Ce este ARGILA NEAGRĂ și cum ne ajută să Slăbim. Beneficii și cum se folosește

Scapă de celulită și slăbește cu argila neagră! Ce este și ce beneficii are argila neagră! Să ne facem o părere!


Acțiunea argilei negre în tratarea celulitei

Argila neagră pentru celulită poate face minuni - cu o utilizare regulată și corectă a acesteia. 

Dar asta nu înseamnă că poți uita de sport și de alimentația sănătoasă - cosmeticele au efect doar ca ajutor și în combinație, precum argila neagră.

După cum știți, celulita apare ca urmare a tulburărilor metabolice și a fluxului limfatic. 

Argila neagră din celulită îndepărtează celulele moarte, oferind un efect de peeling, normalizează fluxul limfatic, începe procesele metabolice, elimină excesul de lichid, toxinele și toxinele.

pareri argila neagra beneficii si cum se foloseste

Argila neagră conține substanțe utile și oligoelemente -  fier, siliciu, calciu, magneziu - care sunt implicate activ în lupta anticelulitică. 

În cele din urmă, argila neagră ameliorează inflamația pielii, o hrănește, o curăță, promovează îngustarea porilor și pierderea în greutate.

Sunt deosebit de eficiente împachetările cu argilă neagră din celulită. 

Pentru a pregăti un amestec pentru împachetat cu argilă, puteți adăuga cafea măcinată, scorțișoară, miere, muștar, piper măcinat, uleiuri esențiale de grepfrut, lămâie și alte componente.

Baie de slabit cu argila neagra împotriva celulitei


Componente : 300 g argilă neagră, apă.

Aplicare : diluați argila cu apă în proporții egale într-un vas de sticlă, apoi turnați argila în apă, faceți baie timp de o jumătate de oră, după uscare, aplicați o cremă hidratantă.

Împachetări cu argilă neagră pentru pierderea în greutate


Componente: argila neagra, apa, 4-5 picături de ulei esențial de lămâie, ienupar sau grapefruit.

Aplicare : diluați argila cu apă, adăugați ulei esențial, aplicați amestecul pe zonele cu probleme, înfășurați cu folie de plastic și izolați, clătiți după 40 de minute cu apă caldă, efectuați o serie de 10 proceduri, repetând o dată la două zile.

Împachetări cu argila neagra si mustar


Componente: 2 linguri. argilă neagră, apă, 1 linguriță. muștar, 1 linguriță alimente.

Aplicare: diluați argila cu apă, adăugați muștar și miere, înfășurați zonele tratate cu o peliculă film, clătiți cu apă caldă după o oră, efectuați o serie de astfel de proceduri pentru a beneficia de rezultatele dorite.
noriel.ro