Păreri am folosit DIOR Diorshow Colour Graphist Summer Dune Limited Edition eyeliner rezistent la apa

DIOR Diorshow Colour Graphist Summer Dune Limited Edition eyeliner rezistent la apa duo face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Machiaj, Creion de ochi

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca DIOR Diorshow Colour Graphist Summer Dune Limited Edition eyeliner este un produs de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse DIOR Diorshow Colour Graphist Summer Dune Limited Edition eyeliner


DIOR Diorshow Colour Graphist Summer Dune Limited Edition eyeliner rezistent la apa duo culoare 001 Black/Gold 0,11 g informatii si descriere

Diorshow Colour Graphist este primul* creion-contur cu doua varfuri, fetru si khol kajal - un aliat esential pentru un machiaj al ochilor intens si rezistent la apa.

Fiecare dintre cele doua varfuri ale Diorshow Colour Graphist poate fi utilizat pentru a obtine diverse tipuri de look, in functie de starea de spirit si de efectul dorit: creion-contur pentru un look elegant si khol kajal pentru iluminarea si accentuarea privirii. 

Culoare intensa si rezistenta la apa care se mentine pe toata durata zilei. La un capat, un varf din fetru cu o culoare intensa. La celalalt, un khol sidefat delicat, cu o textura cremoasa.

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).
noriel.ro