Rezumatul serialului IARNĂ NEAGRĂ cu AYCA AYSIN TURAN. Actori, personaje, povestea episoadelor.

IARNA NEAGRĂ rezumat serial turcesc, distribuție actori şi personaje, muzica de început


In curând postul de televiziune va difuza serialul turcesc "IARNA NEAGRA" si are in distribuție actori talentați si profesioniști.

Titlul original al serialului turcesc este "ZEMHERI" si ii are ca protagoniști principali pe actorii AYCA AYSIN TURAN si ALPEREN DUYMAZ.

Titlul in engleza este LOVE STORM iar in romană, slava cerului la fel ca titlul original IARNA NEAGRA.

In afara actorilor ce dau viata eroilor principali distribuția este completata de actori pe care ii iubim si ii prețuim de care ne era dor. O bucurie sa reîntâlnim doi actori din serialul KARA SEVDA aka DRAGOSTE INFINITA ce rulează in acest moment la postul KANAL D.

E vorba de doua actrițe superbe ZERRIN TEKINDOR aka LEYLA mătușica lui NIHAN si prietena de suflet a lui KEMAL si superba HAZAL FILIZ KUCUKKOSE aka ZEYNEP sora lui KEMAL.

Cat de dor ne-a fost de VOI! Ce bucurie sa ii vedem in alte roluri in alte seriale.

Un serial de dragoste absolut înduioșător iar actorii principali pe ecran emana iubire si explicația este simpla.

Regizoarea serialului este HILAL SERAL cea care a regizat serialul KARA SEVDA, - DRAGOSTE INFINITA - ASK-I MEMNU aka DRAGOSTE ASCUNSA. KURT SEYT VE SURA.

Serialul la care am suferit KARA SEVDA a fost declarat câștigător al unui PREMIU EMMY la categoria CEL MAI BUN SERIAL DRAMA.

Pentru ca HILAL SERAL si-a pus semnătura si la serialul IARNA NEAGRA cu atat mai mult vom fi curioși sa vedem ce li se întâmplă eroilor noștri si dacă sunt atat de frumoși precum KEMAL si NIHAN.

rezumat iarna neagra serial turcesc zemheri


Regizoarea a avut-o alături pe scenarista alta faimoasa si de succes scenarista  SEMA ERGENEKAN.

Scenarista SEMA ERGENK este scriitoare si a scris scenarii ale celor mai iubite si cu audiente seriale turcești.

A scris scenariile la ASK I MEMNU, SIYAH BEYOZ/ DRAGOSTE IN ALB SI NEGRU, KARA PARA ASK /DRAGOSTE DE CONTRABANDA, GULPERI si SILA.

Muzica este frumoasa actorii profesioniști acțiunea realmente te tine cu sufletul la gura cum sa nu urmărești un astfel de serial. Păcat ca are puține episoade dar la un moment dat era vorba sa se faca cel de-al doilea sezon.

Povestea de dragoste imposibila a celor doi eroi iti cuprinde inima.

E vremea sa cunoaștem eroii si actorii ce dau viata personajelor.

DISTRIBUTIE serial ZEMHERI aka IARNA NEAGRA aka LOVE STORM

PERSONAJE si ACTORI

FIRUZE eroina principala este actrița AYCA AYSIN TURAN

AYAZ eroul principal este actorul ALPEREN DUYMAZ

BERRAK este personajul interpretat de HAZAL FILZ KUCUKKOSE

ERTAN directorul firmei si fratele lui BERRAK este personajul jucat de CANER CINDORUK

Actrița SEBNEM DONMEZ imposibil sa nu o recunoașteți pe mama frumoasei SERENAY SARIKAYA aka MIRA din serialul MEZDECIR unde a jucat si CAGATAY ULUSOY da vita personajului SOREI lui ERTAN

YASAR este actorul MUFIT KAYAK

FARUK este actorul EMIR CUBUKTU

ELVAN este sora mica a lui FIRUZE actrița ALWYA OZGECEN

NIHAL KOLODAS este actrița ce da viata personajului

Actorul ALPEREN DUYMAZ cel care da viata personajului AYAZ a jucat si in alte seriale de succes cum ar fi : CUKUR aka GROAPA, CARPISMA aka COLIZIUNEA, BODRUM MASALI aka VALURILE VIETII, PRETTY LITTLE LIARS/KUCK YALANCILAR.

