Mayam Ulei esential de Lavanda M-1033 pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Mayam Ulei esential de Lavanda M-1033, 10 ml si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect Mayam Ulei esential de Lavanda M-1033, 10 ml , preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Mayam Ulei esential de Lavanda M-1033


Ce este si pentru ce se foloseste Mayam Ulei esential de Lavanda M-1033, 10 ml conform informatiilor si descrierii din prospect


Din maruntele flori mov-albastrui care ne incanta prin parfumul lor se extrage uleiul esential poate cel mai raspandit si utilizat in intreaga lume. 

Calitatile sale aromatice au fost descoperite cu mult timp in urma, si sunt si azi valorificate in domeniul terapeutic, cosmetic si in parfumerie.

Beneficii Mayam Ulei esential de Lavanda
 
regenerator celular si reparator cutanat;
cicatrizant - reface pielea afectata de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee;
calmant - linisteste pielea ranita, inrosita, arsa de soare sau intepata de insecte;
antiseptic;
antispasmodic, decontractant muscular, antalgic;
sedativ si linistitor;
armonizant;
echilibrant al sistemului nervos.  

Mod de utilizare Mayam Ulei esential de Lavanda

 
Regenereaza pielea afectata de alergii sau infectii;

Atenueaza cicatricile aparute in urma lezarii pielii;

Calmeaza pielea in caz de prurit, inflamatii, urticarie;

Calmeaza pielea dupa epilare si barbierit;

Regenereaza pielea dupa arsuri usoare, arsuri solare, intepaturi de insecte;

Adjuvant in tensiune arteriala mare, depresie, stari de panica, isterie sau epuizare nervoasa, anxietate, iritabilitate, insomnie, palpitatii, dureri cervicale, umeri intepeniti, dureri de cap, migrene, spasme, crampe, dureri musculare si reumatice, diferite dureri asociate cu sportul;

Utilizat in parfumarea cosmeticelor, crearea de parfumuri si produse de toaletare, in sapunuri, pentru parfumarea ambientului.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.