Rezumat INIMA TE MINTE aka CORAZON QUE TE MIENTE telenovela

Pot sa te ASTEPT TOATA VIATA spune EL. Ce spune EA? NU STIU CE SIMT, SUNT CONFUZA. PENTRU CA MAI APOI SA MARTURISEASCA CA II IUBESTE PE AMBII BARBATI.

GANDURILE UNEI FEMEI SI ALE UNUI BARBAT. CINE E MAI INDRAGOSTIT SI CE OBSTACOLE EXISTA IN CALEA DRAGOSTEI?

CORAZON QUE TE MIENTE ! Acesta este titlul original al noii telenovele. Fantastic  romanii au respectat titlul original si ce a iesit ? "INIMA TE MINTE ".

Sa vedem de ce ar trebui ca publicul sa urmareasca aceasta telenovela "CORAZON QUE TE MIENTE" aka" INIMA TE MINTE". Corect ar fi fost INIMA CE sau CARE TE MINTE.

Rezumat toate episoade INIMA TE MINTE aka CORAZON QUE TE MIENTE

Primul episod al telenovelei CORAZÓN QUE TE MIENTE aka INIMA TE MINTE s-a difuzat pe 8 februarie 2016 iar ultimul episod a avut loc pe 14 mai 2016.

Hmmm.... Sa aiba romanii bafta de a vedea o telenovela atat de noua? Ramane de vazut daca  fanii telenoveleor  vor raspunde pozitiv.

Sa fie o incercare a postului de a verifica daca romanii mai sunt atrasi si de alte telenovele  ? Ce este drept romanii s-au indragostit pur si simplu de telenovelele turcesti .

"CORAZON QUE TE MIENTE" aka" INIMA TE MINTE" este o soap-opera produsa pentru postul TELEVISA de MAPOT L DE ZATARIN.

Este o adaptare dupa LABYRINTHS OF PASSION realizata de CARIDAD BRAVO ADAMS, CUANHTEMAC si MARIA DEL CARMEN PENA.

Prima varianta a telenovelei a fost realizata in anul 1999 si ii avea drept protagonisti pe LAETICIA CALDERON, CESAR EVORA, FRANCISCO GATTORN.

Filmarile telenovelei au avut loc in MEXIC. Bonusul este muzica  ii vom auzi pe DAVID BISBAL si DULCE MARIA.

DULCE MARIA va interpreta melodia de final numita STOP LOVING YOU iar DAVID BISBAL va interpreta tema muzicala principala.

In total vor fi 70 de episoade. Fiecare episod a durat intre 41 si 44 de minute. Ultimul episod a fost ceva mai lung si a avut 97 de minute.

De LIBRETE s-au ocupat : ANTONIO ABASCAL, DANTE HERNANDEZ. De SCENARIU a avut grija ANGELES MARQUEZ. ART DIRECTOR a fost GABRIELA  BARBOSA.

Producatorii executivi sunt : LOPEZ ZATARIN, MARTHA PATRICIA iar asociatii executivi producatori : MARCO VINICIO si LOPEZ ZATARIN.

Scrierea povestii le-a revenit celor de la CARIDAD BRAVO ADAMS. Telenovela a rulat cu succes si in alte tari precum : REPUBLICA DOMINICANA,  URUGUAY, PARAGUAY, BOLIVIA, SPANIA si CHILE.

Titlul in engleza al telenovelei CORAZON QUE TE MIENTE a fost " HEART LYING."

Cronologia telenovelei : 1.  WHY DONT YOU LEAVE ME.  2. HEART LYING aka CORAZON QUE TE MIENTE. 3. THE AMAZONAS.

In rolurile principale ii vom vedea pe : THELMA MADRIGAL, PABLO LYLE, DIEGO OLIVERA, mai vechea noastra cunostinta MAYRIN VILLANUEVA pe care am vazut-o recent in telenovela  ANA si  cei 7.

