Aspirator manichiura multifunctional 4 in 1, Lila Rossa păreri forum, instrucțiuni de utilizare

Aspirator manichiura multifunctional 4 in 1, Lila Rossa, cu pila electrica, colector praf, lampa led si suport maini din categoria Aspiratoare manichiura Lila Rossa

Am analizat pe forumuri si internet mai multe pareri despre Aspirator manichiura multifunctional 4 in 1, Lila Rossa si am observat ca multe din cele care au utilizat produsul au fost in general multumite de acesta.

Rezultatul se incadreaza intr-un interval acceptabil si afecteaza semnificativ rating-ul general acestui produs cosmetic ca la salon, original si de calitate.

Vezi daca produsul respectiv se afla in stoc si daca i s-a modificat pretul, in cat timp va fi livrat si care este politica de retur

pareri reale preturi reduse Aspirator manichiura multifunctional 4 in 1, Lila Rossa


Aspirator manichiura multifunctional 4 in 1, Lila RossaRating Calitate / Pret -  4.79

Aspirator manichiura multifunctional 4 in 1, Lila Rossa, cu pila electrica, colector praf, lampa led si suport maini.

Aparatul de manichiura complet 4 in 1 este un dispozitiv compact, cu mai multe intrebuintari, ideal in designul manichiurii, atat pentru tehnicienii de unghii, cat si pentru cei pasionati de ingrijirea unghiilor.

Aparatul include o freza de unghii care se foloseste in diverse procese ale definirii unghiei, avand o viteza maxima de 30.000 rpm.

Include o mandrina, un suport pentru mandrina, 6 varfuri de polizare si 6 capete de slefuit. 

Dispozitivul are totodata functia de a colecta praful rezultat in urma pilirii straturilor de gel sau acryl de pe suprafata unghiei. 

Aspiratorul este completat de un suport din silicon pentru maini, care ofera o experienta confortabila in designul manichiurii. 

Mai mult decat atat, aspiratorul are incorporat o lampa omnidirectionala, astfel ca ii poti schimba pozitia in functie de unghiul pe care doresti sa il luminezi.

Poate fi utilizat acasa sau la salon.

Caracteristici:

Aspirator manichiura: 80W
Lampa Led: 6 W
Material: ABS
Pila electrica: 36 W
Culoare: Alb
Dimensiuni: 24x22.8x8 cm
Viteza de rotatie: 30.000 rpm
Greutate: 1.8 kg
noriel.ro