Păreri am folosit Bielenda Bakuchiol BioRetinol Effect apa micelara hidratanta. Benefici si cum se foloseste.

Bielenda Bakuchiol BioRetinol Effect apa micelara hidratanta face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Ingrijire ten , Solutie micelara

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Bielenda Bakuchiol BioRetinol Effect apa micelara hidratanta este un produs de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse Bielenda Bakuchiol BioRetinol Effect apa micelara hidratanta


Bielenda Bakuchiol BioRetinol Effect apa micelara hidratanta 500 ml informatii si descriere

Caracteristici si beneficii:

• curăță porii în profunzime
• hidratează în profunzime
• întreține echilibrul pielii
• răcorește și calmează

Cum se utilizează Bielenda Bakuchiol BioRetinol Effect apa micelara hidratanta


Se aplică o cantitate suficientă de produs pe un tampon cosmetic și, prin ștergere ușoară, se demachiază și se curăță pielea.

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).
noriel.ro