Rezumat O Cenusareasa la Rio, Telenovela Braziliana cu Marina Ruy Barbosa

Marea PREMIERA a serialului brazilian ”O Cenusareasa la Rio”/ ”Total dreamer” aka “Totalmente demais”, o productie marca Globo 2016

Rezumatul ”O Cenusareasa la Rio” aka “Totalmente demais”

Lansata în 2015, telenovela ”O Cenusareasa la Rio” a înregistrat un record de audienta în Portugalia si Brazilia: peste 30 de milioane de telespectatori au urmarit povestea tinerei Eliza care se transforma dintr-o cersetoare într-o adevarata printesa.

Distributie, actori ”O Cenusareasa la Rio”:
 • Marina Ruy Barbosa - Eliza de Assis Monteiro 
 • Felipe Simas - Jonatas Castro 
  rezumat serial o cenusareasa la rio happy channel tv
 • Fábio Assunção - Arthur Carneiro de Alcântara
 • Juliana Paes - Carolina Castilho
 • Juliana Paiva - Sandra Regina Matoso (Cassandra)
 • Humberto Martins - Germano Monteiro
 • Vivianne Pasmanter - Liliane de Bocaiuva Monteiro (Lili)
 • Daniel Rocha - Rafael Guerra
 • Giovanna Rispoli - Maria João Oliver de Alcântara (Jojô)
 • Carla Salle - Leila de Oliveira
 • Daniel Blanco - Fábio de Bocaiuva Monteiro ("Fabinho")

Muzica genericului de inceput este: "Totalmente Demais" - Anitta si Flávio Renegado

Telenovela braziliana ”O Cenusareasa la Rio” a fost filmata în Australia si în Uruguay.

 ”O Cenusareasa la Rio” povestea unei fete care fuge de acasă, în căutarea fericirii, în speranța că îi va fi mai bine decât în casa părintească unde viața ei era un iad alături de tatăl vitreg.

Eliza este o fată de 18 ani, care trăiește un cosmar alături de tatăl ei vitreg, care o hărțuiește. Eliza (Marina Ruy Barbosa) fuge de acasă cu ajutorul mamei sale, Gilda (Leona Cavalli), pentru a-și încerca norocul în marele oraș.

Visul ei este de a oferi o viață mai bună mamei și fraților ei. Dar, viața în marele oraș se dovedește a fi mai grea decât ea și-a imaginat. 

După ce a fost jefuită chiar în prima zi, Eliza ajunge să trăiască pe străzi. Așa se întâlnește cu Jonatas (Felipe Simas), un tânăr "antreprenor de stradă", cum îi place să i se spună. 

Ce face el? Ei bine, ”ocupă” de locurile de parcare și vinde bomboane la semafoare. Eliza începe să vândă flori pentru supraviețui. Cei doi dezvoltă o prietenie adevărată, ce se transformă, în timp, într-o frumoasă poveste de dragoste.

Destinul o aduce pe Eliza, din nou, față în față cu o veche cunoștință, din orașu natal, de unde ea fugise. Arthur (Fábio Assunção), un Don Juan veritabil, trăiește o relație cu Carolina (Juliana Paes), redactor-șef la celebra revistă de modă ”Total Dreamer”.

Chiar daca are cariera ca prioritate de viață, Carolina este dornică să devină mamă - mai ales dacă asta ar însemna ca Arthur să fie tatăl său. 

Seducția și îndrăzneala joacă un rol-cheie în relația lor turbulentă. La revederea Elizei, Arthur pune un pariu cu Carolina: să reușească să o transforme pe Eliza dintr-o cerșetoare, într-o prințesă.

Trailer episoade ”O Cenusareasa la Rio” telenovela de Emmy

Dacă el pierde, Carolina va primi agenția de modele pe care el o deține. Fără ca tânăra să bănuiască acest lucru, ea acceptă ”să fie ajutată” de cei doi. 

Doar că, după ce este aranjată, machiată și îmbrăcată ca o prințesă, Arthur se îndrăgostește pe loc de Eliza și începe să îi facă curte, iar lucrurile incep sa capete o alta directie.

Asadar, nu ratati in fiecare weekend povestea de iubire din ”O Cenusareasa la Rio”, o aventura in care sentimentele Elizei si a lui Arthur sunt puse la grea incercare.
noriel.ro