DR. PHYTO FortImmuno capsule pareri, opinii, prospect la ce se foloseste, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre DR. PHYTO FortImmuno, 30 capsule si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat acest supliment natural pentru imunitate este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect DR. PHYTO FortImmuno, 30 capsule, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse DR. PHYTO FortImmuno, 30 capsule


Ce este si pentru ce se foloseste DR. PHYTO FortImmuno, 30 capsule conform informatiilor si descrierii din prospect


FortImmuno este o combinatie eficienta de Quercetina, Lactoferina, vitaminele C, D3 si Zn ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Mod de utilizare DR. PHYTO FortImmuno


Copii peste 12 ani si adultii: 3 capsule/zi.

Ingrediente compozitie DR. PHYTO FortImmuno


Vitamina C; Quercetina extrasa din flori de salcam japonez de Pagoda; Lactoferina; Pidolat de zinc; Vitamina D3.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.