Treceți la conținutul principal

Rezumat SEZONUL CIRESELOR aka KIRAZ MEVSIMI un love story turcesc

Noi vesti bune pentru telespectatorii fideli indragostiti de  serialele de succes marca  producatorilor din TURCIA.

Este vorba de un serial ce cuprinde comedie, drama, romance si oh, da UN SUPER HAPPY ENDING.

Rating-ul este de 4,13 din 5 avem toate ingredientele unui serial care a bucurat si impresionat mii chiar milioane de telespectatori din toate colturile lumii.

Serialul a rulat mai intai in TURCIA pe FOX TV si mai apoi a fost preluat de alte tari de la TARILE ARABE, INDONEZIA, ITALIA, AZERBAIJAN si acum si in ROMANIA.

Rezumat SEZONUL CIRESELOR aka KIRAZ MEVSIMI

Pe actori nu ii stiti sunt toti tineri si talentati fac parte din generatia tanara a actorilor din TURCIA.

Bucurosi de cunostinta in ROMANIA am urmarit productiile altor case producatoare in general am urmarit productiile casei de productie AY YAPIM.

Titlul in original al serialului de DOUA SEZOANE este" KIRAZ MEVSIMI."

In engleza titlul este" CHERRY SEASON". Evident ca romanii vor urmari serialul" SEZONUL CIRESELOR."

Daca avem o CIRESICA pe numele ei NICOLEATA JANINA GHINEA   turcii ne-au facut o surpriza si ne vor oferi un cos intreg de cirese.

De ce SEZONUL CIRESELOR? De ce un serial cu un asa titlu? Simplu pentru cei ce mai pastreaza in suflet un pic de romantism.

Oamenii se indragostesc in special PRIMAVARA.

Si primavara corespunde SEZONULUI CIRESELOR. Si legat de asta va voi povesti de ce primavara se indragostesc eroii serialului nostru.

E una din replicile favorite ale unuia dintre personaje. Serialul acesta ne va face fericiti si poate va veti indragosti si voi, dragelor.

SEZONUL CIRESELOR este un serial ce da pofta de viata si creeaza dependenta. Si cum sa nu fii incantat sa urmaresti un serial cu tineri si despre tineri si problemele lor mai ales din dragoste.

Cum sa nu te inspire sentimentul acela linistitor pe nume PRIETENIE? Si da desigur mai apare si invidia, minciuna pe ici pe colo un pic de gelozie si tradare. O gama larga de sentimente apar atunci cand ne indragostim.

E frumos cand eroii povestii gasesc solutii la problemele lor. Si totul se termina frumos asa incat vom suspina dar de bucurie. Chimia dintre personaje este sclipitoare.

A fost  un serial iubit de toti tinerii in tarile unde a fost difuzat. Filmarile au avut loc in ISTANBUL.

SEZONUL CIRESELOR aka KIRAZ MEVSIMI aka CHERRY SEASON s-a difuzat in TURCIA intre 4 iulie 2014 si 28 noiembrie 2015.

PRIMUL SEZON s-a difuzat intre 4 iulie 2014 si 27 iunie 2015. Cel de-al DOILEA SEZON s-a difuzat intre 3 octombrie 2015 si 28 noiembrie 2015.

Primul SEZON a avut 51 de episoade in timp ce al DOILEA SEZON din SEZONUL CIRESELOR a avut doar 8 episoade. Sa stiti ca serialul a rulat chiar si in ITALIA va vine a crede sub numele de LA STAGIONE DEL CUORE .

Am spune noi  incercand o traducere SEZONUL INIMII. Fiecare episod dura 120 de minute. Daca la noi vor imparti un episod in mai multe inseamna ca ne vom bucura mai multa vreme de acest serial.

Compania producatoare este SUREC FILM. Muzica este frumoasa avem tema de deschidere si tema de inchidere CHERRY SEASON.

Se simte la acest serial "mentalitatea" fina a unor doamne . Intre toti ceilalti barbatii.

