UZURPATOAREA rezumat, personaje, actori. muzica de inceput

Titlul este acela ca al telenovelei din 1998 cu GABRIELA SPANIC si FERNANDO COLUNGA adica LA USURPADORA dar nu e vorba de telenovela originala pentru ca romanilor le este oferita o alta productie USURPADORA productie 2019.

In engleza titlul este THE USURPER. In 1998 LA USURPADORA avea ca titlu in engleza DECEPTIONS.

Romanii vor vedea LA USURPADORA producție 2019 extrem de controversata dar si premiata. A primit  aprecieri si destule critici vehemente. Sa vedem de ce.

uzurpatoarea telenovela rezumat complet

USURPADORA este telenovela mexicana  cu o producătoare pe numele ei CARMEN ARMENDARIZ . Telenovela a fost produsa pentru  TELEVISA.

Productia 2019 a producatori CARMEN ALMENDARIZ este un REBOOT al telenovelei  LA USURPADORA din 1998 a păstrat titlul original dar a făcut si schimbări . Unele extrem de indraznete.

Filmarile au început in 25 aprilie 2019  cu primele cinci episoade. LA USURPADORA face parte din franciza "FABRICA DE VISURI".

Pe 31 august 2019 in cadrul unui mare eveniment s-a vazut avanpremiera iar primul episod a fost difuzat pe 2 septembrie 2019. Ultimul episod a fost difuzat  pe 4 octombrie 2019.

Serialul UZURPATOAREA are UN SINGUR SEZON si 25 de episoade. Drama conceputa de tele scriitoarea INES RODENA.

Regizorul  FRANCISCO FRANCO si WILHEMINA ACOSTA au facut echipa buna. Iar FRANCISCO FRANCO a primit si premiul pentru CEL MAI BUN REGIZOR.

Scenaristii sunt multi pentru ca au contribuit fiecare in mod propriu la îmbunătățiri aduse producției 2019. Iata-i: LARISSA ANDRADE, TANIA TINAGERO REZA, GABRIELA RODRIGUEZ, JACKUES BONN, JAVIER VAN DE CONTER.

Producătorii sunt ALEXA MUNROZ si ABRATO QUINTERO B. S-a filmat in  MEXICO CITY, PLAJA DEL CARMEN, CANCUN  dar si alte locații de vis.

După serialul LA USURPADORA a urmat continuarea CUNO DE LOBOS. Tema muzicala de inchidere cantata de protagonista  uimitoarea actrita SANDRA ECHEVERRIA si anume " TU LUGAR ES MI LUGAR".

 Tot SANDRA canta si tema muzicala de inceput . Sa nu uitam pe langa actorie SANDRA este si o talentata CANTAREATA a fost fericita sa si cante.

 INES RODENA a scris povestea din LA USURPADORA după originalul din 1998 dar a adus si schimbări importante.

In producția din 2019  la USURPADORA s-a mers pe formatul american cu 25 de episoade realizate in bloc. Nu se pierde esența din telenovela din 1998 dar noua producție a mers si pe deschiderea politica.

Echipa de producție creativa acei multi scenariști au dorit sa  up grade povestea. Echipa aceasta a inlocuit personajele un om de afaceri si soția.

Omul de afaceri este in productia 2019  PRESEDINTELE TARII si a lui FIRST LADY. Este prezenta si o alta tara COLUMBIA. S-au schimbat cei doi frați cu un fiu si o fiica care si aceștia sunt vitregi la fel ca cele doua surori vitrege.

Pe 9 aprilie 2019 reputata revista PEOPLE EN ESPAGNOL a confirmat ca actrita SANDRA ECHEVERRIA este cea care va juca rolul principal cel al surorilor gemene o adevărată provocare.

SANDRA ECHEVERRIA s-a pregătit temeinic pentru rol la fel ca si ceilalti actori. SANDRA a participat la un workshop pentru a învăța accentul columbian.

Pentru rolul surorii gemene  a fost aleasa actrița  CAROLINA CANO. Aceasta a trebuit sa fie oglindă SANDREI asa incat amandoua sa joace  ca si cand  sunt cu adevarat surori gemene.