E vremea sa facem cunostinta cu actorii si personajele telenovelei CORAZON QUE TE MIENTE aka INIMA TE MINTE

NUME ACTORI  / PERSONAJE INIMA TE MINTE
 • THELMA MADRIGAL este  personajul MARIELA SALVATIERRA MORAN
 • PABLO LYLE este FERRER ALONSO CASTELLANOS
 • DIEGO OLIVERA- LEONARDO DEL RIZO SOLORZANO
 • MAYRIN VILLANUEVA- LUCIA CASTELLANOS SAENZ DE FERRER
 • DULCE MARIA- RENATA FERRER si MIREYA  BERLANGA
 • ALEXIS AYOLA - FATHER DANIEL FERRER BILBATUA
 • MARIA SORTE-CARMEN OCEGURA
 • ALEJANDRO TOMMASI-- DEMIAN FERRER BILBATUA
 • LOURDES REYES-RAFAELA DEL MORAL SAENZ De FERRER
 • HELENA ROJO- SARA SAENX /V DE CASTELLANOS
 • ALEJANDRO AVILA-ROGELIO MEDINA SANCHEZ
 • GERARDO MURGUIA- EDUARDO ARREDANO MOLINER
 • ERIC DEL CASTILLO- MANUEL SALVATIERRA NERI
 • RICARDO MARGALEFF- CRISTIAN MENA SONZA
 • ALEJANDRA PROCUNA-ELENA SOLIS SALDIVAR
 • VANESA RESTREPO- DENISE SHAPIRO BERLANGA
 • ALEJANDRA JURADO -AMALIA GONZALES DE VALDIVA
 • JORGE ORTIN-NOAH VALDIVIA PEREZ
 • JESSICA MOS-KARLA BUSTOS MOLINER
 • FATIMA TORRE- LETICIA "LETY"  VALDIVIA GONZALES
 • FEDERICO AYOS- SANTIAGO FERRER CASTELLANOS
 • EMMANUEL PALOMARES-LISANDRO BUSTOS MOLINER
 • DAVID PALACIO- JULY SOLIS SALDIVAR
 • NICHOLAS CABALLERO- copilul FERRER ALONSO CASTELLANOS
 • SANTIAGO TORRES JAIMES- copilul SANTIAGO FERRER CASTELLANOS
 • MONTSERRO GRAM-LETICIA "LETY" VALDIVA GONZALES-fetita
 • JESSICA DECOTE- FLORENCE MOLINER BUSTOS
 • ARTHURO NUNEZ- LOCOTENENT CEFIRO HILDAGO
 • JESSICA SEGURO- CIRILIA REYES
 • RICARDO CRESPO-FABRICO ORIVE
 • BENJAMIN ISLANDS-MARIO PRECIADO
 • RUBEN CERDA- ANTONIO MIRANDA
 • RICARDO VERA- DR. FAUSTO OVALLE
 • LORENA ALVAREZ- MARTHA ZAVALA
 • RICARDO GUERRA-SANABRIA
 • HIANA DE GARZO- EVA
 • VICENTE TORRES-PONCIANO
 • VALENTINA HAZAOURI-MARIELLA SALVATIERRA MORAN-fetita
Nimic neobisnuit in aceasta distributie uriasa doar vorbim de o telenovela mexicana si ei mexicanii ne-au obisnuit cu multe personaje.
Personaje INIMA TE MINTE aka CORAZON QUE TE MIENTE

Asta inseamna ca li se acorda atentie si celorlalti actori nu numai actorilor ce joaca rolurile principale.

Si de cele mai multe ori jocul actorilor distribuiti in roluri secundare merita toata atentia publicului.

Publicul este fascinat de actorii ce joaca roluri negative. Pentru ca domnitele ce joaca rolul principal sunt destul de previzibile toate sunt frumoase si ingenue si  sufera din dragoste.

REZUMATUL TELENOVELEI CORAZON QUE TE MIENTE aka HEART LYING aka INIMA TE MINTE


Sa facem cunostinta cu personajele povestii. E importanat sa stim care sunt legaturile dintre personaje. Este o drama romance care va cuceri publicul. Avem 70 de episoade si relatiile dintre personaje sunt supuse schimbarilor.

