Rezumat LEGEA FAMILIEI aka CUKUR un serial turcesc de succes despre 2 clanuri de mafioti

Rezumatul serialului "LEGEA FAMILIEI" va va face sa doriti sa inceapa serialul mai repede.

Titlul original al telenovelei este "CUKUR". In limba engleza titlul este "THE PIT" iar romanii au tradus serialul cu titlul "LEGEA FAMILIEI".

Cum s-ar traduce  titlul din limba turca in romana? "CUKUR" inseamna " GROAPA". Altii au gasit potrivit sa traduca titlul cu "O LACRIMA DE CERNEALA".

Telespectatorii romani se pot simti privilegiati ca vor putea urmari acest serial de succes atat de curand dupa  ce a fost difuzat in TURCIA.

"LEGEA FAMILIEI" aka "CUKUR" aka "GROAPA aka "O LACRIMA DE CERNEALA"  este un serial ultrapremiat in 2018.

rezumatul serialului legea familiei cukur

A fost declarat CEL MAI BUN SERIAL DE TELEVIZIUNE la AYAKI GAZETTE TV STAR AWARDS. Tot in 2018 a obtinut acealasi premiu de CEL MAI BUN SERIAL DE TELEVIZIUNE la GALA PANTENE BUTTERFLY AWARDS.  Dar si la BEST ACTORS FILM FESTIVAL.

Eroii  principali  ce au dat viata personajelor adica ARAS BULUT IYNEMLI aka  personajul YAMAK  KOSCOVALI si ERKAN  KOLKAK  KOSTENDIL aka  personajul VARTOLU SAADETTIN au fost premiati la BEST ACTORS  FESTIVAL 2018 drept BEST ACTORS AL FESTIVALULUI BEST ACTORS FILM FESTIVAL.

Trebuie sa stii ca  acest serial are 2 sezoane iar filmarile la cel de-al doilea sezon au inceput in toamna lui 2018 si nu au ajuns la final.

Din 2018 si pana in 2021 au mai aparut inca DOUA SEZOANE. DRAMA. ACTIUNE, ROMANTIC.

Sa facem cunostinta cu actorii si personajele din Legea Familiei.

ACTORI    -    PERSONAJE


Actorul ARAS BULUT YINEMLI despre a carui biografie am scris inca din vremea serialului HURREM va da viata personajului central pe nume YAMAK KOSCOVALI

DILAN CICEK DENIZ va da viata personajului SENA KOSCOVALI iubita sotie a lui YAMAK o femeie frumoasa  fara radacini care isi urmeaza sotul pana la capatul lumii chiar daca asta inseamna sa ajunga in "GROAPA" aka "CUKUR".

PERIHAN SAVAS este mama celor patru baieti ai clanului KOSCOVALI
ERKAN KOLKAK KOSTENDIL il va interpreta pe seful mafiot al clanului rival pe nume VARTOLU SAADETTIN cel care ameninta sa ia suprematia clanului KOSCOVALI
ONER ERKAN este SELIN
RIZA KACIOGLU este CELASUN
UGUR YILDIRAN este KEMAL
MUSTAFA KIRINTEPE este EMMI
ERTUGRUL AYTAC OSUNeste MEKE
CEM USLU este METIN
BURKUK YILMAZ eset SAADET
IREM ALTUNG este AYSE KOSCOVALI
ILYEDA ALISON este AKSIN KOSCOVALI
ECE YUSUR este KARACA KOSCOVALI

REZUMATUL serialului LEGEA FAMILIEI aka CUKUR aka GROAPA aka O LACRIMA DE CERNEALA aka THE PIT

Vom indragi acest serial total diferit de ce am mai vazut pana acum. Subiectul este unul actual si desi personajele sunt bineinteles fictive publicul s-a identificat cu ele si este convins ca in serial  e vorba despre personaje care  exista si in realitate.

Asta inseamna ca toata marea echipa si-a facut temele cu prisosinta. O echipa profesionista si extrem de talentata.

Va veti intreba de unde pana unde acest nume "CUKUR" ce da titlul serialului. "CUKUR" este un cartier al ISTANBULULUI cu reputatia de a fi rau famat si periculos.

Aici traieste o comunitatea de oameni ce isi castiga existenta prin crime, violenta, trafic de arme ,de droguri , prostitutie, vanzarea lucrurilor ce nici prin cap nu iti trece.

