Treceți la conținutul principal

Unt de mango, 120ml, Sabio pareri, indicatii si rezultate, oferta la reduceri cu pret mic

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max. Unt de mango, 120ml, Sabio

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

pareri reale preturi reduse

Ce este si la ce e bun Unt de mango, 120ml, Sabio 

Obtinut prin procedee fizice blande, este bogat in acizi grasi, vitamina A, C si E, are proprietati emoliente, hidratante, nutritive, antiinflamatorii si regenerative remarcabile.

Obtinut prin procedee fizice blande, este bogat in acizi grasi, vitamina A, C si E, are proprietati emoliente, hidratante, nutritive, antiinflamatorii si regenerative remarcabile.

Este bine absorbit de piele si este  potrivit pentru toate tipurile de piele. In mod traditional, este utilizat pentru a trata diverse afectiuni ale pielii, cum ar fi acneea, eruptiile, descuamarile, eczemele si psoriazisul.

Este util si pentru ingrijirea parului, hidratand fibra capilara si scalpul in profunzime, disciplinand parul cret si rebel.

Ingrediente: mangifera indica seed butter /unt de mango.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta in realitate aspecte importante.

Un produs cosmetic de calitate este un produs care este fabricat din ingrediente de calitate superioara si care are ca scop imbunatatirea aspectului si sanatatii.

Produsul cosmetic de calitate trebuie sa ofere rezultate eficiente si durabile fara a provoca reactii adverse.

In plus, compania care il produce trebuie sa aiba o reputatie buna si sa respecte standarde ridicate de etica si mediu.
MAI POTI CITI