Avertizam parintii in telenovela se regasesc atat scene mai violente  omoruri dar si scene sexi. Copiii au nevoie de permisiunea parintilor  pentru a se uita la aceasta telenovela.

Eroina noastra este MARIELA SALVATIERRA DE MORAN personaj interpretat de actrita THELMA MADRIGAL.

O  fata frumoasa cu o copilarie trista. Un destin nefavorabil pe care ea se va stradui sa il schimbe. Bunicul ei va fi omorat.

Bunicul era preot si se numea DANIEL FERRER BILBATUA Personajul este interpretat de actorul ALEX AYOLA.

DANIEL are un frate pe nume DEMIEN FERRER si acesta va fi dusmanul de moarte al eroinei noastre.

Ce motive ar avea o tanara frumoasa sa simta ura ? MARIELA a fost in grija bunicului pana la moartea sa. Cine l-a ucis pe preotul DANIEL bunicul MARIELEI?

DEMIEN FERRER l-a pus pe ROGELIO sa arda casa in care se afla preotul DANIEL. Asa sfarsit tragic sa mori intoxicat de fumul unei case care arde...

MARIELA avea doar 11 ani atunci cand   i-a fost omorat bunicul si la o varsta frageda ramne orfana. Cel care va avea grija de MARIELA se numeste LEONARDO DEL RIZO.

LEONARDO este un tanar chipes si pe langa faptul ca trebuie sa aiba in grija o copila are si el destule probleme de rezolvat.

Pentru a-si salva onoarea si numele. LEONARDO s-a chinuit sa vada in MARIELA doar copila de care a jurat ca va avea grija.

Crescand  fetita  se va transforma intr-o tanara frumoasa foc. Iar LEONADO in ciuda stradaniilor se va indragosti nebuneste de  MARIELA.

Si MARIELA ii va  raspunde sentimentelor   asa intr-un fel  am spune mai degraba  din respect.

Pentru ca LEONARDO a fost cel care i-a asigurat protectie in fata  necazurilor. MARIELA este o adevarata domnisoara si a aflat  cine este persoana care i-a omorat bunicul.

Si este decisa sa se razbune pe cel care i-a furat copilaria. Dusmanul ei de moarte se numeste DEMIEN FERRER.

Un barbat lipsit de scrupule, un afacerist versat si influent pe scurt un barbat puternic care  nu se teme de nimic si de nimeni.

Dupa moartea celui ce o crescuse MARIELA si LEONARDO sunt nevoiti sa paraseasca tara.

A trecut ceva vreme si cei doi sunt hotarati sa revina in tara si sa se razbune pe DEMIEN lucru dificil daca stam sa ne gandim cat de puternic si influent era acest barbat.

LEONADO DEL RIO  protectorul MARIELEI avea si el de terminat  problemele pe care i le cauzase acealasi influent DEMIEN  FERRER. DEMIEN il acuzase pe LEONARDO ca ii omorase sotia. Il denigrase.

LEONARDO ce e drept fusese indragostit de LUCIA FERRER sotia lui DEMIEN dar nu el o omorise pe LUCIA.

Cel care a omorat-o  a impuscat-o pe LUCIA este chiar DEMIEN sotul ei. MARIELA si LEONARDO au un dusman comun in persoana lui DEMIEN FERRER.

Trecusera 15 ani d cand fusese omorat PARINTELE DANIEL bunicul MARIELEI si LUCIA FERRER sotia lui DEMIEN.

MARIELA si LEONARDO se reintorc pentru a se razbuna pe DEMIEN. Ceva se intampla si incurca datele problemei.

MARIELA se va indragosti de ALONSO FERRER. Pe el il considera dragostea vietii ei. Dar nu uita nici de DANIEL DEL RIZO. INIMA ii este confuza.

ALONSO si SANTIAGO sunt cei doi fii ai lui DEMIEN si a LUCIEI FERRER. DEMIEN nu a avut niciodata respect fata de familia sa. Si-a ucis sotia iar  cu baietii lui are un comportamnet dictatorial, posesiv si manipulator.

