Inofem Plus, 30 plicuri, Establo Pharma pareri, opinii, la ce se foloseste, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Inofem Plus, 30 plicuri, Establo Pharma  si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Inofem Plus, 30 plicuri, Establo Pharma


Ce este si pentru ce se foloseste Inofem Plus, 30 plicuri, Establo Pharma conform informatiilor si descrierii din prospect


Este un supliment alimentar destinat femeilor care se confrunta cu ciclu menstrual neregulat, sindrom premenstrual sau tulburare disforica premenstruala precum si femeilor aflate in perioada de menopauza.

Ingrediente active (Compozitie / pliculeţ / %VNR*): 


Mio-inozitol - 2000 mg, 
D-chiro inozitol - 200 mg, 
Extract Vitex agnus-castus - 500 mg, 
N-acetil cisteină - 300 mg, 
Grupare de folați (L-metilfolat de calciu 200µg, acid pteroil-monoglutamic 200µg) -- 400μg (200% VNR*), 
Melatonină - 3 mg.

Mod de administrare Inofem Plus, 30 plicuri, Establo Pharma


Adulţi: 1 pliculet pe zi, dizolvat in 250 ml de apă, de preferat seara.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.
noriel.ro