Regizorul serialului este MUSTAFA SEVKI DOGAN. La scenariu au lucrat BAYKUT BIDEM si FILIZ EKINCI.

E vremea sa facem cunostinta cu actorii si personajele noastre.

Eroii serialului SEZONUL CIRESELOR sunt un grup de tineri prieteni. Cum se descurca la job ce se intampla cand intre ei isi face simtita DRAGOSTEA.

Ce inseamna sa vii din patura de jos , din clasa mijlocie sau sa fii REGE/REGINA cand  provii din clasa bogatasilor.

Ce pot face unii pentru a promova fie la job fie pentru a putea trai o viata mai buna.

ACTORI  /  PERSONAJE SEZONUL CIRESELOR
  • Actrita OZGE GUREL da viata personajului feminin central pe nume OYKU ACAR.
  • Actorul SERKAN CAYOGLU va fi personajul central masculin pe nume AYAZ DINCER.
  • OYKU si AYAZ vor fi eroii care se indragostesc si vor trai in final cu adevarat o poveste de dragoste .
  • Actorul DAGHAN KULEGEC este METE UGAR un alt erou al povestii.
  • Actrita NIHAL ISISKSACAN o va interpreta pe BURCU UGAR sora lui METE.
  • O alta actrita a generatiei tinere este NILPERI SAHINKGA si ea va da viata personajului SEYMA cea care se da prietena buna a lui OYKU ACAR.
  • In alte roluri  actorii NESLIHAN YELDAN  ce va fi personajul ONEM DINCER.
  • Actrita AYSEGUL UNSAL va fi personajul MERAL ACAR.
  • NELIH CIHAN AKSOY va fi OLCAY.
  • Actorul TAMER BERKE SARIKAYA va fi CEM ACAR.
  • HAKAN CIMENSER va fi personajul BULENT UYAR.
  • Actorul ATTILLA SARAL va fi personajul MEHMET KARAYLI.
  • Actrita FATMA TAPTAS va fi SIBEL KOEKMUZ.
  • OZGUR CEVIK va fi DERIN.
    Actori distributie SEZONUL CIRESELOR aka KIRAZ MEVSIMI
La regia serialului si-a adus contributia si doamna EDA TEKSOZ apreciata in breasla si laudata de tinerii actori.

Una dintre producatoarele executive  este tot o doamna  si anume CHARLOTTE LUCIA. Muzica este o  creatie a compozitorului DEMET AKALIN.

Un grup de prieteni si prietene  ei sunt miezul actiunii. Iar modul in care  ei simt DRAGOSTEA fac sarea si piperul serialului.

Haine frumoase, locatii  deosebite, muzica placuta, chimie intre personaje ce ti-ai putea dori mai mult de la un serial  turcesc ?

Inainte de a intra in miezul actiunii  va spun  atat. Serialul nu va va dezamagi. Si veti dori sa aflati mai multe lucruri despre actorii care dau viata personajelor.

Vom scrie pe rand despre biografiile actorilor principali. Despe actritele   OZGE GUREL, NIHAL ISISKSACAN, NILPERI SAHINKGA dar si depre ei actorii tineri SERKAN CAYOGLU, DAGHAN KULGEAC.

De departe cel care atrage toata  atentia publicului este actorul SERKAN CAYOGLU cel care da viata personajului masculin AYAZ. Este frumos si  in realitate aidoma personajului interpretat.

Va putea concura SERKAN CAYOGLU cu  CAGATAY ULUSOY? Raspunsul este la voi.

Hmmmm.. Cine poate fi mai frumos mai seducator ca si dragul de CAGATAY ULUSOY? Glumim doar fiecare actor are atuurile sale la care recurge pentru a cuceri publicul.

E greu de spus cat talent exista atunci cand un actor si o actrita au o infatisare seducatoare. Publicul se indragosteste de EL si EA  si pentru ca SUNT ATRAGATORI.