DEMIEN ii dispretuieste pe cei doi baieti ai sai.  Cel mai mult il dispretuieste pe fiul cel mic SANTIAGO considerandu-l slab. Pe ALONSO il insala si il manipuleaza.

Comportamnetul lui DEMIEN se va rasfrange asupra MARIELEI. Cu toate ca o iubeste pe MARIELA, ALONSO nu are curajul sa ii intoarca spatele tatalui sau.

Si nici vorba sa aiba curaj sa il infrunte. Asadar comportamntul lui ALONSO o raneste pe MARIELA. Iar  relatiile intre ei se racesc.

MARIELA are o mare dilema si nu stie ce sa faca cum sa lupte impotriva  tatalui iubitului ei . Ea a jurat sa isi razbune bunicul. Inima ei nu stie pe cine sa aleaga.

Isi da seama ca LEONARDO cel care ii oferise stabilitate este indragostit de ea. Dar ALONSO care e dragostea pasiunea vietii ei? Pe cine sa alega intre ratiune si simtire?

LEONARDO ii va oferi pe langa stabilitate si protectie si dragoste in timp ce ALONSO o iubeste pasional . Asta va fi dilema MARIELEI. Inima ei se lupta intre doua sentimente la fel de puternice dragostea si ura.

Cum ALONSO nu e in stare sa isi infrunte tatal MARIELA se desparte de ALONSO. Si daca asta nu era destul apare RENATA o tanara vicioasa, perversa, alunecoasa si sireata. Dar extrem de atragatoare.

RENATA se muta in casa lui DEMIEN FERRER si este aproape de ALONSO. RENATA lasa impresia ca este indragostita de ALONSO pentru a-i face in ciuda MARIELEI.
Rezumat episoade INIMA TE MINTE aka CORAZON QUE TE MIENTE

In fapt RENATA nu il iubea pe ALONSO dar dezvoltase o obsessie pentru el.

RENATA ar face orice sa ii desparta pe ALONSO de MARIELA. Pentru ca doar asa se va apropia mai mult de barbatul pe care il iubeste cu toata puterea fiintei. Cine este barbatul pe care il iubeste RENATA?

Este LEONARDO DEL RIO protectorul MARIELEI. Ca intr-un puzzle El o iubeste pe Ea care ea il iubeste pe el si mai apre o alta ea care il iubeste fix pe unul din barbatii indragostiti de altcineva.

RENATA este decisa  sa ajunga langa LEONARDO. LEONARDO nu vrea sa renunte la MARIELA. MARIELA trebuie sa lupte pentru dragostea ei. ALONSO o iubeste pe MARIELA.

ALONSO si LEONARDO se urasc. Asta de cand  ALONSO il vazuse pe LEONARDO cand o saruta pe LUCIA  adica pe mama  lui ALONSO.

Si de cand cei doi ALONSO si LEONARDO iubesc aceeasi femeie rivalitatea dintre ei va  ajunge la cote maxime. Ca in cantec eberybody loves somebody else. ALONSO si LEONARDO se lupta pentru a castiga inima MARIELEI.

RENATA il iubeste pe ALONSO dar in fapt e doar obsesia ei caci il iubeste pe LEONARDO. Intre tonate aceste povesti de iubire isi fac aparitia intrigile razbunarile si  tradarile plus o serie de omoruri.

MARIELA nu vrea sa strice linistea familiei iubitului ALONSO si crede ca isi va pacali inima mintind. Mintind ca poate trai fara iubire crezand ca razbunarea nu ar fi pana la urma potrivita.

ALONSO este fiul lui DEMIEN, fratele lui SANTIAGO, verisor cu RENATA, unchiul  RAFAELEI si a PARINTELUI DANIEL.

RAFAELA si DANIEL sunt cei care au crescut-o pe MARIELA. LEONARDO DEL RIZO SOLORZANO interpretat de actorul DIEGO OLIVERA.

Inainte de a se indragosti de MARIELA fusese indragostit de CARMEN. CARMEN va fi omorata de DEMIEN.

Cine putea sa dea viata unui personaj ca RENATA daca nu DULCE MARIA? Bonus pentru cei care o indragesc pe DULCE MARIA caci personajul ei va aparea in scene  sexi.