CAROLINA CANO a fost extraordinara si a ajutat-o pe SANDRA care spunea ca filmarile in care apăreau cele doua surori au fost cele mai dificile.

Accentul colombian deprins de actrita SANDRA ECHEVERRIA a fost de bun augur  a adus culoare serialului.

Scenele in care apăreau amandoi erau grele  pentru ca fiecare scena in care aparea SANDRA trebuie recreat[ la virgula de catre actrita CAROLINA CANO.

In scenele in care apar deodata amandoua actritele au fost filmate folosind tehnica motion capture. Directorul foto a spus ca CAROLINA si SANDRA semanau de-a dreptul ca doua surori gemene.

 CAROLINA CANO a invatat sa joace la dublu. LOS PINTOS este resedinta prezidentiala si pentru a recrea atmosfera  s-a filmat in studiou in laboratoarele de producție.

S-au construit case in stil european si un SOUND STAGE pentru ca nu existau locații in MEXIC care sa se potrivească cu ceea ce doreau producătorii dar au găsit soluții.

S-au construit contra cronometru clădiri in regiuni precum PUEBLO TEXADA, HIDALGO. PALATUL din serial nu este cel real in termeni de design dar aceste clădiri construite au ajutat sa redea atmosfera din palat.

Au lucrat 30 de oameni care au construit palatul in 5 saptamani si s-au investit pentru asta 8, 5 milioane de dolari. Scenele din plajele din BORA BORA au fost filmate pe plaja PLAYA DEL CARMEN si pe plaja din CANCUN.

In  secvențele de pe plaja au fost prezenți doar actorii principali producătorul si cameramanul. Pentru scenele din palatul prezidential  producătorii au filmat in HOTEL RAYOKOTA.

Figurile prezidențiale  care au servit ca model au fost  fostul președinte ENRIQUE PENA si PRIMA DOAMNA actrita  ce a devenit FIRST LADY , ANGELICA RIVERA.

Cei doi au participat la ZIUA INDEPENDENTEI  in 1998 si de aici de la asta au pornit si producatorii ca prima acțiune de unde pleacă totul in serial.

Criticii  au spus ca acest serial nu are nimic din telenovela originala din 1998 au criticat prestatia actorului ce il joaca pe PREȘEDINTE.

Diferenta aa fost ca s-a intamplat  difuzarea serialului in timpul președinției  lui ANDRES MANUEL LOPEZ OBRADOR. S-a spus ca showul este unul MORBID iar producătorii niște bolnavi psihici.

Ca nu ar fi trebuit sa prezinte scena cu atacul asupra PRIMEI DOAMNE intrucat le-au dat  sau ar fi putut sa lea dea idei  radicalilor.

Producția 2019 USURPADORA a fost  prezentat ca o BĂTAIE DE JOC asupra poporului mexican si mai ales a FEMEII MEXICANE care nu stie ce vrea.

Lipsește originalitatea ceea nu se poate spune despre producția originala din 1998.

Pe scurt un serial absolut RIDICOL si PLICTISITOR. Pe cat de vehemente au fost criticile  au existat si păreri PRO aceasta producție. CARMEN ALMANDARIZ a fost laudata pentru originalitate si elementele noi aduse  plus îmbunătățirile.

Iar regizorul si  actorul principal au fost premiati la PREMIILE TV y NOVELAS 2020. A venit vremea sa aflam care este distributia si care sunt actorii si personajele serialului LA USURPADORA.

