PAVE PLUS păreri forumuri, mod de aplicare, beneficii, prețuri bune

Media părerilor despre PAVE PLUS vopseaua pentru pavele si suprafete din beton bazată pe opiniile clienților exprimate pe forumuri și care are în vedere noutatea recenziilor legate de

Satisfacția generală față de vopseaua Pave Plus bazată pe părerile clienților și care are în vedere noutatea recenziilor:

• Prețuri - 4,55 din 5
• Șansa de cumpărare viitoare - 4,49 din 5
• Calitatea Produsului - 4,75 din 5

Deși sunt luate în considerare toate recenziile active, recenziile postate în ultimul an influențează mai mult scorul. Cu cât o recenzie este mai recentă, cu atât are mai multă greutate.

pareri am folosit vopsea pave plus pentru beton

VERIFICA AICI PREȚUL


Pave Plus este cel mai cautat si mai vandut produs!!!!

Este un produs inovator, special conceput pentru a oferi o reimprospatare si o protecție superioară in special  pavelelor dar și suprafetelor poroase din beton.

Este o vopsea avansată, creată cu tehnologie hidrofobă și oleofobă, ceea ce înseamnă că respinge apa și uleiurile, menținând suprafațele curate pentru mai mult timp. In plus respinge UV pastrandu-si astfel culoarea mai mult timp.

Pave Plus este soluția perfectă pentru oricine dorește sa protejeze și să mențină suprafețele într-o stare impecabilă. Beneficiile sale îți oferă confort, ușurință în întreținere și o suprafață frumoasă pe termen lung, impiedicand dezvoltarea fungilor si a microorganismelor in pori.

Mod de aplicare vopsea PAVE PLUS


Toate suprafețele trebuie să fie curate, uscate și lipsite de praf, uleiuri, grăsimi și reziduuri libere.

Defectele, cum ar fi defectele mari crăpături mari, trebuie reparate înainte de aplicarea materialului. 

Se recomandă detergenții din seria DeSalinTM pentru curățarea suprafețelor. 

Cimentul sau tencuiala proaspătă trebuie să fie maturat timp de cel puțin 7 zile (28 de zile sunt recomandate) înainte de a aplica SurfaPaintTM Pave Plus.

Agitați bine înainte de utilizare. SurfaPaintTM Pave Plus se aplică fără diluare cu rola, pensula sau prin pulverizare. 

În funcție de intensitatea de culoare dorită a suprafeței, aplicați unul sau mai multe straturi în cadrul intervalului de timp propus specificații. 

Materialul în exces trebuie îndepărtat de pe suprafață în termen de zece minute. Se freacă și se îndepărtați reziduurile folosind o cârpă îmbibată în produs și apoi ștergeți cu o cârpă curată. În timpul aplicării, trebuie evitată expunerea directă la lumina soarelui, deoarece aceasta poate provoca o întărire foarte rapidă. 

De asemenea, dacă ploaia este iminentă, evitați aplicarea. Curățați uneltele imediat după utilizare cu NanoPhos Thinner B. Un mic test este recomandat înainte de utilizare pe întreaga suprafață de aplicare.

Cum sa iți faci o părere obiectivă despre un magazin online din care poți face cumpărături în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau. Alte magazine oferă coduri de reduceri si promoții personalizate.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.
noriel.ro