Cu atat mai bine pentru noi publicul daca urmarim un serial cu actori  talentati in primul rand si mai apoi si frumosi.

In plina iarna vom avea parte de primavara. Inca nu s-a anuntat data inceperii serialulului. Posibil de la jumatatea lunii ianuarie 2017. Sau poate mai incolo.

REZUMATUL SERIALULUI" SEZONUL CIRESELOR" aka" KIRAZ MEVSIMI"


Intr-un cartier al orasului ISTANBUL traiesc  doi frati  o fata si fratele mai mic. Copiii nu mai au tata si sunt crescuti doar de mama.

Fata se numeste  OYKU ACAR.  Este studenta a FACULTATII DE FASHION. Cea mai mare ambitie si dorinta a fetei este sa ajunga celebra in meseria pe care si-a ales-o.

Isi imparte timpul intre orele la facultate si jobul ei. Este incantata si se considera cea mai norocoasa fata sa lucreze ca designer al unui canteret celebru  al carui tata este de asemenea faimos.

OYKU traieste o viata modesta alaturi de mama si fratele sau dar nu se plange. Ea viseaza sa isi ajute familia sa duca o viata mai buna.

OYKU  este indragostita de multa vreme de domnul METE.

Ei, domn este tot de varsta lui OYKU. METE nu a avut timp niciodata sa o remarce pe OYKU. Habar nu are de existenta fetei.

METE are o sora BURCU  iar ea este cea mai buna prietena a lui OYKU. Bineinteles ca BURCU stie ca OYKU este indragostita de fratele  ei METE.

Si la un moment dat BURCU va incerca sa o ajute pe OYKU dar cum intentiile bune nu sunt de ajuns mai mult va complica situatia.

Dar ce sa vezi tocmai situatia  asta confuza le va fi de ajutor eroilor povestii noastre. Cine este AYAZ  cel  care este in primplanul actiunii?

AYAZ este bogat , influent, arogant desigur chipes si cu mult lipici la femei. Este de profesie arhitect si lucreaza cu METE. Ba mai mult AYAZ si METE sunt prieteni buni.

AYAZ are faima de PLAYBOY. Este mereu sufletul petrecerior si mereu vine insotit de cateva domnisoare iar la plecare  este insotit de alte domnisoare altele de cele cu care venise.

Tatal lui AYAZ este un celebru fashion designer. Din intamplare OYKU se intalneste cu AYAZ atunci cand amandoi incercau sa puna mana pe singurul taxi liber.

Amandoi se grabeau si niciunul nu cedeaza aproape sa se inghionteasca si sa se certe. Vazand una ca asta soferul taxiului pleaca in tromba si ii lasa pe amandoi cu buza umflata.

La putina vreme de la evenimentul cu pricina se va intampla ceva si atta OYKU cat si AYAZ vor deveni din ce in ce mai apropiati.

Asa cum se intampla deseori in viata  baiatul pe care il iubea in tacere OYKU  nu numai ca habar nu are de sentimentele fetei dar este indragostiti de o alta fata.

METE barbatul pentru care OYKU aparoape ca si-ar fi dat si viata numai sa vada cat este ea de indragostita este indragostiti de SEYMA.

SEYMA personaj interpretat de actrita NILPERI SAHINKAYA este o fata cu doua fete.

Este o fata care nu vede sentimentele ci banii si   ceea ce iti ofera acestia accesul la o viata de lux.
Rezumat episoade SEZONUL CIRESELOR aka KIRAZ MEVSIMI

Ba mai mult are o inima in care exista loc pentru invidie egoism si ipocrizie. La suprafata ea  pare cea mai sensibila si buna fata.

SEYMA o invidiaza cu tota puterea sufletului pe OYKU. Dar "pe fata" ea spune ca o simpatizeaza si o admira pe OYKU.

SEYMA spune tuturor ce vor sa o asculte ca OYKU este prietena ei ca mai buna. SEYMA invidiaza tot ce are OYKU.