Distribuție actori personaje telenovela Uzurpatoarea 2019

Sandra Echeverría ...  Paola Miranda / ... 25 episoade, 2019
Andrés Palacios ...  Carlos Bernal 25 episoade, 2019
Arap Bethke ...  Facundo Nava 25 episoade, 2019
Germán Bracco ...  Emilio Bernal 25 episoade, 2019
Juan Carlos Barreto ...  Manuel Hernández 25 episoade, 2019
Ana Bertha Espín ...  Arcadia Rivas de Miranda 25 episoade, 2019
Juan Martín Jauregui ...  Gonzalo Santamaría 25 episoade, 2019
Aurora Gil ...  Teresa Bernal 25 episoade, 2019
Queta Lavat ...  Piedad de Bernal 25 episoade, 2019
Montserrat Marañon ...  Monserrat 25 episoade, 2019
Joana Benedek ...  Elsa Zapata 25 episoade, 2019
Verónica Terán ...  Juana 25 episoade, 2019
Daniela Schmidt ...  Gema Vidal 25 episoade, 2019
Macarena Oz ...  Lisette Bernal 25 episoade, 2019
Monica Jimenez ...  Ernestina 19 episoade, 2019
Lilia Mendoza ...  Nidiyare 18 episoade, 2019
Martin Saracho ...  Horacio 18 episoade, 2019
Lion Bagnis ...  Diego 16 episoade, 2019
Emilio Guerrero ...  Pascual 16 episoade, 2019
Josh Gutiérrez ...  Molina 16 episoade, 2019
Ricardo Leguizamo ...  Wilson 16 episoade, 2019
Heriberto Méndez ...  Santiago Riverol 12 episoade, 2019

REZUMATUL serialului USURPADORA aka UZURPATOAREA producția 2019

In serialul UZURPATOAREA aka USURPADORA vom vedea o drama, multa adrenalina, schimbări de situații pe scurt un serial care nu te poate lasă indiferent.

Iubitorii de interioare luxoase si de peisaje ce păstrează vara in suflet, plaje sa fie atenți se vor bucura de toate acestea.

Sa facem cunoștință cu eroina principala pe nume PAOLA MIRANDA. O femeie frumoasa dar nefericita in căsnicie.

PAOLA ajunge sa fie o femeie invidiata întrucât ea este nici mai mult nici mai putin PRIMA DOAMNA a tarii. Ați înțeles ca soțul ei este chiar PREȘEDINTELE  tarii.

Trăiește într-un lux de neimaginat pentru muritorii de rand are servitori  are paza pe urmele ei. Are tot ce si-ar putea dori o femeie. Nu prea se simte iubita si relația cu soțul ei este complicata.

NU ESTE FERICITA si  de ceva vreme POALA se gândește doar cum sa scape din aceasta căsnicie. Practic viata PAOLEI s-a transformat într-un iad.

Mai ales ca ea are un iubit care o așteaptă  pentru nopți fierbinți atunci când poate fugi din palat.

Jocul actoricesc al actorului ANDRES PALACIOS este interesant. Nu e simplu sa joci personajul  PREȘEDINTE de tara.

Personajul  PREȘEDINTELE se numește CARLOS BERNAL. Soția președintelui BERNAL, PAOLA MIRANDA RIVERA BERNAL este decisa sa obțină divorțul dar asta nu e simplu.

PAOLA se gandeste la un plan care sa ii permita sa înceapă o viata noua  si sa dea uitării căsnicia  si viata de iad.

PAOLA afla ca are o sora geamăna de existenta căreia nu a știut niciodată. Ba mai mult femeia care ii era mama nu era mama biologica . PAOLA fusese un copil adoptat.

PAOLA afla cu groaza ca ea fusese adoptata deci  nu și-a cunoscut mama biologica si asta o înfurie. Simte nevoia sa se răzbune pe cea care a mințit-o.

Și practic existenta surorii gemene  ii da liber sa ducă la îndeplinire planul care i-ar aduce libertatea si ieșirea din căsnicia de iad.

PAOLA pornește in căutarea surorii ei pe care vrea sa o păcălească. Cum veți vedea.
uzurpatoarea muzica de inceput

Cine este  femeia de la alt capăt de țară care nu are habar ce i se pregateste? PAULINA DORIA este sora geamana a PAOLEI.

Nici PAULINA nu știe ca are o sora geamana si habar nu are ca evenimentul care ii va prilejui intalnirea cu sora geamana ii va schimba radical viata.

PAOLA vrea sa o găsească pe PAULINA si  sa o convingă mai bine zis sa o fortez sa ii tina locul sa joace rolul PRIMEI DOAMNE.

Cine ar putea fi de acord cu asa ceva sa renunțe la propria viata? Si cum te simți când cineva vrea sa iti fure identitatea?