DULCE MARIA are de interpertat un personaj principal negativ. RENATA este verisoara lui ALONSO si SANTIAGO, iar prietena ei cea mai buna este FLORENCIA.

FLORENCIA este fata vitrega a PARINTELUI DANIEL si a RAFAELEI nepoata lui DEMIEN si a LUCIEI.

FLORENICIA este indragostita de SANTIAGO FERRER fratele lui ALONSO FERRERE.

PARINTELE DANIEL FERRER  este fratele lui DEMIEN FERRER. Actorul ALEJANDRO TOMMASI da viata peronajului masculin principal al  influentului om de afaceri DEMIEN FERRER.

DEMIEN isi va impusca sotia pe LUCIA si apoi se va casatori cu RAFAELA. DEMIEN este cel care a cauzat moartea fratelui sau PARINTELE DANIEL.

EDUARDO MOLINER ARRENDO este cel care il va omori pe RUGELIO. ELENA este  mama lui JULIO.

AMALIA GONZALES si NOE VALDIVIA sunt parintii lui LETY PEREZ. Actrita FATIMA TORRE da viata personajului LETY VALDIVIA fata lui NOE si a AMALIEI.

SANTIAGO este fratele lui ALONSO iubitul FLORENCIEI care se va indragosti mai apoi de LETY.

MOLINER BUSTOS este fiul lui EDUARDO si al KARLEI si in acelasi timp fratele FLORENCIEI.
JULIO este fiul ELENEI.

KARLA BUSTOS este sotia lui EDUARDO si mama lui LISANDRO si a FLORENCIEI.

Am insistat sa vedeti care sunt relatiile dintre persoanje pentru ca va va fi mai usor de urmarit in pesiajul actiunii care se complica timp de  atatea episoade.

Si sper sa le fie de ajutor celor care iubesc telenovelele si care sunt telespectatori infocati.

CORAZON QUE TE MIENTE aka HEART LYING aka INIMA TE MINTE are o distributie plina NUMAI cu STARURI. Pe asta au mizat in succesul repuratat cei care au produs telenovela.

Ne reintalnim cu DULCE MARIA actrita ce  a jucat in serialul fenomen REBELDE. DULCE a facut sacrificii pentru acest rol. A parasit scoala. Si in plus va aparea in scene colorate sexi.

Actorul principal masculin PABLO LYLLE  adica ALONSO  l-a vazut in alt serial de succes in"SOMBRA DEL PASSADO". Tot in acelasi serial am vazut-o si pe eroina principala THELMA MADRIGAL.

Dar si pe  ALEXIS AYOLA cel care il va interpreta pe  PARINTELE DANIEL. Actorul ALEJANDRO TOMMASI a jucat in  HASTA LA FIN DEL MONDO.


Inima te minte muzica de inceput - David Bisbal

Tot in HASTA LA FIN DEL MONDO l-am vazut si pe  DIEGO OLIVERA. Actrita HELENA ROJAS a jucat si ea in  EL COLOR DEL PASSION.

MARIA SORTE si ERIC DEL CASTILLO au jucat in alta telenovela de succes numita QUE TE PERDONAS DIO.

O pleiada a actorilor VEDETE in cele mai de succes telenovele mexicane. Ei s-au reunit pe platourile celei mai noi telenovele mexicane CORAZON QUE TE MIENTE.

Suficiente motive sa urmariti aceasta telenovela. Actori de faima. Joc profesionist, muzica celor mai iubiti canatareti DAVID BISBAL si DULCE MARIA.

Telespectatorii vor da verdictul. Daca vor urmari telenovela CORAZON QUE TE MIENTE aka INIMA TE MINTE asta se va vedea in ratingurile obtinute.

Sunteti curiosi  despre cum minte inima? Pentru ca voi sa fiti HAPPY!

Tags: CORAZON QUE TE MIENTE aka  HEART LYING aka INIMA CE TE MINTE., DAVID BISBAL si DULCE MARIA canta in telenovela, Din secretele actorilor, Distributie actori, Rezumatul telenovelei INIMA TE  MINTE,