Cand simte ca METE este indragostit de ea simte ca e momentul sa o "loveasca " acolo unde o doare mai rau pe OYKU.

Cum sa piarda ocazia sa o raneasca pe OYKU? Asa ca  raspunde atentiei pe care i-o acorda METE.

OYKU simte ca se prabuseste totul peste ea cand afla ca METE este indragostit de SEYMA. OYKU realizeaza ca se alege praful de dragostea ei si alege sa faca un pas inapoi.

Pentru ca nu a avut curaj sa isi dezvaluie sentimentele fata de METE il pierde. Dar tot raul este spre bine. De asta isi va da sema mai tarziu OYKU.

Pentru moment inima ei este sfasiata. Si cu durere in suflet alege sa il de uitarii pe METE cel pe care il iubise de cand era  o adolescenta.

BURCU vrea sa o ajue pe OYKU si scrie o scrisoare de dragoste in care isi dezvaluie sentimentele. Si adauga scrisorii o cutie de bomboane.

BURCU semneaza scrisoarea cu numele de OYKU. Ca si cand nu ea BURCU ii trimisese scrisoarea lui METE ci OYKU.

OYKU afla asta si se simte  jenanta. isi doreste sa repare gafa si alearga la birou sa ajunga inaintea cadoului si a scrisorii si  astfel sa iasa din situatia jenanta.

Cum sa afle METE ca ea il iubeste cand METE este indragostit de SEYMA. Din nefericire acnd ajunge la birou pachetul cu bomboanele si scrisoarea fusesera deja livrate si din gresala  ajunsesera  in biroul lui AYAZ.

Chiar daca scrisoarea era destinata sa ajunga in mainile lui METE ajunge sa fie livrta in biroul lui AYAZ.

Asa afla AYAZ ca fata pe care o placea v-am spus ca OYKU si AYAZ incepusera sa se apropie  asa afla marel PLAYBOY ca OYKU este indragostit de METE.

OYKU se vede pusa in situatia de a juca teatru pentru ca  in fata lumii ea trebuie sa arate ca este indragostita de AYAZ.

Intre timp ca totul sa fie complet soseste METE care intreba pentru cine este pachetul. OYKU se inroseste si tremura de emotie si panicata spune ca pachetul este pentru AYAZ caci ea a venit sa ii marturiseasca lui AYAZ dragostea ei.

Stim acum ca AYAZ chiar EL cuceritorul cel caruia nu ii rezista vreo femeie este pentru prima data indragostit cu adevart.

Dar ce simte el cand citeste scrisoarea de dragoste a lui OYKU catre METE? El nu stie ca OYKU nu ea scrisese scrisoarea. Si nici ca METE nu  era deloc interesat de persona lui OYKU.

Oare cum va reactiona METE cand va afla ca OYKU fusese indragostitia de  el si el nici nu o remarcase?

Incepe sa vada frumusetea si calitatile lui OYKU dar acum era prea tarziu. Va avea oare regrete pentru fata inocenta a carei dragoste  nu o vazuse ?

Dar oare AYAZ dupa numeroasele aventuri cu tot felul de domnite isi va gasi dragostea in persoana lui OYKU?

Inocenta OYKU  rusinata  s-a temut sa ii spuna adevarul lui METE. II era teama de cum va reactiona METE la auzul vestii ca ea OYKU il iubise din  copilarie si adolescenta.

OYKU spune o minciuna  ca ii adusese pachetul drept cadou lui AYAZ si ca este indragostita dar ce sa vezi ?

Ceea ce credea ea a fi o minciuna era un adevar. Adevarul pe care deocamdata OYKU nu il vede si anume ca si ea era indragostita de AYAZ.

Asadar in fata lumii OYKU si AYAZ sunt cunoscuti drept un cuplu de indragostiti pasionanti.

Pasionati si pasionanti OYKU crede ca joaca teatru dar va descoperi curand ca  asa zisul joc  era ceea ce simtea.