ERTAN CINDORUK un alt actor faimos si iubit l-ati văzut in KOSEM , KADIN. Actori scilpiori frumoși si profesioniști si cu asa echipa plus scenarista si regizoarea talentate a iesit un serial pe cinste.

Păcat ca mult promisa continuare nu s-a mai realizat si finalul o sa vedeți voi ce se întâmplă cu eroii noștri. Ba mai mult serialul a fost ANULAT din cauza audientelor slabe???

Serialul ZEMHERI aka IARNA NEAGRA aka LOVE STORM s-a difuzat in TURCIA la postul SHOW TV.

Primul episod a avut premiera pe 15 ianuarie 2020 si s-a terminat fix pe 18 martie 2020. Ca sigur si IZBUCNIREA PANDEMIEI DE CORONA-VIRUS a contribuit la realizarea mai rapida a sfârșitului serialului.

Haideți sa pășim in poveste.

REZUMATUL SERIALULUI ZEMHERI aka IARNA NEAGRA.

Acțiunea serialului se desfășoară in jurul personajelor principale si a oamenilor din jurul lor.

Iata eroii noștri FIRUZE si AYAZ. Doi tineri frumoși sensibili si talentați. Amândoi provin din familii modeste dar cu dragoste si dorință de autodepășire.

Amandoi au frati si surori.

FIRUZE are o sora si un frate. Sora cea mica vrea sa ajungă ca FIRUZE curajoasa ambițioasa cocheta chiar dacă nu au bani de haine elegante.

Baiatul fratele celor doua fete este arogant nu muncește si nici măcar nu isi ajuta părintii in special mama care robotește lucreaza ca menajera doar ca sa isi tina familia sa aibă ce pune pe masa.

In ciuda faptului ca nu au bani si se descurca greu mama muncește parca numai pentru băiat si pentru soțul sau. Baiatul este feblețea mamei care mereu ii găsește scuze.

FIRUZE împarte tot ce are cu familia. Încearcă sa ii facă bucurii celei mici pe fratele sau il tolerează doar de dragul mamei.

Pana intr-o zi in care va pune punctul pe I spre surprinderea mamei.

E tare trist sa vezi cum o mama este atașată doar de unul dintre copii. Firuze si sora sa au fost toată viata văduvite de dragostea materna.

Mama are ochi doar pentru golanul de băiat care ii va produce cele mai mari dezamăgiri dar si asa ea il prefera in defavoarea fetelor.

Daca fetele nu sunt iubite de mama tatăl este cel pe care fetele il iubesc si il respecta. Il divinizează si de aceea FIRUZE va lupta singura pentru as-i scoate tatal din închisoare.

FIRUZE muncește din greu si abia așteaptă sa termine facultatea pentru a găsi un loc de munca bine plătit sa isi ajute părintii.

Tatal lui FIRUZE este un om cinstiți si mai degeaba s-ar lasa clacat in picioare si băgat in închisoarea decât s aplece capul si sa facă compromisuri.

FIRUZE i-a moștenit temperamentul. E fericita când ajunge la facultatea pentru ca nu se mai gândește la problemele de acasă la lipsa banilor.

La facultate il întâlnește pe AYAZ cel care va deveni MAREA SA DRAGOSTE si MAREA SA DEZAMĂGIRE. Ajunge la un moment dat sa il urască neștiind motivul pentru care a fost părăsită.

E atat de frumoasa FIRUZE preocupata sa faca fata orelor si cerințelor facultății incat nu baga de sema ca multi băieți se uita cu jind la ea le-ar plăcea sa o curteze dar FIRUZE nu are timp pentru iubire.

