NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner gel contur ochi pareri, preturi

NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner gel contur ochi de lunga durata face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Machiaj, Tus de ochi

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca este un produs de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner gel contur ochi


NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner gel contur ochi de lunga durata culoare 08 Fucshia Metal 3,5 ml informatii si descriere

NYX Professional Makeup Epic Wear Liquid Liner este tușul rezistent la apă, intens pigmentat, care nu se întinde! 

Se usucă într-un finisaj mat uimitor și poate fi folosit atât pe față cât și pe corp. 

Dispune de un aplicator fin și flexibil de precizie, care ajută la realizarea oricărui tip de machiaj, de la natural la dramatic.

Aplicare:

Aplicați direct pe piele pentru a desena linii precise, pentru obținerea oricărui tip de machiaj dar și pentru artă corporală creativă.

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).