Extract lichid de Alchemilla pareri forum, opinii, prospect, la ce se foloseste, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Extract lichid de Alchemilla, 50 ml si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect Extract lichid de Alchemilla, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Extract lichid de Alchemilla, 50 ml


Ce este si pentru ce se foloseste Extract lichid de Alchemilla, 50 ml conform informaților si descrierii din prospect


Extractul lichid de Alchemilla (Cretisoara) este o solutie ce contribuie la buna functionare a tranzitului intestinal, detine proprietati antiinflamatoare, antidiareice, antihemoragice, bactericide etc.

Sustine sanatatea cavitatii bucale si a gatului.

Ingrediente: Alcool etilic 70% (solvent), parti aeriene de Cretisoara 24.4%, glicerol (umectant).

Mod de utilizare: Cate 30-40 picaturi de 3-4 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa, in putina apa sau ceai.

Produsul este contraindicat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza, altor persoane carora le este interzis/limitat consumul de alcool.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.
noriel.ro