Păreri cel mai bun Incalzitor Profesional pentru Ceara si Parafina, cu termostat, Lila Rossa

Incalzitor profesional pentru ceara si parafina, cu termostat, Lila Rossa, 500 ml, alb gri din categoria Incalzitor ceara Lila Rossa

Am analizat pe forumuri si internet mai multe pareri despre acest produs Lila Rossa si am observat ca multe din cele care au utilizat produsul au fost in general multumite de acesta.

Rezultatul se incadreaza intr-un interval acceptabil si afecteaza semnificativ rating-ul general acestui produs cosmetic ca la salon, original si de calitate.

Vezi daca produsul respectiv se afla in stoc si daca i s-a modificat pretul, in cat timp va fi livrat si care este politica de retur

pareri reale preturi reduse


Rating Calitate / Pret - 4.59

Incalzitor profesional pentru ceara si parafina, cu termostat, Lila Rossa, 500ml incalzeste toate tipurile de ceara, inclusiv parafina. 

Este prevazut cu un termostat ce permite setarea temperaturii dorite pentru o topire omogena, mentinand in acelasi timp temperatura constanta.

Aparatul este echipat cu o margine de siguranta care previne orice picurare accidentala in timpul utilizarii. 

Cosul interior, pe langa faptul ca este prevazut cu un maner practic pentru extragere usoara si sigura, este usor de spalat sub jetul de apa. 

Capacul garanteaza mentinerea constanta a caldurii in timpul procesului de topire si permite mentinerea necontaminata a cerii, pastrand-o departe de orice contact cu agenti externi.

Decantorul de ceara este dotat cu un beculet LED care va indica straea de functionare.

Ajunge la temperaturi de pana la 80 grade.

Caracteristici:

Capacitate: 500ml
Temperatura: pana la 80C (reglabila cu termostat)
Material cuva: Aluminiu
Material capac: inox
Dimensiunile vasului de incalzire: diametru - 10,2 cm; adancime - 8cm
Putere electrica (consum): 100W
Tensiune: 220VFrecventa: 50Hz
noriel.ro