Cand pleci de acasa nemarcat doar ca altii sa aiba de mincare nu e de mirare ca nu ai timp de iubire. Ce eforturi depune FIRUZE sa paota sa isi fac proiectele sta tota noaptea si lucreaza la ele.

E subtire îmbrăcată si ii este frig tot timpul. Alinarea lui FIRUZE este prietena ei cea mai buna care sta in acelasi cartier si care ii va fi aproape si o va sfătui in cele mai grle momente mai ales in momentele cad lupta pentru onoarea numelui tatălui sau cand trebuie sa suporte răutățile si ostilitățile vecinilor din cartier.

AYAZ este un tanar care provine dintr-o familie modesta la fel ca si FIRUZE. Are un tat abuziv si doi frati un baiat si o fata. Amandoi frății sunt frumosi fizic si indura cu stoicism viata de calvar datorita tatalui care o bate pe mama lor cand se imbata.

Cat au fost mici mama a incercat sa ii apere cand a crescut AYAZ a invatat sa isi apere mama si fratii.

AYAZ e capul familiei la fel ca si FIRUZE. AYAZ o observa in tacere pe FIRUZE si se indragosteste de frumusețea si felul de a fi al fetei care nici nu pare conștientă cat este de frumoasa.

Impresionante gesturile duioase pe care AYAZ le face pentru a-i atrage atentia lui FIRUZE. Fetei ii er frug el ii oferă un ceai si toto asa vai ce frumoase gesturi.

FIRUZE il remarca pe AYAZ si se indragostesc. In ciuda faptului ca nu au timp de întâlniri adevărate cei doi isi fac timp pentru ei.

Dragostea plutește in aer si AYAZ este ferm convins ca FIRUZE este dragostea vietii lui si se vor căsători.

Doar ca vietile lui FIRUZE si AYAZ se vor despărți din cauza tragediilor din survenite in familiile lor.

Mai intai AYAZ trebuie sa renunțe la FIRUZE pentru a-si proteja familia. Sătula de abuzurile șotului mamei lui AYAZ vrea sa isi apere copiii si ajunge sa isi omoare soțul. Pentru a nu face închisoare AYAZ accepta sa fie șantajat de șeful sau de la companie.

Doar ca seful companiei va deveni si șeful lui FIRUZE. Cum ajunge FIRUZE sa se angajeze la aceeasi firma cu AYAZ?

Intr-o zi când pleacă de la job AYAZ da peste sora lui ERTAN seful lui si a lui FIRUZE. E vorba de BERAK sora extrem de frumoasa lui ERTAN.

Personaj interpretat de superba ZEYNEO adică actrița din DRAGOSTE INFINITA si mai apoi din serialul RUYA.

zemheri iarna neagra toate episoadele pe scurt


E vorba de HAZAL FILIZ CUCUKKOSE care in serialul IARNA NEAGRA da viat personajului BERAK.

BERAK nu doar ca se îndrăgostește de AYAZ dar vrea ca el sa ii fie iubit si mai apoi sot. Suferă de o bola care nu ii da voie sa fie normala deși familia se străduiește sa alunge asta din mintea oamenilor.

Familia lui BERAK si a lui ERTAN fac parte din elita societății. Locuiesc intr-o superba vila si nu le lipsește nimic doar dragostea adevărată.

BERAK este singura de care ii pasa lui ERTAN deși in afara de BERAK mai are o sora in persoana actriței care a jucat in MEZDECIR.

Aceasta se ocupa de a face curat după fărădelegile si ilegalitățile lui ERTAN.

ERTAN si-a fortta sora sa se marite cu un bărbat pe care nu il iubea. Singura consolare a femeii este fiul sau un baiat plictisit si fara chef de munca devreme ce este bogat si are toto ce ii trebuie.

Dar atat SERATAN cat si sora mai mare au grija lui BERAK mezina care nu trebuie sa se enerveze fiind o persoana depresiva.

ERTAN il va obliga pe AYAZ sa stea cu sora lui sa o trateze ca pe o iubita si mai apoi ca pe viitoarea nevasta. AYAZ are mâinile legate si nu poate sa ii spună lui FIRUZE de ce o părăsise.