Pentru toti ceilalti este un cartier famat de care toti se feresc dar cei care traiesc aici in "CUKUR" se simt ocrotiti si protejati de seful lor.

Da este un cartier de mafioti iar mafiotul sef cel care si-a pavat drumul spre succes prin crime si violente si faradelegi este unicul IDRIS KOSCOVALI.

De cand se stiu locuitorii din " CUKUR" il asculta orbeste pe seful clanului KOSCOVALI. Nimeni nu isi permite sa ii iasa din cuvant si toti i se supun precum unui IMPARAT.

IDIRS KOSCOVALI isi duce viata impreuna cu familia si toti ceilalti locuitori ai  cartierului "CUKUR".

Caci pentru marele mafiot  seful clanului FAMILIA nu inseamna numai membrii  familiei sale ci toti locuitorii cartierului "CUKUR".

IDRIS si sotia sa SULTAN KOSCOVALI au patru baieti. Primul baiat este CUMALI KOSCOVALI. Al doilea baiat este KAHRAMAN.

Al treilea baiat este SELIM iar mezinul familiei este  YAMAC. YAMAC va fi in centrul povestii mai mult ca ceilalti frati.

De cand se stiu membrii clanului KOSCOVALI si-au castigat existenta numai din crime si tot ce e mai rau pe pamant.

Tocmai de aceea baiatul cel mare al clanului CUMALI este la inchisoare. Cel de-al doilea baiat este KAHRAMAN personaj interpretat de regizorul si actorul MUSTAFA USTUNDAG cel care si-a  adus contributia la succesul serialului "INSIDER" aka "INTRUSUL".

KAHRAMAN este cel care se ocupa de afacerile familiei. SELIM cel de-al treilea baiat al clanului KOSCOVALI este  nebagat in seama de familie.

De ce ? Pentru ca are o fire extrem de sensibila si asta nu da bine intr-o familie cu reputatia  familiei KOSCOVALI. Cine a mai pomenit ca un fiu de mafiot sa "isi permita" sa aiba o fire miloasa si sensibila?

Mezinul familiei este YAMAC cel considerat a fi drept "oaia neagra a familiei". YAMAC nu a vrut sub nicio forma sa ia parte la afacerile sangeroase ale familiei sale.

Ba mai mult l-a nesocotit pe tatal sau marele sef de mafioti si cand a gasit prilejul a si fugit de acasa.
Asta se intampla pe cand YAMAC avea 17 ani.

rezumat toate episoadele serialului legea familiei cukur

Ca sa isi castige existenta YAMAC si-a luat doua joburi. In timpul zilei YAMAC lucreaza intr-un laborator e chimist. Noaptea se transforma si e un roker infocat canta prin cluburi.

E o fire rebela se simte liber si impacat cu viata aceasta pe care si-a ales-o de buna voie. Familia KOSCOVALI nu mai stie nimic de mezin dar nici nu si-au dat silinta sa il caute.

Un tanar aratos si fermecator ca YAMAC e clar ca trebuie sa aiba succes la femei. Numai ca lui YAMAC nu i-a trecut prin cap sa isi faca o iubita fiind mult prea ocupat cu cele doua joburi.

Pana cand la sfarsitul unui concert  o tanara l-a cucerit. Tanara se numeste SENA si va deveni iubita lui YAMAC.

O dragoste la prima vedere  se infiripa intre YAMAC si SENA si nu le trebuie mai mult de doua saptamani pentru a se muta impreuna.

Si peste putin timp YAMAC o cere in casatorie pe SENA. SENA accepta bucuroasa. EA nu are familie se simte complet dezradacinata.

YAMAC are  radacini adanc infipte  fiind doar mezinul celui mai de temut clan de mafioti.

SENA si YAMAC se casatoresc la PARIS. Si cand  credeau ca isi vor vedea de viata lor  se intampla ceva.

In ISTANBUL situatia se schimba cand in cartier apare vechiul si eternul rival al clanului  KOSCOVALI.

E vorba de seful clanului mafiot pe numele lui VARTOLU personaj interpretat de actorul ERKAN  KOLKAK KOSTENDIL cel care a castigat premiul de CEL MAI BUN ACTOR in 2018 alaturi de actorul ARAS BULUT YINEMLI cel ce il joaca pe YAMAC KOSCOVALI.

