Pediakid Sommeil sirop pentru somn cu gust de cirese, 125 ml pareri, opinii, la ce se foloseste, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre  Pediakid Sommeil sirop pentru somn cu gust de cirese, 125 ml si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au încercat alte produse naturale pentru adormirea usoara a copilului despre care spun ca au funcționat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect Pediakid Sommeil sirop pentru somn, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduseCe este Pediakid Sommeil sirop pentru somn si pentru ce se foloseste conform informatiilor si descrierii din prospect


Pediakid Sommeil sirop este un supliment alimentar pe baza de plante si minerale, cu aroma de cirese, faciliteaza adormirea usoara a copilului, evita trezirile nocturne, nu da somnolenta diurna.
Extracte de plante (Flori de portocal, Lavandă, Romanita, Roinita, Maghiran, Paducel) minerale (Magneziu, Mangan şi Fosfor) nectar de Agave, fibre prebiotice de Acacia, concentrat natural de cirese.

Pediakid Sommeil sirop asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente pentru a facilita adormirea ușoară a copilului și a evita trezirile nocturne.

Beneficii Pediakid Sommeil sirop:

Lavanda este tradițional recunoscută pentru efectul relaxant
Extractele de flori de Portocal, Mușețel, Măghiran și Păducel ajută la inducerea și menținerea unui somn reparator
Formula sa include si minerale (Magneziu, Mangan şi Fosfor
Siropul are un gust placut datorită concentratului natural de cireşe.

Siropul Pediakid Sommeil poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată.

Ingrediente Pediakid Sommeil sirop


Extract de Portocal-dulce (Citrus sinensis)  - 170 mg
Extract de Lavandă (Lavandula angustifolia)  - 170 mg
Extract de Musetel (Matricaria recutita) - 170 mg
Extract de Roiniță (Melissa officinalis) - 170 mg
Extract de Măghiran (Origanum majorana) - 170 mg
Extract de Păducel (Crataegus monogyna) - 170 mg

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante

Mod de utilizare Pediakid Sommeil sirop:


A se agita înainte de administrare.

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, înainte de culcare.
Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, înainte de culcare.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.