Si la acestea adaugați si faptul ca sora de care nu stiai nu doar ca te obliga sa ii traiesti viata dar vrea apoi sa te si omoare?

Pentru a  se bucura de noua viata  de libertate PAOLA  vrea sa o omoare pe PAULINA ca sa isi stearga urmele. Ca lumea sa știe ca PRIMA DOAMNA a murit.

Cum va proceda PAOLA ii va reuși planul? Intre timp PAULINA isi duce traiul intr-un oras linistit in BOGOTA. PAULINA este respectata de locuitorii orasului.

Toți cunosc firea ei blanda si bucuria cu care da o mana  de ajutor copiilor nevoiasi.

PAULINA deține un centru pentru copii  care nu au avut șansa de a avea părinți. Se ocupa cu aprovizionarea centrului si rezolva si problemele administrative.

Practic copiii și acest centru sunt viata ei. Își iubește mult mama OLGA căci tatăl a murit lăsându-le sa  traiască fără sprijin.

OLGA este mama deopotriva a PAULINEI dar si a PAOLEI. PAOLA vrea sa își găsească sora sa o oblige sa ii ia locul de PRIMA DOAMNA.

Așteaptă sa vina ZIUA INDEPENDENTEI ca sa isi însceneze moartea și sa înceapă o viata noua alături de iubitul ce o așteaptă  GONZALO SANTAMARINA.

PAOLEI nici ca-i pasa daca sora sa avea sa moara. Vrea doar sa se razbune pe mama biologica pe care o considera vinovata.

Si sunteți curioși ce va face PAULINA? Ea accepta sa plece din BOGOTA sa ajungă la PAOLA deși nu stie cine este ea.

PAULINA de buna credinta nu se gândește la nimic rău.

Ca sa o determine sa paraseasca orașul si sa vina la intalnire PAOLA spune ca este reprezentanta unei firme care vrea sa doneze o suma mare de bani pentru  adăpostul păstorit de PAULINA.

Iar PAULINA nu avea cum sa refuze suma de bani pentru adăpost aceasta suma i-ar permite sa faca mai multe lucruri pentru a face mai frumoasa viata copiilor.

POALA si PAULINA se intalnesc si marea ii va fi surpriza PAULINEI când vede ca PAOLA o șantajează sa accepte sa ii tina locul  sa fie PRIMA DOAMNA.

Mai mult PAOLA ii spune PAULINEI ca dacă nu va accepta atunci va trimite oameni sa o omoare pe mama sa. Si ii mai spune ca este o chestiune ce nu va dura mai mult de doua saptamani.

PAULINA devine fără voia ei UZURPATOAREA si ajunge la palatul prezidential unde trebuie sa se  comporte ca PRIMA DOAMNA.

Nu sunteți curioși sa aflați dacă  va reuși PAULINA sa se comporte ca PRIMA DOAMNA? Dar mai ales sotul PAOLEI, președintele BERNAL nu-și va da seama ca nu este soția sa ci o alta femeie?

Nu ar fi tentat sa creada ca viata soției este in pericol? Si de ce oare  femeia asta  i-a luat locul soției? Vine si ZIUA INDEPENDENTEI ziua in care PAOLA planuise sa aibă  loc atentatul asupra vieții surorii.

Ziua in care EA SOȚIA PREȘEDINTELUI va muri pentru soț si pentru popor. Si biata PAULINA habar nu are ca viata sa este in pericol.

Atentatul asupra vieții PAULINEI are loc doar ca EA nu moare va fi rănită. Ce va crede PAULINA? isi va da seama de  jocul facut de sora ei?

Președintele pornește imediat o investigație sa afle cine atentase la viata sotiei sale. Unii membri care sunt însărcinați cu paza prezidențială  au suspiciuni ca de fapt atentatul fusese îndreptat asupra vieții președintelui si nu a soției.

Este o întreaga desfășurare de forte. Intra in scena personajul FACUNDO NAVA un fost agent al presedintelui bun prieten cu conducatorul tarii.