VARTOLU vine la IDRIS KOSCOVALI si ii face o propunere ciudata asa i se pare lui IDRIS.

VARTOLU ii cere lui IDRIS sa ii vanda lui sa ii cedeze tot cartierul iar in schimb el ii va oferi  o cota parte din banii incasati drept taxa de protectie.

Cum sa accepte marele IDRIS KOSCOVALI sa cedeze fraiele cartierului ? I se pare o mare neobrazare si evident ca il refuza pe VARTOLU SAADETT.

Aici este punctul de plecare a celui mai sangeros razboi intre cele doua clanuri rivale KOSCOVALI si  SAADETT.

Suprematia calnului KOSCOVALI este amenintata. Unul dintre fiii lui IDRIS este ucis iar marele sef mafiot sufera un infarct.

Ce este de facut? Toti vad ca salvarea clanului si a cartierului in mezinul plecat de acasa in YAMAC.

Mama SULTAN se pregateste sa ii dea de veste ca acasa lucrurile s-au schimbat radical si este nevoie ca el sa revina acasa.

Ce va face YAMAC cand va afla ca iubitul sau tata este suferind un frate este mort si celalalt in inchisoare ? Cum va putea sa isi refuze mama cum sa lase sa piara suprematia clanului KOSCOVALI?

Dar lui YAMAC niciodata nu i-a placut  viata din CUKUR cu atatea violente si crime orice numai sa se pastreze  afacerile clanului.

Si ce va face cu iubita lui sotie SENA? Cum va primi vestea  SENA ca sotul ei este membru al unui clan de mafioti?

YAMAC va accepta sa vina sa salveze CLANUL KOSCOVALI cu orice pret asta insemnand sa omoare sa faca violente sa isi murdareasca mainile de sange?

Si oare SENA va fi acceptata de clan? Daca YAMAC accepta sa se intorca acasa sa salveze CLANUL si locuitorii din CUKUR asta veti vedea voi dragilor.

YAMAC se intorce impreuna cu frumoasa SENA care l-ar urma oriunde e doar dragostea vietii ei.

YAMAC spera sa faca ceva sa readuca liniste in CARTIER si apoi sa poata pleca inapoi in PARIS sau oriunde va dori sa isi reia vaita de dinainte cu SENA.

Ce va face YAMAC daca mama SULTAN ii va cere sa aleaga intre FAMILIE si sotie? O va parasi pe SENA?

Toti locuitorii din CUKUR se roaga ca YAMAK sa ii salveze si sa se pastreze suprematia clanului KOSCOVALI.

Doar nu degeaba ei locuitorii au drept motto in viata : "CUKUR EVIMIZ, IDRIS BABAMIZ" adica" CUKUR aka CARTIERUL este CASA NOASTRA iar IDRIS aka seful clanului KOSCOVALI este TATAL NOSTRU."

E interesanta lupta mezinului si cum va reusi el sa recastige SUPREMATIA CLANULUI KOSCOVALI.

Va fi el YAMAK "incoronat " drept urmatorul SEF al clanului KOSCOVALI? Ce va alege YAMAK? Glasul sangelui va fi mai puternic ca iubirea ce i-o poarta sotiei sale SENA?

Cum va regasi "CUKUR" aka "CARTIERUL " , YAMAK la zece ani de cand plecase de acasa? Acesta este finalul PRIMULUI SEZON al serialului CUKUR aka LEGEA FAMILIEI.

 Urmeaza sa fiti cuceriti si de celellate sezoane SEZ 2. , SEZ 3 si SEZ 4 ultimul sezon.
 DE REGIE s-au ocupat SINAN OZTURK.

Serialul "CUKUR" imbina mai multe teme de actualitate cea a FAMILIEI, a dragostei a sacrifiicilor a raului a luptei intre doua lumi complet diferite.

O lume in care traditia si  obiceiurile vechi trebuie pastrate si conservate si o alta lume a  MODERNULUI in care nu exista constrangeri iar LIBERTATEA este bunul cel mai de pret.

Serialul "CUKUR " a fost produs de casa de productie AY YAPIM iar de casting s-a ocupat INTER MEDYA cei care deja au vandut serialul in tari precum  IRAQ, AFGHANISTAN,  AFRICA si CHILE.

