Lily Lolo BB Cream crema BB cu efect de iluminare este un produs de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse

Lily Lolo BB Cream crema BB cu efect de iluminare culoare Deep 40 ml informatii si descriere

Crema colorantă Lily Lolo BB Cream oferă pielii hidratarea necesară, acoperind totodată eventualele imperfecțiuni.

Caracteristici:

uniformizează culoarea pielii
conferă un look natural
Acoperă ușor coșurile și alte imperfecțiuni ale tenului

Ingrediente:

produs vegan

Cum se utilizează: Se aplică dimineața pe tenul curat și se întinde uniform.  

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).
MAI POTI CITI