FACUNDO începe o investigație proprie. Cand afla ca atentatul fusese dejucat si sora sa PAULINA nu murise PAOLA are un acces  de nervi.

Si ce credeti ca face? Își va omori iubitul pe GONZALES. PAOLA devine o criminala. Ea va mai petrece ceva vreme in peisajul idilic al  plajelor din BORA BORA si apoi se va intoarce in MEXIC decisa sa isi duca planul la îndeplinire de  data asta.

PAOLA vrea sa șteargă urmele care o incriminează si toate dovezile. PAULINA se gandeste sa se folosească de rolul pe care-l joaca de PRIMA DOAMNA.

PAULINA se folosește de asta si începe sa desfășoare o ampla activitate  civica de ajutorare a oamenilor.

Si mai mult vrea sa se folosească de facilitate a unei  PRIME DOAMNE de a putea călători oriunde si oricand.

PAULINA vrea sa zboare in COLUMBIA să-și avertizeze mama  ca viata ii este in pericol. Firesc vrea sa isi protejeze mama.

PAOLA se întoarce in MEXIC si pune la cale un al doilea atac  menit sa o omoare definitiv pe PAULINA.

Pentru a pune sare pe foc PAOLA vrea să-l întoarcă pe PREȘEDINTE împotriva PAULINEI. Asta pentru ca PAULINA vrea sa dea în vileag adevarul  si nu mai vrea sa joace rolul PRIMEI DOAMNE.

PAOLA vrea sa o interneze pe PAULINA într-un spital de nebuni. Ii va spune sotului ca PAULINA i-a luat locul si ca este o femeie bolnava ce suferă de  tulburare de personalitate de aceea s-a ajuns  in situatia asta incredibila.

Si este incredibil ca planul PAOLEI reușește si chiar o va interna pe PAULINA la nebuni.

Si cum un necaz nu vine niciodată singur PAULINA este acuzata ca a divulgat secrete de stat si ca prima soție a președintelui isi luase viata.

Cei din GUVERN fuseseră obligați sa ascundă secretul primei soții a președintelui.

PAOLA merge la spitalul de nebuni sa o ucidă pe PAULINA si astfel să aibă cale libera spre o noua viata.

In timp ce ticluia acest plan mârșav PAOLA cade ea victima unui atac. TERESA  era gata sa o omoare.

PAULINA va fi salvata de FACUNDO NAVA prietenul președintelui. FACUNDO o duce pe PAULINA la ferma sa un loc propice sa isi continuie tratamentul psihiatric.

PAOLA este dusa in BOGOTA COLUMBIA de catre OLGA mama PAULINEI dar de acum stiti ca este si mama PAOLEI.

OLGA CREDE ca PAOLA este PAULINA fata ei . OLGA vrea sa isi vindece fata crezand ca a suferit un soc posttraumatic.

PAOLA încearcă sa nu fie descoperita dar afla ca EA PAOLA este cealaltă fata a OLGAI.

PAULINA se întoarce la PALAT si încearcă sa il convingă pe CARLOS sa calatoreasca la BOGOTA pentru a-i cunoaste mama.

In capitala PAULINA se intalneste cu mama ei care o roaga sa vina acasa sa traiasca impreuna cu PAOLA.

PAULINA încerca sa ii spuna ca ea trebuie sa mai stea cu PAOLA cat timp rezolva niste treburi la palat. Din nefericire OLGA moare in cateva zile de la plecarea PAULINEI.

PAOLA pleaca din BOGOTA si revine in MEXIC. Ce vor face surorile acum ? La începutul si la sfarsitul fiecarui episod SANDRA ECHEVERRIA canta partitura de deschidere  YOUR PLACE IS MY PLACE.

Compozitorul melodiei este  ANGELA DIAVOLAS. Replica manșonului a fost realizata cu ajutorul HOTELULUi DE LA LUZ SPA.

S-au făcut filmari si in sudul MEXICULUI in orașul TEPOZTLAN.

Cum reușește o simpla muncitoare din BOGOTA COLUMBIA sa  ia locul PRIMEI DOAMNE?