SCENARIUL a fost semnat de GOKLIN HORZUM si DAMLA SERIN iar PRODUCATORUL EXECUTIV este YAMAK OKUR.
 MUZICA ce minune semnata de  TOYGAR ISIKLI si sunt mai multe melodii care mai de care mai minunate.
In total sunt 131 de episoade.

Primul episod al serialului a fost difuzat pe 23 octombrie 2017 in TURCIA si s-a bucurat de audiente uriase .

Cateva cuvinte si despre locatiile unde s-a filmat. Pentru a da veridicitate  s-a filmat in unele din cele mai vechi cartiere ale ISTANBULULUI dar si in locatii care exista cu adevarat in ISTANBUL.

AYVASARAY si BOLAT sunt cele doua cele mai vechi cartiere ale ISTANBULULUI.

Filmarile au reprezentat o adevarata provocare pentru fiecare de la actori la regizori si scenaristi. Pentru un episod s-a filmat cate o saptamana si aveau de respectat anumite termene.

Personajele sunt puternice si impresinonante de aceea si publicul s-a identificat cu ele nevenindu-i sa creada lui publicul ca e vorba de niste personaje fictive.

MUZICA e semnata de mai vechea noastra cunostinta compozitorul de succes TOYGAR ISIKLI care la randu-i a mai colaborat si cu alti compozitori.

Vom auzi muzica rap dar si cantece din folclorul turc. Ce sa mai spunem doar va rasuna cand si cand muzica din serialul pe care nu il putem da uitarii "KARA SEVDA cu neuitatii BURAK OZCIVIT aka KEMAL si  a lui NIHAN aka NESLIHAN ATAGUL actrita care in realitate se parea ca nu s-a inteles deloc cu stralucitorul KEMAL.

Cuvinte de lauda pentru SERDAR CAKULAR, TOLGA KUTULAY care au semnat EDITING si regizorul OYGA KUSEOGLU cel care a lucrat si la alte eriale de succes precum  INTRUSUL , EZEL si KARDAYZI.

Actorii au fost alesi la un casting impresionant ce a cuprins nu mai putin de 1000 de actori.

Ce frumoasa poveste de dragoste intre YAMAC "oaia neagra " a clanului KOSCOVALI si SENA o femeie ce provine dintr-o familie dezorganizata.

Singura, disperata fara radacini pana il cunoste pe barbatul vietii ei pe YAMAC cel care refuza sa faca parte din puternica familie de mafioti si vrea sa fie independent.

SENA va lasa totul in urma pentru a-l urma pe YAMAC pana in " GROAPA" pana in "CUKUR" cel mai periculos cartier la ISTANBULULUI.

Si daca tot ce a crezut YAMAC se dovedeste a fi o minciuna daca s-a inselat in privinta familiei lui? Ca tot backgroundul e diferit de ce crezuse el ?

"THE PIT " aka "CUKUR" aka LEGEA FAMILIEI este o poveste de familie. DESPRE cea mai puternica familie de mafioti unde regulile se respecta si nu se admit incalcari ale legilor impuse vechi de milenii.

O poveste in care se regasesc VALORI precum solidaritatate, adevar,si angajament neconditionat.

Va dori YAMAK sa se implice respectand vechea traditie ? Va reusi ceva nou? Un serial ce are si actiune si drama si romance si un pic de comedie.

Fanii astepata cu nerabdare cel de-al doilea sezon al serialului CUKUR aka THE PIT aka LEGEA FAMILIEI.

In cel de-al doilea sezon CUCKUR vom avea parte de povesti noi  si actiunea va fi concentrata pe razbunare.

Se va numi STILETTO VENDETTA. Nu ai cum sa nu te indragostesti de acest serial de poveste de eroii ei.

Un serial premiat, stilat  ce iti va placea garantat. La BUNA VIZIONARE.

VOM reveni  cu vesti despre urmatoarele sezoane.  LEGEA FAMILIEI unul dintre cele mai de succes seriale turcesti  UN serial la care s-a muncit enorm.

Tocmai de aceea apaludam munca echipei ce si-a inceput AVENTURA pentru a cuceri publicul inca din 2017.

PATRU SEZOANE pline din 2017 pana in 2021.