Informatii despre filmul Aşk-ı Memnu de la Netflix - actori, regizori, filmari.

Se va realiza o continuare a unui film devenit legenda unul dintre cele mai vizionate, iubite si apreciate seriale.

Sa nu va mai țin sa așteptați e vorba de serialul ASK-I MEMNU aka IUBIRE ASCUNSA. Filmul se va numi BIHTER.


Regia este semnata de doi mari regizori:MEHMET BINAY si CANER ALPER.

SCENARIUL poarta semnatura MERVE GUNTER. A fost aleasa actrita care va juca rolul principal in BIHTER,iar numele ei va este cunoscut.

Se numeste FARRAH ZEYNEP ABDULLAH si poate va amintiti de ea de la serialul de succes KURT SEYIT VE SURA. FARAH i-a dat viata personajului SURA.

L-a avut ca partner pe KIVANC TATLITUG. Apoi o vreme actrita s-a retras si iata ca avem bucuria reintalnirii cu suava blonda FARRAH ZEYNEP ABDULLAH.

ASK-I MEMNU rezumat film netflix

A refuzat oferte cea mai recenta in serialul FARRAH actritei i s-a parut ciudat sa joace intr-un serial ce ii poarta numele ba chiar i-a cerut regizorului sa schimbe numele serialului.

Daca doriti sa aflati sau sa va reamintiti de biografia actritei FARRAH ZEYNEP ABDULLAH va invit sa cititi despre ea intr-un articol mai vechi pe VEDETEBLOG.COM

Nu cunoastem deocamdata numele actorului care va da viata personajului principal masculin.

Intre cei care se vor prezenta la casting se numara actori unul si unul : EKIN KOC. SERHAN CAYOGLU, TOLGA SARITAS, CAGLAR ERTUGRUL, ALP NAVRUZ, HALIT OZGUR SARI, BORAN KUZUM si DENIZ CAN ATAS.

Va reamintesc ca in 2008 faimoasa regizoare a facut si ea un serial remake . Si a fost un serial cu una dintre cele mai de succes distributii.

Au jucat cei mai premianti actori ai TURCIEI, veterani precum ZERRIN TEKINDOR, NEBAHAT CEHRE SULTANA din serialul SULEYMAN MAGNIFICUL, minunata HAZAL KAYA cea din MA NUMESC FERIHA, BEREN SAAT, KIVANC TATILTUG, SELCUK YONYEM.

FILMUL BIHTER va fi o productie TAFF FILM PICTURES si va rula pe NETFLIX.

Asteptam cu nerabdare sa incepa filmarile si sa aflam mai multe amanunte si mai ales sa aflam cine ii va fi partener frumoasei FARAH ZEYNEP ABDULLAH.

Potrivit știrilor programului revistei „Hai să vorbim” difuzat la TV8, lui Beren Saat și Kıvanç Tatlıtuğ li s-a oferit 1 milion de lire pentru proiectul de film.

Se spune că, în timp ce Kıvanç Tatlıtuğ a fost receptiv la oferta Netflix, Beren Saat a cerut timp să se gândească.

EU mi-as dori sa se refaca cuplul FARRAH ZEYNEP ABDULLAH si KIVANC TATLITUG insa MARELE BLOND nu a fost chemat la casting.

E un tatic fericit si poate e angrenat in alte proiecte. VOM VEDEA si REVENIM CU INFORMATII. Un pic de rabdare.

BIHTER ne va aduce primavara in suflet atunci incep filmarile si mai avem de asteptat pana sa vedem filmul pe NETFLIX.
noriel.ro