De ce PAOLA si-a santajat si fortat sora sa ii ia locul  ca PRIMA DOAMNA si cum cele doua surori sunt atat de diferite. De ce a fost și cum a ajuns PAOLA sa fie adoptata?

De ce una dintre surori este manta de gânduri de răzbunare si celalta este buna  si gata sa ajute oamenii?

Producatoarea CARMEN ALMANDRIZ a păstrat  esența telenovelei  vechi dar a adus o deschidere neobisnuita politicii.

Cat timp a jucat rolul PRIMEI DOAMNE PAULINA a deschis o epoca noua  la palat.  A adus lumina vieții oamenilor ba chiar si la palat.

Vazand de cat succes se bucura sora PAULINA , PAOLA va încerca sa o dea jos pe UZURPATOAREA si să-și reia locul.

EPISODUL FINAL este plin de tensiune, drma , tensiune. CERT este ca UZURPATOAREA va lasa pe toata lumea cu gura cascata.

 Si nu va spun cine moare altfel as strica surpriza. Si veti decide voi daca serialul a meritat sa ii acordati timpul vostru.

 Sa vedem ce au avut de spus actorii despre personajele lor si de atmosfera de lucru pe platouri.

Actorii au fost pusi in fata unor provocări. Tota lumea a avut de invatat lucruri noi neobișnuite.

ANDRES PALACIOS cel care l-a interpretat pe PREȘEDINTE spune ca acest rol chiar a fost o reala  provocare.

A trebuit sa învețe despre politica si despre personalitatea președintelui. El si ceilalti actori au lucrat o luna de zile cu consilieri politici care le-au dezvăluit anumite lucruri.

Pentru ca un politician  e altfel ca orice om are un anumit temperament si mod de a se comporta in public.

ANDRES PALACIOS a spus ca i-a fost greu sa fie linistit, serios , grav pentru ca el in realitate este o persoana vesela si extrovertita. Si iubește oamenii.

ANDRES PALACIOS a laudat jocul extraordinar al SANDREI ECHEVERRIA. A trebuit sa învețe tehnici de lupta, de aparare, despre arme .

Si SANDRA ECHEVERRIA a trebuit sa invete accentul columbian si sa jongleze si  cu accentul mexican.

Important este sa gasesti VOCEA PERSONAJULUI spune actrita  despre dublul rol realmente o provocare pentru orice actor si actrita.

A fost o provocare  pentru ca ambele femei sunt la fel. Ce difera este partea emoțională. Si asta m-a cam consumat atat fizic cat si psihic.

M-am identificat mai mult cu PAULINA dar cu PAOLA a fost mai multa distractie si  au fost niște lucruri incredibile.

Dezvoltarea personajului nu se limitează la cel bun si cel rău.Pentru ca este o versiune noua  s-a dorit o credibilitate a personajelor in circumstanțele date.

SERIALUL este o ficțiune si nu aduce critici de asta am vrut sa lasam publicului posibilitatea de a alege  sa creada ce vor spune si producatoarea,

Si actorul ARAP BECKETT care a dat viata agentului FACUNDO ARANA, spune ca si-a iubit personajul.

Agentul FACUNDO ARANA este întruchiparea prieteniei si a loialității. Chiar dacă il părăsește pe președinte atunci cand acesta are nevoie de prietenul sau FACUNDO  revine.

Pentru ca nu a uitat FACUNDA ca el si președintele sunt ca fratii. "Mi-a placut personajul meu pentru ca FACUNDO este un om de acțiune si eu iubesc astfel de oameni, "

Veți vedea si alte povesti de iubire  veti vedea cum PAOLA a încercat si veti vedea dacă a resuit sa il seduca pe iubitul surorii sale.

Una dintre personale care au aplaudat  prestatia actorilor, actiunea serialului a fost chiar actrita GABRIELA SPANIC protagonista din serialul din 1998.

SPANIC a spus ca SANDRA ECHEVERRIA s-a achitat extraordinar de rolul sau si a reusit o adevarta performanta.

O poveste  drama a doua surori crecute diferit  un subiect ce te duce cu gandul ca in lume sunt multe drame de familie. Cele din filme  trag un semnal de alarma si spun o poveste trista.
noriel.ro