Dupa ce fusese părăsită asa credea FIRUZE care suferă un soc când il vede pe AYAZ cu BERAK sufera o tragedie.

Tatal lui FIRUZE este considerat vinovat de moartea mai multor muncitori si aruncat in închisoare. AYAZ isi da seama ca totul ii fusese înscenat omului si ce încearcă sa o ajute pe FIRUZE sa descopere adevarul.

FIRUZE este devastata si încearcă sa apeleze la vecinii din cartier sa dovedească nevinovăția tatalui doar ca se lovește de ura si ostilitățile celorlați care accepta mita lui ERTAN.

Va fi o perioada grea pentru frumoasa FIRUZE si pentru AYAZ care se simte neputincios pentru ca FIRUZE nu vrea sa il vadă .

FIRUZE isi fabrica un CV fals sa paota ajunge sa lucreze in firma lui ERTAN care ii băgase tatăl in închisoare. FIRUZE umbla gaseste un avocat dispus sa o ajute.

Ce se întâmplă? Prea puternicul ERTAN la fel ca EMIR in KARA SEVDA se joaca cu viețile oamenilor.

Toti il asculta fac nelegiuiri ca sa ii acopere mârșăviile. In raport cu femeile ERTAN este crud si neiertător.

Cand FIRUZE se angajează la firma lui AYAZ ERTAN este vrăjit de atitudinea si frumusețea lui FIRUZE.

Se va îndrăgosti de FIRUZE iar AYAZ e ca prins in chingi. FIRUZE ii da apaprenta lui ERTAN ca ar fi si ea interesata si ea de el dar ea joaca un rol.

Ar face orice ca sa il prindă in offside pe ERTAN. Pana la uramă este un joc intre ERTAN, BERAK si FIRUZE si AYAZ.

BERAK e fericita deja ca AYZAZ face parte din familia lor si se fac pregătiri de nunta.

Frumoasa BERAK începe la un moment dat se se îndoiască de AYAZ când FIRUZE intra prin intermediul lui ERTAN in casa lor.

FIRUZE si AYAZ sunt cuprinși la orice pas de amintirile cu ei doi. Dar ce se întâmplă când ERTAN începe sa bănuiască si sa o urmărească pe FIRUZE intuind ca ea nu e cine spune.

ERTAN continua sa il provoace pe tal lui FIRUZE sa recunoască in închisoare ca este vinovat de accidentul in care muriseră oameni.

ERTAN e innebunit de FIRUZE si o va supune unor probe menite sa o deconspire.

Dar FIRUZE va fi ajutat de AYAZ si chiar de sora cea mare a LUI ERTAN care culmea ridica armele împotrivă lui ERTAN si il ajuta pe AYAZ.

FIRUZE si AYAZ trec prin mai multe întâmplări care nu fac altceva decât sa le sporească dragostea. Ei si si duc dorul unul altuia se doresc dar încă NU POT FI IMPREUNA.

ERTAN si BERAK sunt cu ochii pe ei. Reușesc la fel ca si KEMAL si NIHAN din KARA SEVDA sa fure clipe pentru ei. Si prin gesturile lor tandre ne aduc aminte CLAR de persoanakele din DRAGOSTE INFINITA.

Regizoarea HILAL SERAL si-a ales protagoniștii dorind sa reediteze CHIMIA pe ecran a personajelor create in KARA SEVDA.

Sunt frumoși AYAZ si FIRUZE e un foc mocnit al privirilor dar BURAK OZCIVIT aka KEMAL si NESLIHAN ATAGUL DOGULUI aka NIHAN RAMAN CAMPIONII GREU DE DEPASIT.

Doar cuplul pe ecran format din actorii faimoși si redutabili ai TURCIEI KIVANC TATLITUG si TUBA BUYUKUSTUN au reusit performanta de a crea pe ecran un CUPLU precum NIHAN si KEMAL.