OYKU si AYAZ joaca atat de bine teatru asa cred ei pana cand acest teatru se transforma in dragoste adevarata ce nu mai poate fi ascunsa sub masca.

Si uite unde este dragostea acolo unde nu crezi ca se poate afla. Cum e posibil ca METE sa nu isi fi dat niciodata seama de sentimentele lui OYKU?

Erau vecini in acelasi cartier si colegi la facultate.  OYKU va afla dragostea dupa ce se intalneste  cu AYAZ.

Va amintiti in ce fel ciudat decursese prima lor intalnire cand nu au vrut sa isi acorde intaietate  la acel taxi pe care amandoi vroiau sa il ia.

AYAZ era mereu inconjurat de cele mai frumoase femei si se juca cu ele  precum cu niste pisicute bune doar de  harjonela.

Ce aveau in comun AYAZ si OYKU? Amandoi ambitiosi,  artagosi dornici sa lupte pana in panzele albe daca era cazul pentru a obtine ce isi doresc.

La inceput situatia parea foarte complicata. OYKU il iubea pe METE dar METE o iubea pe SEYMA.

AYAZ cel care credea ca nu poate fi "ingenunchiat" de vreo femeie se indragosteste de OYKU si este confuz pentru ca nu stie ca METE nu o iubea pe OYKU.

Cum sa se indragosteasca chiar de fata care  era indragostita de cel mai bun prieten al sau? Si cum sa o faca el AYAZ sa ii acorde atentie si sa vada fata ca el este indragostit de ea?

Si dintr-o data o minciuna ii salveaza pe OYKU si AYAZ. Ei cred ca sunt nevoiti sa joace teatru in fata lumii. Si tocmai acest joc e va transforma in cel mai frumos sentiment.

Si de data asta in sfarsit  cei doi realizeaza ca dragostea ce si-o poarta de fatada este cat se poate de adevarata.


Trailer SEZONUL CIRESELOR episodul de inceput

OYKU spune la un moment ca THE SEASON OF CHERRIES IS THE SEASON OF LOVE.

Ce ii spune AYAZ lui OYKU? " I M GONNA DOWNLOAD THE STARS IN THE GROUND. AND THEN I WILL DO ANYTHING FOR YOU.

Ati auzit ceva mai romantic? Este calar serialul potrivit pentru domnite si domni  care simt primavara precum DRAGOSTEA. Echipa care a lucrat la serial este nemaipomenita.

Personajele au fost construite in asa fel incat voi sa exclamati : UIMITOR! Atentie la actorul SERKAN CAYOGLU cel care il joaca pe AYAZ.

Este rolul care i-a deschis calea spre recunoastere. In realitate SERKAN CAYOGLU are un frate geaman. Si imaginati-va acum ce confuza trebuie sa se simta fata care il iubeste pe SERKAN.

Daca SERKAN este picatura cu al sau frate  asta da dilema pentru domnita lui SERKAN. Oare nu al putea sa il incurce pe SERKAN cu fratele sau ?

DRAGOSTEA dintre OYKU si AYAZ devine legendara. De ce veti iubi acest serial?

Pentru ca DRAGOSTEA pluteste peste tot are toate rolurile din serial. Asa ca primavara cand infloresc ciresii  cand se intampla asta stim ca e primavara afara.

Si ce este DRAGOSTEA daca nu un SEZON al dragostei? Timp de DOUA SEZOANE vom avea in inimi un serial de dragoste.

Iz de primavara cu miros de flori, aer inmiresmat si dulceata cireselor. Al  minunatului parfum numit LOVE.

Echipa  care a lucrat la serialul KIRAZ MEVSIMI aka CHERRY SEASON aka SEZONUL CIRESELOR ne transmite asa :

Daca doriti sa simtiti cum arata DRAGOSTEA ADEVARATA urmariti acest serial.

COMEDIE, DRAMA, ROMANCE.... Muzica, peisaje, actori frumosi si talentati si replici spumoase.
MAI POTI CITI