Păreri am folosit Saffee Acne Skin 5 zile de terapie intensiva pentru calmarea simptomelor acneice

Saffee Acne Skin 5 zile de terapie intensiva pentru calmarea simptomelor acneice face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Ingrijire ten , Seruri pentru piele

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca este un produs de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse Saffee Acne Skin 5 zile de terapie intensiva pentru calmarea simptomelor acneice


Saffee Acne Skin 5 zile de terapie intensiva pentru calmarea simptomelor acneice informații și descriere

Tratamentul intensiv de 5 zile, conceput special pentru calmarea acneei, Saffee Acne, vă va dovedi contrariul. 

Fiecare fiolă conține o combinație puternică de ingrediente, mulțumită cărora vă puteți lua rămas bun de la punctele negre, de la pielea lucioasă și de la porii dilatați.

Substanțe active compoziție


acizi grași omega 3, 6 și 9 – sunt conținuți în stratul lipozomal și, datorită acestora, substanțele active pot pătrunde în profunzime în piele, unde acționează treptat

Mod de aplicare


Fiolele sunt fabricate din sticlă, de aceea este indicat să le manevrați întotdeauna folosind un șervețel. 

Agitați fiecare fiolă de minim 5× înainte de a-i rupe vârful, cu atenție. Apoi, întindeți jumătate din conținut pe pielea curățată și tonificată. 

Continuați apoi cu aplicarea produselor de îngrijire obișnuite. 

Aplicați prima jumătate a fiolei seara, iar restul fiolei a doua zi dimineață.

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).
noriel.ro