FIRUZE nu se lasa si continua razboiul cu ERTAN pentru a-si scăpa tatl de închisoare si pana la urma va reuși.

Doar ca se întâmplă ceva si FIRUZE este obligata sa stea in preajmă lui ERTAN lucru care il supără pe tatal lui FIRUZE sa o renege.

ERTAN nu o slăbește pe FIRUZE si cand vrea sa o prindă cu adevărată ei identitate ii sare in ajutor AYAZ care nu mai suporta sa o vadă pe FIRUZE chinuindu-se si niic nu concepe ca FIRUZE sa devina iubita lui ERTAN.

BERAK va afla ca fratele ERTAN o păcălise spunându-i ca AYAZ o iubește.

Va descoperi ca AYAZ se iubise cu FIRUZE si împreună cu ERTAN cei doi frati vor incerca sa ii împiedice pe AYAZ si FIRUZE sa rămână împreună.

Intre timp sora mica a lui FIRUZE este aproape violata de un prieten al fratelui cel mare care il santaja. Fata il va omori si acum FIRUZE umbla sa o scape de inchisoare si sa dovedeasca ca fusese in deplina apărare.

De când ieșise de la închisoare tatăl lui FIRUZE se intelegea mai greu cu sotia dar cand e vorba de copii lor își unesc forțele.

Pe de alta parte familia lui ERTAN si BERAK ii umilește pe cei din familia lui AYAZ. AYAZ are mândrie si va vea o disputa serioasa cu ERTAN.

Se întâmpla ca sora cea mica a lui AYAZ sa se îndrăgostească de baiatuk surorii celei maria lui ERTAN.

Frății lui AYAZ afla de la ERTAN ca AYAZ le ascunsese ca mama lor il omorâse pe tatl lor. Fratii se distanțează de AYAZ se muta împreună. AYAZ suferă dar va resusi in final sa isi reunească familia.

O poveste de dragoste cu happy end care te lasa bucuros dar si un pic naucit.

Dupa finalul povestii di KARA SEVDA nu te așteptați de la regizoarea HILAL SERAL sa ii lase pe cei doi îndrăgostiți sa rămână împreună fericiți.

Acțiune INTENSA desfășurată in puține episoade. Poate s eva gandi cineva sa facă o continuare a povesti dar nu prea e posibil.

Asa cum nici KEMAL si NIHAN povestea lor NU A MAI AVUT o continuare si a avut un sfarsit tragic contestat de milioane de telespectatori nici AYAZ si FIRUZE nu vor avea o alata poveste in cel de-al doilea sezon.

Doar dacă o alata firma de productie s-ar apuca sa faca continuarea povestii lui NIHAN si KEMAL dar sigur cu ALTI actori.

Interpreta lui FIRUZE actrita AYCA AYSIN TURAN este pe VAL in TURCIA deja a lucrat in doua proiecte pe NETFLIX si este una dintre cele mai bine platite actrite ale momentului ba chiar CEA MAI BINE PLATITA actrița.

Despre biografiile actorilor principali in alte articole viitoare.

Urmăriți povestea dragostei lui FIRUZE si AYAZ doi indragostiti a caror poveste scapa de DRAMA.

HILAL SERAL explica publicului ca KEMAL trebuia s amaoara pentru a-si dovedi DRAGOSTEA INFINITA pentru NIHAN.

In viata OAMENII BUNI nu scapă de moarte ceva firesc in realitaea aspra si cruda.

BUCURAȚI-VA de serialul IARNA NEAGRA aka ZEMHERI aka LOVE STORM.

Un serial care va va cuceri si va va aduce zâmbetul pe buze. Avem nevoie de ZAMBETE si IUBIRE.

Cu siguranta veti fi captivati de povestea de dragoste imposibila devenita posibila prin voinat si lupta celor doi protagonisti FIRUZE si AYAZ.

Va vor urmari chipurile lor frumoasa FIRUZE cu ochii ca marea si AYAZ un barbat puternic si mandru gata sa treaca prin foc pentru a-i apara iubita si iubirea.